Намаления – зима 2016

• 161 079
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз този път си харесах чанта от намаленията в Зара и си я поръчах от сайта директно- да ми я доставят безплатно до избран от мен магазин. Flutter Hug
Предимството тук е, че няма блъскане в навалицата в МОЛа и паркиране на място, където избраният от мен артикул е вече изчерпан.
А и ако на място нещата не изглеждат толкова добре, колкото на снимката в сайта, просто връщам артикула.
Та така! bowuu

Аз също искам да поръчам през сайта им.
Има ли вариант да платиш с наложен платеж ?

# 496
90 лв, но не мога да го преценя по снимката дали не е твърде невзрачно.
Ами светличко е...  не съм го обличала обаче, защото не бях обърнала внимание, че е без яка. Успех  Peace

# 497
  • Sofia

Мисля, че не.

# 498
Здравейте, изпуснах няколко теми, защото си седя само в тази за Н&М. Основно следя Хиполенд, евентуално Комсед, Н&М, Уайкики, Страдивариус, спортните магазини  Simple Smile

# 499
  • 1st floor
Вчера пообиколих Paradise. От Reserved намазах бельо за мен и дрешки за мъници. Има много хубави тениски за тях по пет лева, блузки по 10 и суитчъри по 15-20-25лв. Долнища и дънки също, но моят е кльощав и от там не му стават. В Зара беше пълна лудница и не издържах  Crazy . В Бенетон също има добри намаления за децата. Дамското забравих да погледна, а много харесвам дънките им и сега ме е яд. Спортните магазини нещо се дърпат и не смъкват повече от 20-30%  Crossing Arms. Поръчах едни маратонки от Спорт депо, че ги дебна отдавна и да не свърши номера, но не съм доволна от -30%. Надявам се, след четвърти (така е обявена сегашната им промоция) да смъкнат на -40, 50% и да поръчам още едни маратонки. Laughing От Мохито се разписах с рокля, а от Sport Vision с някакви кецове за щерката - Ellesse.  newsm78 До сега не съм купувала нищо на тази марка, не знам като качество на какво да се надявам  newsm78, но девойката нищо друго не одобри.

# 500
  • София
И аз бях вчера в парадайс. В Мохито ми се сториха най-добри намаленията, но този път нищо не си харесах. В зара беше спокойно, но за малки деца, нямаше кой знае какво намалено или поне така ми се стори. newsm78
От Reserved също нищо не харесах, от LC WAIKIKI взех 2 панталона за 10 лв, 3 бодита за 10 лв и 2 бодита за 8 лв за малката. За мен само една рокля от HM взех. Simple Smile

# 501
Знаете ли кога ще отварят Уайкикито в Мегамол?

# 502
  • София
не виждам да има такава опция. Плащаш си с карта предварително на сайта. Peace

# 503
  • 1st floor
Знаете ли кога ще отварят Уайкикито в Мегамол?
Това ли ще е новият магазин? Laughing Има ли официално инфо?

# 504
Ми официално на стъклата му пише Очаквайте скоро Уайкики и т.н. Simple Smile
Не ми се вижда много готово, сигурно след 15 януари, но знам ли

# 505
Днес в Бенетон видях пликове с дрехи, които бяха адресирани. Явно мога онлайн да поръчам и да ми ги доставят у дома, но някой знае ли от кой точно сайт?
И отново ми прави лошо впечатление, че в различните магазини има различна политика! Вчера в един магазин бебешки неща бяха намалени, днес в друг същите неща нямаха намаление Confused

# 506
  • София
Днес в Бенетон видях пликове с дрехи, които бяха адресирани. Явно мога онлайн да поръчам и да ми ги доставят у дома, но някой знае ли от кой точно сайт?
И отново ми прави лошо впечатление, че в различните магазини има различна политика! Вчера в един магазин бебешки неща бяха намалени, днес в друг същите неща нямаха намаление Confused

Може би е този http://shop.mdl.bg/category/21-sale?ln=bg&brand[]=15  Flutter

# 507
  • Варна

Това е официални сайт на Бенетон     https://bg.benetton.com/boys/  но доставката е твърде скъпа 30 лв е до БГ .За сам човек е без мислена и трябва или да се комбинирате с някой или да гоните поръчка над 156лв за да отпадне. Wink

# 508
sea.sea
 Бихте ли споделили за момченца на 9-12 месеца в Уайкики има ли нещо от намаленията? Благодаря.

# 509
Не съм sea.sea, но моята дъщеричка е в тази възрастова група и онзи ден пазарувах в Уайкики. Имаше намалени бодита, панталонки, пижами. Аз взех 3 бодита с къс ръкав за 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт