Намаления – зима 2016

• 161 110
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте и честита коледа!
Спешно ми трябва хубаво топло яке, с качулка, за високо и слабо момиче. Да сте виждали някъде, няма значение с намаление ли е или на редовна цена?

И тук да те питам колко е високо момичето?

# 451
В Мега мол ще отварят Уайкики, на мястото на ризървд.

# 452
някои знае ли кога започва намалението в Страдивариус? newsm78
Би трябвало също от днес, нали са една верига със Зара

# 453
Здравейте и честита коледа!
Спешно ми трябва хубаво топло яке, с качулка, за високо и слабо момиче. Да сте виждали някъде, няма значение с намаление ли е или на редовна цена?

И тук да те питам колко е високо момичето?
178 см , слабичко,  на 19 г. Simple Smile

# 454
някои знае ли кога започва намалението в Страдивариус? newsm78
Би трябвало също от днес, нали са една верига със Зара
Да днес имаше напазарувах доста,но тъй като ходих няколко пъти да проверявам хаха вместо да проверявам онлайн ама ще ми е за урок за друг път  Laughing

# 455
В Зара в Парадайз беше някакъв кошмар, такова чудо не съм виждала.

# 456
От сутринта е така. Като че даваха без пари дрехите. Същото беше в и в Масимо Дюти и Оушо.

# 457
От сутринта е така. Като че даваха без пари дрехите. Същото беше в и в Масимо Дюти и Оушо.

Какво беше това днес... В Масимо Дюти по обяд опашката се виеше от единия край до другия.  Shocked В Ойшо чаках 15 минути за касата, в Зара също някъде толкова се чакаше за пробни и за каса.

Самите намаления както винаги ми се сториха, просто аз си имах набелязани неща и за тях отидох. Но в Зара загубих сума ти време да търся защото беше все едно бомба е паднала...

# 458
 В reserved кога започва намалението. Вчера бяхме нямаше намаление на почти нищо. Дъщеря ми си хареса едно палто, но решихме да чакаме

# 459
  • 1st floor
Има ли намаление на диоптрични рамки в Joy оптик? Или в някоя друга верига?

# 460
Здравейте, а да знаете дали някъде има намалени детски столчета за кола или дали някъде намаляват около нова година? Интересува ме главно Recaro.

# 461
Да питам за Сердика, ако някой знае- намаление в Адидас Кидс и Калцедония да има?

# 462
В оптиките видях стандартните намаления -120, 100, 80 лв на рамки, друго не ми направи впечатление.
Калцедония ми се струва, че имаше намаление.
Масимо доста изпразнено. Опитах се да потърся този панталонhttp://www.massimodutti.com/bg/en/women/trousers-%26-denim/silk- … .html?colorId=500 - петролено синьо - в Сердика имаше само големи номера, в Дъ Мол - само един 38, но жълт. Да сте виждали останал някъде, евентуално може и от бордо/кафяво.

# 463
Здравейте момичета, имам следното питане: искам да поръчам няколко неща от сайта на Totally Erected Store, отдавна ги дебна и явно няма да дочакам по-голямо намаление, защото вече има по една бройка от това, което искам. Има поле с промо код, дали случайно някоя от вас има такъв и няма да го ползва? Нямам идея от къде да се сдобия с такъв. Мерси предварително

# 464
Няма промо кодове по време на намаление доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт