Намаления – зима 2016

• 160 424
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Идвам и аз да следя за подаръци Simple Smile

Сезона на подаръците се задава Simple Smile))

# 76
  • София
Получих телефона за майка ми от емаг днес, дано не прави проблеми.  Simple Smile Вървим към приключване на подаръците.  Simple Smile

# 77
Мойта фръцла не иска ботуши а кецове.Приемам идеи ако имате за водоустойчиви такива Rolling Eyes

Simple Smile и мойта също...
Адидаските и Найковете ѝ не пускат и топлят (зимните модели).
Успях да я навия и на Timberland, въпреки, че не са кецове. Те не пускат, но и не топлят особено.

# 78
  • Варна
Здравейте.

Има коледно намаление в LAVA . http://shop.lavabg.eu/ Simple Smile

И игра на страницата има във фейсбук.

# 79
Привет и Пт мен! 
Не знам дали ще съм полезна ,но аз никога не бих спряла избора си на именно тази марка. От горчив опит го казвам и Ви съветвам да помислите ,защото наскоро купих на дъщеря си и за една седмица се скъсаха, така че ...Изборът е Ваш Simple Smile Sunglasses

# 80
Привет и Пт мен! 
Не знам дали ще съм полезна ,но аз никога не бих спряла избора си на именно тази марка. От горчив опит го казвам и Ви съветвам да помислите ,защото наскоро купих на дъщеря си и за една седмица се скъсаха, така че ...Изборът е Ваш Simple Smile Sunglasses
Коя марка?

# 81
Коя точно марка,не препоръчвате?Timberland ли?

# 82
И аз съм изненадана ако става въпрос за Timberland. Никога не сме имали проблеми с тях

# 83
  • София
И аз съм изненадана ако става въпрос за Timberland. Никога не сме имали проблеми с тях
Може да има проблем само ако са менте. А ментета на Timberland са бол  Peace

# 84
  • София
Има ли някой поръчал от Озон? За колко време доставят?

# 85
  • София
Брат ми чака поръчка от там, но още няма нищо.  Rolling Eyes

# 86
Моята поръчка от ozone, пусната в понеделник, ще пристигне утре. По принцип са по-бързи, но явно сега имат доста поръчки покрай намаленията.

# 87
Мойта фръцла не иска ботуши а кецове.Приемам идеи ако имате за водоустойчиви такива Rolling Eyes

Simple Smile и мойта също...
Адидаските и Найковете ѝ не пускат и топлят (зимните модели).
Успях да я навия и на Timberland, въпреки, че не са кецове. Те не пускат, но и не топлят особено.
Моята фръцла е със зимни конверс, ест. кожа, с вълна вътре, но и измръзват краката. Иска ботуши. Топли. До, или, над коляното. Слаба е, т е краката и са клечки, т е с малка обиколка на прасето, хох Joy Гледам по билбордовете, че тенденз, са пуснали моделчета на Дарис, с лисича кожа, някой с впечатления.

# 88
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile
Взех на дъщеря ми на Понки, много ми харесаха. Във фейса имаха намалени модели, на магазинчето в града ни цените бяха по- ниски от тези в сайта  Peace
Би ли споделила къде се намира, за кой магазин иде реч?

# 89
Аз поръчах в понеделник и щеше да е при мен във вторник, но не бях чула телефона, та вчера дойде.

Общи условия

Активация на акаунт