Намаления – зима 2016

• 160 596
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Ако чуете някъде за намаление на детски играчки, моля да пишете.  Praynig
По Черния петък взехме разни неща от Комсед и Хиполенд. Но се наложи някои да дадем по-рано. И децата сега си поръчаха допълнително и 2 кукли Йоана + 2 интерактивни животни.  Crazy Което ще ни излезе към 200 лв. и ще е добре, ако можем да ги вземем по-евтинко.

# 271
Здравейте !  perko Искам да попитам , ако някой знае как стоят нещата в мола във Видин , кога започват намаленията и какви магазини мога да открия там изобщо ? Принципно ме интересуват магазините за дрехи и обувки.  jump Flushed Flushed

# 272
  • София, България
Получих майл от Бенетон - от днес до четвъртък, намаление 30% на цялата есен-зима колекция, за всички притежатели на фиделити карти.

# 273
  • София
И аз получих.Явно постепенно започват намаленията.Чудя се дали да чакам 50% намаления,че не винаги остават размери,особено при по големите размери за деца.

# 274
И Манго имат 30% намаление до 15.12 с мейл ило смс.
От Бенетон си купих Зимно яке, след седмица падна едното копче (тик так), върнах го да ми сложат ново и вече цяла седмица мина и не се обаждат 😞 Добре че го взех на намаление, че въобще не си струва редовната цена от 300 и няколко лева.

# 275
По Черния петък взехме разни неща от Комсед и Хиполенд. Но се наложи някои да дадем по-рано. И децата сега си поръчаха допълнително и 2 кукли Йоана + 2 интерактивни животни.  Crazy Което ще ни излезе към 200 лв. и ще е добре, ако можем да ги вземем по-евтинко.

На пазара Илиянци всички детски играчки бяха с огромни намаления. Бях там тази неделя. С по 20,30,50лв надолу. Роботи, кукли, плюшки... Това ми направи впечатление. Нямам никаква представа какво точно търсите и какво се предлага там като качество и разнообразие, но ако имате ходене може да проверите.  Peace

# 276
Здравейте, знаете ли дали все още е в сила тази кампания H&M Стари дрехи за нови.

# 277
Здравейте, знаете ли дали все още е в сила тази кампания H&M Стари дрехи за нови.
Ако занесеш торбичка със стари дрехи ти дават талон за 15% отстъпка.

# 278
Ако занесеш торбичка със стари дрехи ти дават талон за 15% отстъпка.
                                                                                                                                                                       Благодаря

# 279
  • София
Да питам и тук - търся си сиви или бежови чизми, с ниска подметка, може да се велур, може и да не са. Дали има някъде в намаление вече?

# 280
Да питам и тук - търся си сиви или бежови чизми, с ниска подметка, може да се велур, може и да не са. Дали има някъде в намаление вече?
В Зара, Бершка, Страдивариус имаше велурени чизми на ниска подметка. Аз се заглеждах по светло кафяви, но имаше и сиви в някой то трите магазина. Намаленията, обаче, не са започнали.

# 281
Free Agent, погледни и в сайта на Гидо - вече има намаления.

# 282
  • София
Мерси, Гидото са ми скъпи, ще чакам намаленията на Индитекс.

# 283
  • Козлодуй
Free Agent погледни тези дали са ти скъпи Simple Smile http://www.moonstone.bg/product/damski-velureni-chizmi-s-cip  има и друг цвят освен черния Simple Smile

# 284
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=956508.new#new - в тази тема, се твърди, че се генерират талони за Комсед. Но пък потребителите се оплакват, че нещот май не се получава точно така Sad
Но не пречи да опиташ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт