Намаления – зима 2016

• 160 569
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Starrydream, гледал ли си в Sport Depot, Sport Vision, Tempo?!
Да

# 241
  • Sofia
   Днес ходих до Subra в "Paradise Mall", но не видях никакви намаления на козметиката на Galénic? Аз ли нещо не съм разбрала правилно? Не ми се занимаваше да питам консултантките, понеже бързах. Някой, ако знае нещо по въпроса – ще чакам да сподели. Peace

# 242
  • София
 Някой има ли представа кога ще е намалението в Бенетон?

# 243
  • София
   Днес ходих до Subra в "Paradise Mall", но не видях никакви намаления на козметиката на Galénic? Аз ли нещо не съм разбрала правилно? Не ми се занимаваше да питам консултантките, понеже бързах. Някой, ако знае нещо по въпроса – ще чакам да сподели. Peace

В мейла пише, че ще има специален щанд и ексклузивни предложения 🤔

# 244
Чакам намаление на Дарис, ботите с лисичата кожа. Мерси, ако някой знае

# 245
  • София

Дано не се окаже много шум за нищо.Аз също мислех да посетя Paradise Mall и да се възползвам от т.нар ексклузивни предложения на Galenic.

Някой има ли представа кога ще е намалението в Бенетон?

Миналата година е започнало на 16.12.В момента имат -30% на обувки.

# 246
  • Sofia
   Пообиколих мола в бързината, но щанд не видях. Simple Smile Естествено, може и просто да не съм обърнала внимание. В Subra цените на Galénic бяха с около десетина, ако не и повече, лева по-скъпи, спрямо тези в Remedium. Crossing Arms

Да ти кажа честно, тия не знам дали изобщо пускат намаления. Thinking

# 247
   Пообиколих мола в бързината, но щанд не видях. Simple Smile Естествено, може и просто да не съм обърнала внимание. В Subra цените на Galénic бяха с около десетина, ако не и повече, лева по-скъпи, спрямо тези в Remedium. Crossing Arms

Да ти кажа честно, тия не знам дали изобщо пускат намаления. Thinking
И Тенденз копират модела, но  много дървен ми се вижда  newsm78 значи, да давам 230 лева #Crazy

# 248
  • Sofia
   Ами, не знам, да не те подвеждам, ама ми се струва, че края на зимата съм виждала точно моделите с лисича кожа на редовни цени – това са ми наблюденията от няколко години насам. Rolling Eyes Все пак, който знае с точност, нека се включи. Peace

# 249
  • на Мелмак
Дарис ще ги намалят, ако имат един чифт. Това по мои наблюдения.

# 250
  • София
Обувки за зимата - градски, кога ще имат най-добри цени?
Кои марки си струват  (магазини)? Бюджет 100-200лв

Пп. Днес ще мина през Paradise center и мога да огледам за намаление ако някой се интересува конкретно.

# 251
Здравейте, дали намаленията на Reserved/Mohito, започваха по-рано от тези на Зара примерно, които помня, че стартираха след Коледа 27-28.12

# 252
  • гр. София
Обувки за зимата - градски, кога ще имат най-добри цени?
Кои марки си струват  (магазини)? Бюджет 100-200лв

Пп. Днес ще мина през Paradise center и мога да огледам за намаление ако някой се интересува конкретно.

В Амазон края на януари, началото на февруари.

# 253
  • София
Момичета, O'bag правят ли намаления?

# 254
Момичета, O'bag правят ли намаления?
Не, никога. Peace

Общи условия

Активация на акаунт