Намаления – зима 2016

• 160 428
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, записвам се да ви следя, защото трябва да купувам подаръци за 2 тинейджъра, едно бебе и един мъж. Simple Smile Отделно за роднини Simple Smile

# 46
  • София
Ozone имат днес Cyber Monday на над 40 000 продукта с намаления до -70% .

SPORT DEPOT- СЕДМИЧНА АКЦИЯ // SKECHERS И CHAMPION -30% .

# 47
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile

# 48
Проверявайте си пратките още в момента на получаване от Е Маг. Получих пратка с липсващи основни елементи. Добре, че видях навреме.  Peace

# 49
Знаете ли дали по-обемните покупки от Емаг (печки, перални и пр.) може да се пренасят от куриерите по стълбите, съгласяват ли се на такава услуга или трябва да си подсигурим хора за качването до апартамента?

# 50
Следя и аз, че още подаръци имам да купувам.
Хубави ли са маратонките на Champion? Харесах си едно моделче, но не съм имала досега такива  newsm78

# 51
  • София
Знаете ли дали по-обемните покупки от Емаг (печки, перални и пр.) може да се пренасят от куриерите по стълбите, съгласяват ли се на такава услуга или трябва да си подсигурим хора за качването до апартамента?
Ние си взехме пералня от емаг. Докараха я до нас /но при нас асансьора спира на етажа/. А от входа до асансьора мъжа ми и куриера я качиха.

# 52
  • Sofia
   Благодаря за новата тема! bouquet

Ще се запиша с въпрос – спортните магазини, от рода на Sport Vision, Sport Depot и т.н., правят ли повече от -20% около и след Коледа? Интересуват ме най-вече намаленията на обувки. Peace
Правят! Ако не ти е спешно, не бързай. В Спорт Депо стигат до -50%.  Wink Следи си намаленията на сайта, ако се регистрираш, пращат и имейли. Но препоръчвам да пазаруваш в реалните магазини. Доста често на сайта цените са по-високи. Личен опит. Laughing

Благодаря ти. bouquet Всъщност, мен май по-скоро ме интересува Sport Vision, Sport Depot и аз не знам защо го споменах, малко по инерция сякаш. Laughing Та, да конкретизирам въпроса – Sport Vision пускат ли около Коледа по-голямо намаление от -20% на обувки Timberland? Питам, понеже аз и сега имам ваучър за дискаунт, на стойност -20%, та се чудя дали изобщо има смисъл да чакам нещо по-изгодно, например: -30%, -40%? Thinking

# 53
  • София
Като говорите за спортни магазини да попитам, знаете ли дали има спортен магазин, за който мога да купя онлайн ваучер за пазаруване.  Rolling Eyes

# 54
И аз да попитам спортните магазини правят ли намаления след Коледа? Искам да си купя маратонки. Нямам никаква представа, не съм следила до сега, но покрай многото разходки в парка реших, че е удачно Simple Smile

# 55
  • София, България
Радос, в мол България имаше намаления - Хиполенд, Таймленд, Бенетон и др. марки, които бяха обявили намаления, но там по принцип няма кой знае колко магазини. Ще видим на 2.12. какво ще предложат  Thinking

Благодаря, сега ще видим да, най-вече Дебенамс ме интересува.

# 56
  • 1st floor
Следя и аз, че още подаръци имам да купувам.
Хубави ли са маратонките на Champion? Харесах си едно моделче, но не съм имала досега такива  newsm78
Аз миналото лято си взех и се разлепиха преди да изтече гаранцията от един месец. Върнах ги с идеята, че ще се разразят бури на касата в Интерспорт, но ми ги приеха без възражения. Даже не предложиха да ги ремонтират. Или съм попаднала на калпав модел, или въобще са си такива. Иначе ми бяха удобни и съжалявам, че така бързо се разделих с тях.  Оставам си на РБК и Найк, и чат пат Пума и Адидас. Naughty

# 57
Да се запиша и аз в темата, в очакване на нещо интересно.

# 58
Здравейте, търся детски боти-ботуши  за момче. Предпочитам от естествени материали и ако може на добра цена. Simple Smile

Взех на дъщеря ми на Понки, много ми харесаха. Във фейса имаха намалени модели, на магазинчето в града ни цените бяха по- ниски от тези в сайта  Peace

# 59
  • София
Мойта фръцла не иска ботуши а кецове.Приемам идеи ако имате за водоустойчиви такива Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт