Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Трахизан са му изписвали,но не го смуче,малко е по особен малко ментов ли беше вкуса му.
Нямам търпение да стане 14 часа.Пак е с температура и не знам свялял ли я е изобщо или пак качва.Към 10 без малко пи Панадол и после заспа.

Явно е ново покачване,от 37,6 преди малко,сега е с 38 пак.Ред е на Нурофен.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 13:31 от Lightning

# 331
Лайт, да не е грипясал? То верно, рано за грип още, но такова остро начало Thinking
Пиши след прегледа, че ви мислим Hug

# 332
  • Северозапада
Лайт, много гадно! Горкото дете, едва свърши едното  Sad

# 333
  • Варна
Отивам да купувам една коластра на Аквасорс днеска и ги мятам...Само това не съм дала още тая зима.....
Пари на вятъра са това според мен, ама пробвай  Laughing
Абсолютно споделям.

# 334
мдааа...поредната био/органик/супер храна...пардон изгъзица Peace

# 335
 Laughing
Моето пък продължава с тия обриви сърбящи, особено по дланите.
Ние пък понеже си имаме и проблеми с градината, така и не може да свикне и ако ги питаш там е защото отсъства често, но аз нещо не го вярвам това. Та и затова ми е едно свито....
Ще спра имуномикса с надеждата да са от него тия обриви, ама едва ли....
Купих пчелен прашец, дадох малко, но с тия обриви може би не е добра идея
Лайт мисля, че просто не сте излекували скарлатината както трябва. И ние минахме през това
Ааа и нещо таз сутрин при вдишване посвиркваше нещо от гърдите. Реално вчера сутрин кашля доста, но после уж спря. Аман
Рали викаш забравя се  Laughing

# 336

Рали викаш забравя се  Laughing
Ми да, нещо като с раждането  Hug Като гледам не знам да има дете, което съвсем да е пропуснало боледуванията, някои го изкарват по-леко, но то си е до късмет, аз стигнах до извода, че колкото и добре гледано и мътено да е едно дете, никакви гаранции няма за нищо. Та така, по-философски трябва да гледаме на нещата  Hug Ако пък това ти е спирачката за 2-ро дете, според мен не си струва да се лишавате от него  bouquet

# 337
Така,днешните кръвни изследвания сочат бактериална инфекция.ЦРП не е много завишено но все пак е,13,05. Левкоцитите също за завишени 16,3 .Лимфоцитите са под долната граница.А гранулоцитите ,също са завишени.Всичко това насочва към бактерия.Та явно може би още си въди стрептокок.По старата антибиограма ни изписаха АБ от цефалоспорините ,Аксетин на 12 часа,таблетки .Лекарката каза че най вероятно ще има съвпадение.
Преслушва и сърцето...специално искаше да го чуе ...щот тръгна да го преслушва аз викам той не кашля,тя вика сърцето искам да чуя.Нищо не каза за него .явно е наред.

# 338
Ей надигнал е глава стрептокока....няма смачкване,ей #Cussing out

# 339
Даа..ох за нула време от 37.2 на 38.4.и ръцете студени .челото гори.още ше дига

# 340
  • варна
И ние така цял ден, ръце и крака лед, челото гори.Водих ги на лекар на малкия гърди и гърло са ок ,даде направление за пулмолог.На каката гърлото е червено.
За коластрата, не очаквам чудеса, но миналата година почти цяла зима давах и бяхме по добре сякаш.

# 341
Момичета ще помоля отново за спешни мнения щото вече ще се  #2gunfire
Забирам го от градина и гледам омърлушен и още веднага ми казва, че го боли ръчичката и най-вече под мишничката. После каза и за гърба, той вика кръста ама показва гърба. Навън взе и да куца и клати та го носих. Вика ми не съм добре. От както сме се прибрали не си мърда ръчичката, държи я прилепнала до тялото и само от лакътя надолу я мърда. Мрънка, че го боли. Не се бил удрял. А и на мен на нещо вътрешно ми прилича, не от ударено. Какво ще това сега? Естествено лекаря затваря, в болница пак с часове да чакам....Какво да го правя? Лежи в една поза и това е. Нурофен? Боже ще ме сбърка това дете

# 342
Лино...да не е навехнато нещо. Изкълчено, извадено Thinking Моят понякога не ми казва какво е ставало в градината, срам ли го е, страх ли го е...после чак разбирам. Телефон на учителките нямаш ли случайно да попиташ какво е ставало? Милото детенце...оф, незнам как да помогна Tired Няма ли спешен кабинет нещо...сигурно няма...или линейка не се ли вика при вас?

# 343
Дадох нурофен. Няма кой да попитам, но казва,че като са били навън не го е боляло. Изведнъж го заболяло. Вярвам, че не е ударено. Щеше да каже. Аз ходя на един курс и сега трябваше да изляза. А и тази болка под мишницата и отиваща назад в гръбчето  newsm78
Трябва в спешен кабинет, той пак е в болницата.....като се прибера ще видя какво е положението. Аз пък утре имам разговор с директорката, искам да го преместя в друга група. Ето днес не е казал на учителките, че го боли. Защото явно няма изградена връзка с тях

# 344
Линоо дано не е нещо сериозно !

Ох подозирам че и тази нощ няма да се спии...постоянно е с температура.. сега чак свалил от 38.4 на 38... страшно го зацепи главата и спа пак  до сега. И мен ме боли главата ..от 4 часа сутринта съм будна. Tired

Общи условия

Активация на акаунт