Перник-26

• 130 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
За Галева чувам добри отзиви, като минаваше на визитации я видях и ми се стори много симпатична.

# 391
Аз съм при Иванов, препоръча ми го приятелка, която беше много доволна от него, но аз не съм.
Много е лаконичен, прегледите са тип 80-те, като изключим ултразвука. Той пък трае точно 2 мин. Пуска само ПКК и урина, ако ми трябва нещо допълнително, ходя при личния. Иначе един път му звънях, че ми излезна малко кофти МБ и реагира доста професионално. Друг път ходих по спешност за преглед, не ме върна, но не беше и във възторг.
За Галева... лично аз имам две срещи с нея като не бременна, не беше много отзивчива. Малко несериозно подходи, при все че отидох доста обезпокоена. Но пък иначе обстановката е много по-приветлива, а и момичетата на рецепцията са супер мили.
Предполагам с бременните е по- внимателна, защото съм чувала доста добри отзиви.

# 392
  • Перник
Галева в никакъв случай! Няколко мои познати имат фатален опит с нея. Не бих отишла при нея.
Преди няколко месеца имах прокървяване, бях в 7-8 месец бременна, тя имаше дежурство в болницата и не пожела да ме приеме, защото скоро ме били изписали от там. Ако съм искала да ходя в друга болница. Супер непрофесионално отношение.

# 393
Галева в никакъв случай! Няколко мои познати имат фатален опит с нея. Не бих отишла при нея.
Преди няколко месеца имах прокървяване, бях в 7-8 месец бременна, тя имаше дежурство в болницата и не пожела да ме приеме, защото скоро ме били изписали от там. Ако съм искала да ходя в друга болница. Супер непрофесионално отношение.

Вие при кого сте се следили? Препоръчайте ми.

# 394
Галева дава ли смени в отделението? Не знаех, мислех, че само изражда с избор на екип.

# 395
Твърдо против Галева! Отвратително отношение към пациентите! Аз се насочих към София, когато бах бременна. Не успях тук да намеря добър гинеколог. Може и да има изключения, разбира се. Simple Smile

# 396
Аз също се следя в София. При Иванов се записах дето се вика, да имам просто някой тук за случаи на бързо реагиране. И ползвам някои изследвания по касата.

# 397
В София ми препоръчаха Правителснвена болница цял пакет.

# 398
  • Перник
infinity, аз се следих при д-р Илиев, но за съжаление той почина. На частно се следих при д-р Лазов, а след случката с д-р Илиев се записах при Крумова, но реално имах само един преглед при нея, защото родих по-рано. Моя позната се следи при нея и беше доволна.

# 399
  • София
Здравейте Relaxed Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но искам да сложа информация за едно събитие подходящо за бременни настоящи майки.
Не знам дали сте чували за Ла Лече Лига(ЛЛЛ) -това е международна организация от доброволци-акредитирани консултанти по кърмене. Целта им е да предоставят подкрепа и информация за кърмене на бременни и настоящи майки. Организацията се издържа само от дарения, доброволците организират безплатни събития за жени и техните близки. Освен, че са безплатни, събитията не са придружени от реклама на продукти-поддържа се стриктна етика, целта на доброволците е единствено информиране на жените относно кърменето.
От 1 до 7 август е Световната седмица на кърменето, когато много организации из цял свят правят поредица от събития и кампании, целящи информиране за естественото бебешко хранене и ползите от него.
РЗИ Перник за поредна година кани консултантите на Ла Лече Лига София и ще има организирана лекция в Двореца на културата, както и малка изложба с кърмачески снимки Simple Smile Лекцията е безплатна, както всички събития на ЛЛЛ. Лекцията ще бъде с тема"Често задавани въпроси за кърменето" и е подходяща, както за бременни, така и за настоящи майки. Добре дошли са и техните партньори или баби, дядовци-всеки, който се интересува и иска да подкрепи майките.
Това е събитието във фейсбук с подробности https://www.facebook.com/events/2944999888862583/ 
а за тези без фейсбук изнасям тук времето, място и телефони за контакт
 2 август, петък, 10:30 ч., 
 гр.Перник, пл. „Кракра Пернишки“ 1, Общински комплекс “Дворец на културата“ , конферентна зала
За записване и информация : 0886839104
За контакт с Ла Лече Лига: Симона  Стоянова, 0889 730 909   

Надявам се да не сметнете за досаден този пост и да ви бъде полезен или на ваша позната. Ако имате нужда от повече информация, ще отговоря с удоволствие. В подфорумите за бременност и майчинство тук в бг мама има тема на Ла Лече Лига, където може да видите цялата програма за събития по градове.

# 400
Здравей, благодаря за интересната и полезна информация. Чудя се дали можем да отидем с кърмачетата си?

# 401
  • София
Да, срещите на ЛЛЛ са отворени и за бебетата и останалите деца на майките. Може да позвъните на телефона на РЗИ, за да попитате за големината на залата(аз самата не съм ходила там и нямам представа). 
По време на среща/лекция може спокойно да отговаряте на нуждите на децата си-кърмене, хранене с нещо друго, смяна на памперс, и каквото друго се наложи.

# 402
  • Радомир
Аз съм в 8м. и се следя при Лазов на частно и Михайлова по ЗК.Доволна съм от Лазов,ходя на 2 седмици,да плаща се,но за мен си заслужава.С първата ми бременност бях при Иванов и останах разочарована от отношението му,доста лошо се държеше на моменти.С втората ми бременност бях при Галева и нещата завършиха фатално за жалост,за мен лично заради нея!Не бих се върнала при нея,не искам и да чувам за тази жена!Имам познати,който също загубиха бебче и то в 9м при нея!Не бих я препоръчала на никой!

# 403
  • София
Момичета, в града има ли плувен басейн за бебета/деца? Искам да запиша сина ми, на 1г.10м е сега, но например от есента, когато ще е навършил 2г.

# 404
Плувен басейн има в 10 то ОУ, но детето трябва да е поне на 4 -5 годинки според мен.

Общи условия

Активация на акаунт