Намаления – зима 2016

• 160 497
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • Тра-ла-ла
Относно Декатлона...Не разбирам много от зимни материи и пълнежи, та знам ли?! На някои якета пише, че са тествани за еди какви си температури, пълнеж от гъши пух и т.н. Може и да топлят за разлика от масовите и обикновените китайски шушляци, обаче ме е шубе да рискувам и да изръся някакви пари за глупости.

И аз яке искам, ако са тънки, да не се разкарвам  Rolling Eyes

Хахаха ма точно ... аз пък качих в колата и цялото домочадие на всеки по нещо да взема ... а то леле мале .... едни якенца като вестничета и айде по 100 и кусур лева .... бързо бързо си излязохме ...

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 15:57 от Джулая

# 166
Хм, и аз сега се зачетох преминало изпитания за оптимален комфорт при температури между -5° и -10°C.
Това ме устройва, ама дали отговаря на истината

# 167
Получих покана за нощното намаление в Peek & Cloppenburg. Ще бъде на 14.12 и ще има 20% отстъпка допълнително от всички намалени артуикули и 20% отстъпка от артикули от известни дизайнерски марки  Whistling

Предполагам от 15.12 започва стандарното намаление за всички  Peace

# 168
  • Тра-ла-ла
  Момичета, имам важно за мен питане – аптеки "Remedium" дали правят някакви намаления около Коледа – нещо от рода на -20% на всичко, например? Харесала съм си няколко продукта на Galénic и ми се иска да ги взема още по-изгодно, макар да забелязвам, че цените, предлагани от "Remedium", сякаш са едни от най-ниските на пазара. Ако се сещате и за други места, където има или ще има намаление на продуктите на Galénic, моля, споделете. Hug
Вече има доста аптеки от типа на Ремедиум. Метни едно око на тези:

# 169
  • Sofia
Вече има доста аптеки от типа на Ремедиум. Метни едно око на тези:

Hug Hug Hug

# 170
Тъкмо се свързах с Емаг и питах те имат ли връзка с Рапидо ,защото аз не мога да се свържа и ми звънна куриера,че е пред нас.  Mr. Green  Изобщо не е верен статуса в сайта им.  Peace

# 171
Знаете ли кога започва промоцията на LC Waikiki i Bershka ? Преди или след Коледа са изгодни намаленията в магазините ?
В Бершка по Коледа почват от до 30%, след време стават 50 и накрая към февруари 70. Но естествено наличностите се изчерпват. В Уайкики не знам точно, но вероятно по същото време долу горе.
В Ню Йоркър са започнали, яко някой го интересува.

# 172
Аз не знам за Емаг, но аз още си чакам столчето за хранене на бебка от Хиполенд и вече се изнервям. Преди седмица им писах, дали поръчката ми е потвърдена, тоест има ли го наличен и те ми отговориха да имам предвид срока на доставка на който съм се съгласила и че, ако всичко е наред ще получа имейл с номер на товарителницата. Тъпо, защото 14 дневния ин срок , изтича на 8 ми , а аз още не знам ще го получа или не, и в крайна сметка да не ми се наложи да купувам стол на нормална цена  #2gunfire #Cussing out

# 173
  • София
Много съжалявам, че направих толкова поръчки онлайн покрай "черния петък". Ще сведа онлайн пазаруването до минимум.

# 174
Много съжалявам, че направих толкова поръчки онлайн покрай "черния петък". Ще сведа онлайн пазаруването до минимум.
И аз!  Naughty Скъсих си нервите. Но с малко бебче, трудно се организирам.

# 175
  • София
И аз!  Naughty Скъсих си нервите. Но с малко бебче, трудно се организирам.

И аз съм с бебе, но за 2 седмици меко казано ми изпилиха нервите тези куриери, наложи ми се да отказвам поръчки на неща, които бях поръчала на много добри цени, но нека да ми е за урок.

# 176
И аз яке искам, ако са тънки, да не се разкарвам  Rolling Eyes
Имам яке с пух от изпробваните и мога да потвърдя, че наистина доста топли, нищо че е съвсем тънко.
Но трябва и времето да е хубаво Wink! Идеално за пролет и есен, за големите студове си имам дълго и по-дебело.

# 177
  • Тра-ла-ла
Онзи ден беше лудница в Декатлон!  Crazy Продават си хората и без намаление. Взех си това за 36 лева
http://www.decathlon.bg/p/8370174_obuvki-za-prekhodi-arpenaz-100 … .html#/185-274-33
и вчера ги тествах на Витоша при -8 градуса. Перфектни са. Не се пързалят, не пропускат студ, удобни са. Всичко беше замръзнало, та не можах да пробвам водонепропускливостта им... Mr. Green, но и на това ще дойде ред. Мъжките и дамските са към 50 и няколко лв, но на мен ми стават детските (до 38-ми номер са).
Много хитро. Не се бях сещала bouquet  Като детска номерация - не идват ли по-теснички и умалени отколкото е дамската номерация №38 ?! Все пак разликата в цената е 36лв срещу 55лв newsm78

Имам яке с пух от изпробваните и мога да потвърдя, че наистина доста топли, нищо че е съвсем тънко.
Но трябва и времето да е хубаво Wink! Идеално за пролет и есен, за големите студове си имам дълго и по-дебело.
Аз искам зимно, за разходки в планината. Някакви предложения от опит?! Може и скиорско да е. Важното е да топли, че съм ужасно зиморничава Crazy

# 178
  • 1st floor
Напротив, юношеската номерация за обувки винаги е малко по-широка от дамската. Можеш да видиш на място и двата варианта. Peace Относно якетата - разровете се на сайта, някъде пишеше, че ако не сте доволни от продуктите, може да се връщат в 30 дневен срок. За по-сигурно питайте по телефона, за да не ви подведа. Не ми се е налагало да връщам. Laughing
И да ви се оплача и да потърся съвет - щерката си е купила ботуши, които миришат на ония евтини китайски пантофи от едно време. Искам да ги изпера с нещо, защото така няма да й ги дам да ги носи, за да не й направят някаква алергия. Въпросът е с какво? Ботушите наистина са хубави и в нас настана голяма драма, че съм наложила вето върху тях. Четох, че тази миризма е от нещо, с което се пръска за да не мухлясва стоката във влажни помещения. Не е от самото лепило или материали. Има ли начин да се махне това чудо? newsm78

# 179
Не съм компетентна точно за този проблем, но с део фреша на kiwi, няма ли да се оправи? само да не се зачете като рекламиране, но аз го ползвам за освежаване и съм доволна Flutter

Общи условия

Активация на акаунт