Намаления – зима 2016

• 161 052
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Сайта и физическите магазини на H&M не правят едни и същи намаления, напротив, обикновено се разминават. Питала съм в магазина в Мол София и ми казаха, че нямат общо и това което е намалено в сайта мога да си го поръчам само от там. Случвало ми се е в сайта да видя огромно намаление на нещо, което във физическия магазин е на редовна цена. Трябва да се следи.

# 556
Engilsh home пускат 50% намаление на всичко поне веднъж в месеца за по 1 седмица. По - голямо намаление от това не мисля, че има. Оссвен, ако не са продукти, които разпродават - тогава може и да има на 70%.
Аз пазарувам често от там, абонирана съм и получавам СМС, когато има намаления.

Благодаря!

# 557
  • София
А аз днес в магазина видях детска рокля, намалена на 15лв, която преди НГ поръчах от сайта за 9лв.  Peace

# 558
  • София
В Бенетон кога се очаква да пуснат -70%? Харесала съм си 2 якета...

# 559
  • София-Младост
В Бенетон кога се очаква да пуснат -70%? Харесала съм си 2 якета...
Те като стигнат до -70 обикновено вече няма номера...поне в детското Sad

# 560
  • София
Знам, знам, то и в дамското, ама каквото остане. Миналата година си купих готини блузки за мен, за почти без пари (е, като за Бенетон  Mr. Green), но наистина якета нямаше...

# 561
А Мохито може ли да се поръчва онлайн?

И мен ме вълнува това?

А Ню Йоркър имат ли сайт? Харесах си една рокля, но ми нямаше номера в магазина, в който бяхме  Cry
Имат сайт, но не е магазин. там има качени фотосесии с отбрани неща от колекциите. Не мисля, че ще ти свърши работа.
http://www.newyorker.de/bg/fashion/

# 562
Момичета, а имате ли идея в сайта на Nike дали пускат намаления, защото си харесах едни маратонки в София, но няма моя размер никъде, а са намалени тук Sad

# 563
Tendenz обувки и кецове намалени е Мол Русе,взех си за 20лв ,но кожата е твърда.
Доволни има ли от обувките им,качествени ли са?
Въпрос на късмет. Но с рекламациите нямат грешка! Миналата година си купих обувки от там, носих ги почти месец, скъсаха се и ми ги замениха с нови. И те се скъсаха, замениха и тях. И така -5 пъти Simple Smile Шестият модел се оказа много здрав, още си го нося.

# 564
  • София
Tendenz обувки и кецове намалени е Мол Русе,взех си за 20лв ,но кожата е твърда.
Въпрос на късмет. Но с рекламациите нямат грешка! Миналата година си купих обувки от там, носих ги почти месец, скъсаха се и ми ги замениха с нови. И те се скъсаха, замениха и тях. И така -5 пъти Simple Smile Шестият модел се оказа много здрав, още си го нося.

1 от 6  не звучи никак добре.  Simple Smile

# 565
комсед дали ще пропуснат намаленията след нова година. Вече сме 4ти а никъде нищо не намирам, като инфо.

# 566
  • София

1 от 6  не звучи никак добре.  Simple Smile
При първото обуване на техни сандали едната каишка се разпра. Едвам стигнах до университета. Докато мъдрех как да я закача, за да се прибера все пак, се откачи каишка на другата обувка. До спирката се отлепи подметката. Няма да се сърдя, ако някой не вярва. Беше абсурдно и невероятно. Спешно си взех обувки от магазинче в района на спирката. Минаха две-три години, обувките от магазинчето още са здрави. Иначе на Тенденз изглеждат на картинка добре. Но...

# 567
Като говорите за Тенденз - на 21.12. поръчах от сайта им едни кецове. Дойдоха на 24.12.
Обула съм ги точно 3 пъти за по 1 час максимум и днес забелязах една цепнатина на кожата отгоре на обувката в предната част. Направо полудях  Confused , за съжаление обаче изобщо не очаквах толкова лошо качество и като ми стана номера и ги харесах, изхвърлих опаковката и бележките, та не мога и рекламация да предявя. Много ме е яд, повече от там нищо няма да си купя  Crossing Arms
Пък са 80 лв., ако бяха по-малко поне нямаше да ме е яд.

# 568
Аз си купих преди няколко години сандали На Тенденз...здрави са още, но тъй като на подметката отвътре е като плетено (нз как се казва) се замърси...опитах да го изтъркам, но се разнищва...на другата година същия модел друг цвят беше намален на 10лв...купих си пак че бяха много удобни. Ама и при тях се случи същото...малко и подметката се отлепи, но това след месеци носене и попринцип може да си я залепя и вкъщи.
ММ си купува 2 пъти обувки от тях...за по 80лв и 2-та пъти много бързо се скапаха...отлепиха се...кожата стана гадна, изтъркана за няколко месеца.
Ходихме и с моя приятелка да си купува обувки от там...за 70лв ги взе...като я питах след 2 месеца удобни ли са...каза че са се скапали...не съм я питала обаче какъв е проблема.
Та ММ отказва да пазарува вече от там...и все обяснява как дал 80лв за Тенденз, който не издържали и 1 сезон, а от друг магазин (не се сещам името, някакви италиански обувки предлагаха) за 100лв и 4години ги носи, още са здрави, ама кожата малко се набръчка и вече стават за квартални обувки.
Та аз бих си купила някои намалени за 20-30лв летни от Тенденз, ама за зимни не ми се рискува да ме оставят боса на пътя  Laughing

# 569
Здравейте, знаете ли до кога са намаленията и кога да очакваме финалните- до 70%? (магазините на Inditex, Mango, Х&M)

Общи условия

Активация на акаунт