Намаления – зима 2016

• 161 025
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the stars
Върти ми се, че миналата година по 14.02 имаше намаления в оптиките  newsm78 Някой да помни нещо ?
Че имам подарен един ваучер и се чудя дали да чакам някакво промо или няма смисъл и да ида сега да си избера слънчеви  Peace

# 616
  • Sofia
   В "Оптикласа" промоцията по случай "Св. Валентин" беше доста изгодна. При закупуване на 2 чифта слънчеви очила (за диоптричните не си спомням дали важеше), се генерираше отстъпка от 50% за цялата покупка. Де факто, вторият чифт излизаше напълно безплатен. Peace

# 617
  • Beyond the stars
  В "Оптикласа" промоцията по случай "Св. Валентин" беше доста изгодна. При закупуване на 2 чифта слънчеви очила (за диоптричните не си спомням дали важеше), се генерираше отстъпка от 50% за цялата покупка. Де факто, вторият чифт излизаше напълно безплатен. Peace

Мерси  Hug
Миналата година по туй време се чудех за диоптрични и гледам съм ги взела април на някакво промо. Ма подаръчният ми ваучер е до март, та нещо около Свети Валентин ми трябва и от Гранд оптикс  Laughing

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 12:53 от Вълшебство

# 618
  • Sofia
   Ще пуснат сигурно. Simple Smile Щом "Оптикласа" са имали акция миналата година, не ми се вярва конкурентите да са останали назад.

# 619
И аз чакам намаленията на очила. Харесала съм си едни, пък ако ги няма - други.

# 620
Миналата година в Joy optics направиха 50 % намаление на всички слънчеви очила по случай Св. Валентин. Преди две седмици минах и имаха 40% на почти всичко. И аз се чудя дали да чакам.

# 621
  • София
Седя си вкъщи и ровя по сайтовете. Намерих си едно елече на Бершка в намаленията, обаче ми искат 23 лв за доставка! Shocked Аз ли нещо обърках?

# 622
Седя си вкъщи и ровя по сайтовете. Намерих си едно елече на Бершка в намаленията, обаче ми искат 23 лв за доставка! Shocked Аз ли нещо обърках?
От Pull&Bear и Bershka доставката е 24лв., но е безплатна до магазин.

# 623
В темата за Zara обсъждаха доставките към някои Онлайн магазини.
Бершка и страдивариус май имаха стандартна доставка 23.95лв . Ако си го поръчаш до магазин е безплатна.

# 624
  • Beyond the stars
Миналата година в Joy optics направиха 50 % намаление на всички слънчеви очила по случай Св. Валентин. Преди две седмици минах и имаха 40% на почти всичко. И аз се чудя дали да чакам.

Гледам в сайта на Grand optics http://www.grandoptics-bg.com/bg/pages/summersale.html  -
до 15.01.2017 до -50% на слънчеви очила   и май май ще се отбия тия дни , ако стигна през снега  Laughing

# 625
В магазина на Bata има ли намаления?

# 626
Имаше някакви, но не загледах. Май не са стигнали до 50% още. Качествени ли са им обувките?

# 627
  • София
Здравейте,дали имате представа колко е намалението в Camper  Thinking

# 628
Имаше някакви, но не загледах. Май не са стигнали до 50% още. Качествени ли са им обувките?
ММ си купи миналата година по това време пак от  разпродажби 2 чифта,зимни и есенни. Много е доволен. Може би е било в началото на февруари, цените бяха намалени повече от 50%.

# 629
  • There I was on a July morning
Имам един чифт и съм доволна, с уточнението, че са леко официални и не съм ги носила много. Peace

Общи условия

Активация на акаунт