Намаления – зима 2016

• 160 942
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Аз видях в страницата им във Фейсбук, че ще го местят на ниво +1,затова е затворен Esprit.

# 736
T.e. магазина на ESPRIT ще е на друг етаж ли? А кое е това ниво +1, този на който  е Технополис ли?Благодаря.

# 737
  • София
В МОЛ България вече няма ESPRIT, на негово място ще отварят скоро LC WAIKIKI. Миналата седмица бях там, никъде не пишеше че ще затварят магазина на ESPRIT или поне не съм видяла.

Дали случайно сте минали и през Дебенамс. За последно беше много зле, опразнено, без стока и нови колекции, дали не върви към затваряне и той?

# 738
  • София
T.e. магазина на ESPRIT ще е на друг етаж ли? А кое е това ниво +1, този на който  е Технополис ли?Благодаря.
Ниво +1 е следващият етаж след етажа,на който досега се е намираше Esprit.
През последната година доста обедня асортиментът на марката,който се предлага у нас.
Преди няколко години имаше Еsprit и в МОЛ Сердика.Но и там нагазинът беше затворен и на негово място се появи LC Waikiki.

# 739
Благодаря. В Дебенхамс нищо няма, поне на мен не ми допадна, но е въпрос на вкус.

# 740
  • Once there was a Hushpuppy...
Hushpuppy, миналата седмица Lytos бяха намалени с 25% като част от парада или там каквото е на марките. Аз взех едни от 129лв /ден преди намалението/, но се оказаха...боклук, само от тестване вкъщи ме отказаха и отидох да ги сменя с OLANG като доплатих, супер доволна съм и не ме боли за парите , които дадох  Laughing  
Та, според мен хич и не ги чакай тях за намаление , а търси нещо по-качествено.

Багодаря за отзива!
Аз бях много доволна, изкараха години. Но, напълно допускам да са развалили качеството. Още,като ги пипнах ми се сториха с някаква странна материя. Май не много надеждна, за това не бих ги купила без намаление. А, сега дори вече сякаш - не...

Миласара - благодаря!

# 741
Имах някои неща в количката в сайта на MDL. Днес мислех да пусна поръчка, но намалението на детските дрехи вече не е активно.

# 742
  • Once there was a Hushpuppy...
На края се спрях на Дъ норт фейс апрески, след като на всякъде всички се бяха свършили. Това, от марките, които гледах Peace
И да кажа, че и там има намаление, различно е.

# 743
Преди няколко дни си поръчах онлайн яке от Бершка намалено на 44,90лв.Отивам в петък да си взема якето и останах изненадана - същото яке се продаваше на старата си цена от 169лв.Забелязах, че и други неща бяха намалени в сайта, а в магазина не.

# 744
Имах някои неща в количката в сайта на MDL. Днес мислех да пусна поръчка, но намалението на детските дрехи вече не е активно.
И не само детско,два дни след намалението на 60% скриха всичко, оставиха пет парцала ...
Досего не бяха го правили ,или не съм разбрала. .

# 745
Mdl приключват изведнъж с разпродажбата. Забелязвам тази тенденция за втори път.

# 746
В MANGO дали има още някакво намаление на дрехи, интересува ме детското по-точно. Благодаря.

# 747
  • Бургас
И не само детско,два дни след намалението на 60% скриха всичко, оставиха пет парцала ...

Мда, и аз тъкмо исках да пусна поръчка преди малко...  Rolling Eyes
Проверявала съм артикулите, имаха по доста бройки, т.е. не са се изчерпали. Защо ги скриха, не разбрах?

# 748
  • Sofia
На края се спрях на Дъ норт фейс апрески, след като на всякъде всички се бяха свършили. Това, от марките, които гледах Peace
И да кажа, че и там има намаление, различно е.
Онлайн ли намери или офлайн? Сподели, моля те, че и аз вече втора седмица търся нещо прилично, но пък да става за ходене до офиса, а нищо подходящо не намирим...

# 749

Мда, и аз тъкмо исках да пусна поръчка преди малко...  Rolling Eyes
Проверявала съм артикулите, имаха по доста бройки, т.е. не са се изчерпали. Защо ги скриха, не разбрах?
Мимита, виждам че си от Бургас. Днес пазарувах в Бенетон в Изгрев, имаше доста детски стоки. Ако нещо конкретно те интересува, питай

Общи условия

Активация на акаунт