Намаления – зима 2016

• 160 565
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ако върнеш черна техника поръчана онлайн с безплатна доставка - кой покрива транспорта (предполагам аз и колко би струвал?) и можеш ли сам да им я занесеш?

Предполагам, че датата на покупка (направен онлайн) е тази на която ти го доставят?

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 22:53 от Starrydream

# 226
  • Тра-ла-ла
Glamour days в мол Парадайс 10-11 дек.
Скрит текст:
Ето всички страхотни отстъпки, които сме ви подготвили на Glamour Days! Талонът може да получите зоната на Glamour в Paradise Center, етаж +1 (до "100 грама сладки") тази събота и неделя от 11 до 19 ч. Очакваме ви!
https://www.facebook.com/GlamourBulgaria/photos/gm.1422141134505 … ype=3&theater

П.П. Наистина ли има магазин на Happy socks?! Онези готини шарени мъжки чорапи?! На какви цени се движат, че под дърво и камък търся такъв подарък Blush

# 227
  • Sofia
Ако върнеш черна техника поръчана онлайн с безплатна доставка - кой покрива транспорта (предполагам аз и колко би струвал?) и можеш ли сам да им я занесеш?

Всички тези въпроси трябва да ги отнесеш към фирмата, от която си купил стоката, защото е относително.

# 228
  • София
Имам смс от Теранова- днес стартира коледно намаление 50%.

# 229
  • София
Привет!
Някой възползвал ли се е от офертата в Бюти зоун/ Дъглас на грим-палитрата от 50 лева (49.90лв.). Гледам, че върви тв реклама, но е толкова кратка, че нищо не се разбира  Grinning

Не съм гледала рекламата,но каква е тази палитра?На коя марка е и заслужава ли си?Цената ми се струва малко нисичка катпо за Beauty Zone.

# 230
На Дъглас е на три малки етажа. Не знам как е като качество, не съм я пробвала, но по принцип тези многослойни палитри си заслужават за дами, които търсят да еспериментират с много цветове и текстури в едно.

# 231
  • някъде там
А знаете ли някъде да има намаление нa козметиката Eucerin?
В аптеки Витания  30%
http://vitania.bg/bg/christmas

# 232
  • Варна
Swarovski правят ли предколедни намаления? Не ми се вярва, но да питам за всеки случай  Thinking

# 233
  • София
Swarovski правят ли предколедни намаления? Не ми се вярва, но да питам за всеки случай  Thinking

Сваровски правят следновогодишни намаления.  Wink
Намаленията,които съм засичала са били през януари,дори през втората половина на месеца.

# 234

Сваровски правят следновогодишни намаления.  Wink
Намаленията,които съм засичала са били през януари,дори през втората половина на месеца.
Лятото също имаха, началото на август някъде.

# 235
...пари не върнаха. Ремонтираха им уреда.

# 236
  • София
Да,Сваровски това лято имаха намаление към края на юли и през август.Някои от намалените им артикули дълго време се задържаха.
Но зимните намаления не са преди Коледа според мен.

# 237
  • София
В търсене на бели, леки маратонки (running, trainers...), май се спрях на два модела на Reebok, но ги има в бяло само навън. Доколкото виждам, нямат Outlet, а само магазин в Сердика център (доста зареден).
След като са към Адидас, може би в Адидаския Outlet да намеря нещо newsm78

Nike, Adidas в редовните им магазини нямат бели модели (освен кецове и класически ..), но дали има смисъл да се разкарвам до Горубляне:
http://www.sofiaoutletcenter.bg/location

Този ми е наблизо и ще го видя.
http://viasport.bg/shop/54/NIKE_Factory_Outlet.html

# 238
  • Тра-ла-ла
Starrydream, гледал ли си в Sport Depot, Sport Vision, Tempo?!

# 239
  • Варна

Виждам,че си от Варна.В дюти фрито на морска гара има Сваровси.Ако искаш виж дали продават това ,което си си харесала.Цените им са добри.

Общи условия

Активация на акаунт