Намаления – зима 2016

• 160 409
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мойта фръцла не иска ботуши а кецове.Приемам идеи ако имате за водоустойчиви такива Rolling Eyes
http://shano-bg.com/products

# 61
  • на Мелмак
Мойта фръцла не иска ботуши а кецове.Приемам идеи ако имате за водоустойчиви такива Rolling Eyes
На моята съм купувала от КиК

# 62
  • в града на вечния купон
Чакам си доставка от ХМ
Нещо се бави newsm78

Кога си я пуснала, моята я пуснах петък  и си я чакам,но не мисля, че се бави все пак идват от чужбина нещата. Peace
в четвъртък

# 63
В Декатлон има качествени спортни кецове/боти/,които не пропускат.

# 64
  • София
Като стана въпрос за спортни стоки и намаление и аз да питам: Откъде мога да поръчам долнище на анцунг за високи мъже /1.92 - 1.95 / на поносими цени. В нашия малък град въобще няма избор за високи хора! Ако може да препоръчате някой сайт, но в България.
Поръчвала съм долнище за сина (1,87 като беше) от SportsMyMall - взех L размер и му беше дълъг с около 6-7 cm. Подгъвах го Grinning Сайтът предлага стоките на SportsDirect със същите намаления, а доставката беше някъде докъм 4 лв. (с наложен платеж и куриер до вкъщи). Малко са бавни доставките (до 2 седмици), но то е заради доставките от Англия.

За поръчките от Черния петък от Emag - получих вчера едната, която е от техен партньор. Другата е само регистрирана. Не са актуализирали информацията за поръчката ми в сайта им. Пише, че още ще си чакам това, което вече получих Mr. Green

# 65
Благодаря, сега ще видим да, най-вече Дебенамс ме интересува.
[/quote]

То пък какво ли има за гледане, те от септември си чакат есенно-зимната колекция, дето другите я заредиха през август. За другото лято може и да я получат...

# 66
  • София, България
Ами най-вече ме интересува бельото - пижами и такива неща. Дали ще е намалено  newsm78

# 67
  • Пловдив
Здравейте, отскоро открих темата, но реших да питам за сигурност тук само софийските намаления ли обсъждате?

# 68
Ами не,според мен. За бг и електронни също Simple Smile

# 69

Всички който са със Симпатекс са такива. Държат доста по-ниска цена от тези с Гортекса.
https://www.richtershoes.bg/bg/products/product129.html

# 70
  • София
Ще следя за Б-я Мол какво ще обяват Rolling Eyes
Само да вметна, че Карфура в Парадайз вече е затворен...ако не сте го отразили вече де.

# 71
  • София
Благодаря от сърце ooooh!
Всичко ще разгледаме с нея и ще проверя в КиК и декатлон. bouquet

# 72
  • София
Ще следя за Б-я Мол какво ще обяват Rolling Eyes
Само да вметна, че Карфура в Парадайз вече е затворен...ако не сте го отразили вече де.

Честно казано очаквах да го затворят доста по-рано, вътре нищо нямаше. Дано направят някакъв нов хранителен магазин там.

# 73
  • София
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile
Ние миналата година взехме от ССС.Издържаха на тормоза,о за сажелени вече са малки.

# 74
Идвам и аз да следя за подаръци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт