Намаления – зима 2016

• 161 044
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Inditex края на февруари мисля

# 571
  • София
Inditex края на февруари мисля
Едва ли.
Тази година новата колекция в Зара си беше наредена още на 31.12. Много по-рано ще приключат намаленията тази година.
И в Зара вече няма налични бройки и дори се разпродадоха за отрицателно време нещата, които аз следях с моята номерация още първите 4 дни от обявяването на намаленията. Противно на моите очаквания и опита ми досега с тях, пуснаха 50% по-рано от януари. Та няма накъде да има останали наличности до края на февруари, след като още сега няма. Wink

# 572
И аз мисля, че ще приключат по-бързо. За жалост изпуснах намаленията първите дни. Голяма част от нещата, които си бях харесала в Зара изобщо не ги видях, а други са включени към новата колекция на редовни цени. В момента са останали само боклуци и много големи номера. Лошо впечатление ми направи, че почти всички бели ризи и блузи бяха омазани с грим. Хората изобщо не пазят. Не знам кой ще даде 30+ лева за изцапана дреха?! В Бершка и Страдивариус намаленията все още ми се струват малки. Харесах си един пуловер- намаление от 50 на 40лв ooooh!

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:39 от BettyBoop

# 573
комсед дали ще пропуснат намаленията след нова година. Вече сме 4ти а никъде нищо не намирам, като инфо.
Току-що се връщам от Комсед. И аз очаквам намаление и мислех да питам.
Обаче една клиентка преди мен попита за намаление и се заслушах в разговора с консултантката - момичето обясни, че можело тази година да пропуснат. Беше много пестелива и се правеше, че нищо не знае, един вид "въобще не се надявайте"  Rolling Eyes

# 574
  • София
И тук да попитам: къде в София има магазин с официални рокли за бременни? Трябва ми дълга рокля.

# 575
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/category/women/maternity/1?Las … 1&m_981=30300 и http://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-vid-produkt/drehi-za … emenni/rokli.html предполагам си гледала? Възможно е във физическите магазини да има други неща, определено съм виждала доста по-хубави неща за бременни в магазините им, от показаното в сайта

# 576
  • София и там където не се пуши
И тук да попитам: къде в София има магазин с официални рокли за бременни? Трябва ми дълга рокля.

Такива прекрасни модели съм намирала на Хр Ботев близо до пресечката с Пиротска.

От пресечката с Пиротска по Хр Ботев  посока централна гара дясно, някъде близо беше втори трети магазин.

Моделите съм гледала лятото, но предполагам, че се съобразяват със сезона

# 577
  • София
Нови намалени неща в магазините на HM има ли от днес?

# 578
  • София

В София поне според мен нямаше. Детско: една блузка, която миналата седмица купих за 5 лв., днес беше 10  Shocked
Мъжко не съм гледала.
Дамското отгоре-отгоре погледнах, бельо нищо нямаше. Май при козметиката имаше нови неща. Бижута не съм гледала.

# 579
Има.

# 580
Колко е в момента намалението в Бенетон? Понеже не съм ходила по моловете, а видях,че в shopmdl e 50%. Еднакви ли са дрехите или в магазините ще има повече неща? За пуловерите се интересувам най-вече.

# 581
  • София
Хубави рокли за бременни има в сайта на Некст.

# 582
  • There I was on a July morning
Колко е в момента намалението в Бенетон? Понеже не съм ходила по моловете, а видях,че в shopmdl e 50%. Еднакви ли са дрехите или в магазините ще има повече неща? За пуловерите се интересувам най-вече.
В момента е 50 %, но не на всичко - някои стоки се водят нова колекция.

# 583
  • София
А някъде добри намаления на чанти от естествена кожа да сте виждали? Може и онлайн

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 23:06 от magia

# 584
В момента е 50 %, но не на всичко - някои стоки се водят нова колекция.

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт