ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 451
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
А бебка как приеа прахосмукачката? Аз с голяма борца успявам да му доближа носа с каквото и да било. От помпата пищи като заклан. Да не говорим,че едвам се преборвам поне с памуче да му почистя нослето. Добре че поне със физ.разтвор вече се примири малко.

# 301
  • България
Абе и аз не си представям как така с прахосмукачка ги чистите   Laughing
Моите свикнаха от началото с клечки за уши и сега много интересно,но не протестират изобщо, даже се смеят понякога като Вадим сополките.

# 302
Чистя така само когато е болна и затлачена буквално. Не я ползваме за ежедневния тоалет.  Laughing
Иначе седи, не мърда. Със сигурност усеща колко по-добре диша след това.
Ето клипче от Ютуб. И моята седи по същия начин:  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=x17KyAIgT4w

# 303
Абе моите девойки хич нямат желание да се обръщат.Както ги сложа , так си лежат.Като им писне ,почват да мрънкат да ги преместя.М ъжа ми казва,че щото не ги оставяме.Ми жал ми е като почнат да забиват главички и да плачат.
Ирен, мога само да ти споделя на нас кое ни помогна като упражнение- слагах бебка на леглото и лягам успоредно до нея така че да си обърне главичката към мен.после леко давам пръста си да хвана ръчичката,която е от другата страна и чакам тя сама да се набере подобно на упражнението със сядането.така тя сама се научи да се завърта около остта си,а сега не мога да я удържа даже когато й сменям памперса...да не говорим след ядене.като й омръзне да седи по коремче понякога сама а понякога с помощ се обръща пак по гръбче. Чела съм и друга версия на това упражнение като задържаш с едната ръка крачето което е от срещуположната страна на ръчичката,с която смяташ да се завърти,но при нас не се стигна до там.

# 304
Момичета, които давате АМ. Кога мислите да преминете /или кога преминахте/ към 2-ка?
От няколко дни ми се струва, че бебо не се засища от млякото - Hipp 1.  Буди се и нощем, това може да е и от зъбите, но все пак...
На 6 месеца става другия петък и се чудя може ли да мина сега или да изчакам?
[/quote
Аз ще си изчакам да навърши 6 месеца и тогава мисля да мина на 2. Само че с тая смяна на млякото нещо не приема лактаната и това си е, а иначе акитата й станават пак златисти от него,не като с НаН зелениково...

# 305
  • София
Ние днес ставаме на половин годинка!
Момичета, купих някакво шише на Авент за 6 + но доколкото разбирам то е за вода. А адаптираното мляко от какво шище да го давам? Последното ни шише е номер 2, не съм купувала друго, знам, че има номер три но задължително ли е да се минава на него? Моля, някой да ми обясни.  newsm78 Embarassed

Саб, моят син отдавна е на биберони на Авент №3, но на тройка с три дупки.
Ето тези - http://www.hippoland.net/avent-biberon-natural-medium-s-3-dupki-3m
Защото има и друг вид тройка - три дупки с прорез, който е по-бърз биберон и може да предизвика задавяне - http://www.hippoland.net/avent-biberon-za-hranene-natural-3m-s-tri-pozicii

Да питам - растат ли ноктите на крачетата на вашите бебчета? Защото на ръцете му ги режа всяка седмица, че му растат адски бързо и се драска, но на пръстите на крачетата не му растат сякаш... Два-три пъти до момента да съм му ги рязала.

# 306
Момичета, купих някакво шише на Авент за 6 + но доколкото разбирам то е за вода. А адаптираното мляко от какво шище да го давам? Последното ни шише е номер 2, не съм купувала друго, знам, че има номер три но задължително ли е да се минава на него? Моля, някой да ми обясни.  newsm78 Embarassed
И ние сме на шишетата на Авент,но аз си ползвам само голямото от 240 мл и купувам само биберона(ние сме на три дупки). Сменям си силиконовата част на месец употреба и стерилизация. Серията е Nature.

# 307
Момичета, купих някакво шише на Авент за 6 + но доколкото разбирам то е за вода. А адаптираното мляко от какво шище да го давам? Последното ни шише е номер 2, не съм купувала друго, знам, че има номер три но задължително ли е да се минава на него? Моля, някой да ми обясни.  newsm78 Embarassed

Защото има и друг вид тройка - три дупки с прорез, който е по-бърз биберон и може да предизвика задавяне - http://www.hippoland.net/avent-biberon-za-hranene-natural-3m-s-tri-pozicii

Да питам - растат ли ноктите на крачетата на вашите бебчета? Защото на ръцете му ги режа всяка седмица, че му растат адски бързо и се драска, но на пръстите на крачетата не му растат сякаш... Два-три пъти до момента да съм му ги рязала.

На ръцете режа по два пъти на седмица. Ужасно са му остри,даже изрязани и се прави постоянно на индианец. На краката май един-два пъти да съм си изрязала. Сами се отчупват в един момент. И добре,че е така,защото изобщо не мога да си представя как ще успея да ги изрежа.

# 308

На ръчичките правя маникюр на три дни,а на крачетата още не са израснали толкова. До сега не съм правила педикюр.

# 309
  • Русе
За ноктите на крачетата - много бавно растат. И аз досега три, четири пъти да съм казала за шест месеца. За биберона на шилето- каката вечер пие чай от най-бебешкото си шише Авент, единица  Laughing Така че смяната е по желание, тя си го харесва така, караме с единица. Отделен е въпросът до кога ще пие от бебешко шише...Бебето пък не иска да види шиле, признава само гърда...

# 310
Днес Огнян е много кисел. Едвам заспива и се буди след 30-40 минути,иначе поне веднъж на ден поспива два часа. За капак сега има газове и го мъчи корема. Откакто е заспал,през 20-30 минути проревава и се разбужда. Накрая просто си легнах при него,че ми писна да вися залепена за бецефона и да късам нервите на всички,че не чувам,заради тях Simple Smile Днес е ял чиста тиква. Домашна. Но не е акал от два дена. Още не смея да захраня с морков. Дам ли картоф,макар и малко и става страшно. Не вярвам от тиквата да има такива газове. Тя е от най-щадящите...

# 311
Чистя така само когато е болна и затлачена буквално. Не я ползваме за ежедневния тоалет.  Laughing
Иначе седи, не мърда. Със сигурност усеща колко по-добре диша след това.
Ето клипче от Ютуб. И моята седи по същия начин:  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=x17KyAIgT4w
Мале,Огнян така мирно не седи и без прахосмукачки Grinning

# 312
  • София
Ноктите на крачетата му ги режа през седмица, а на ръчичките на 3-4 дни, че иначе много се драска.
Да се похваля, че преди малко се прибрах. Бях на заведение с приятелка, без бебето, и изпих едно мартини. Бебо го оставих на татко му да се гледат и съм супер доволна. Ще почна поне веднъж в седмицата да излизам без бебето като голям човек!

# 313
Тъкмо днес успях да оправя педикюр, че бяха станали много дълги, чак се подсили  Laughing до сега иначе бях оправяла само палчетата. На ръчичките ноктите растат много бързо, през няколко дни ги оправяме.
На Софи от днес едното й оче сълзи със жълти гурелчета и леко подуто, чудя се дали да потърся педиатърката или само да го промивам с вода?
Маги, бързо оздравяване на бебчо, тъжно ми стана като прочетох поста ти.
Днес в книгата за захранването прочетох нещо много интересно, че е хубаво когато започнем с него в пюретата да слагаме гхи, кокосово масло или костен бульон.

# 314
Да се похваля, че преди малко се прибрах. Бях на заведение с приятелка, без бебето, и изпих едно мартини. Бебо го оставих на татко му да се гледат и съм супер доволна. Ще почна поне веднъж в седмицата да излизам без бебето като голям човек!
Браво, аз съм излизала 2 пъти на тийм билдинг с колежките и сега другата седмица съм си заплюла съботата за Коледното парти на фирмата. Нямам търпение да се видя с хора, с които реално мога да говоря, а не да се плезя, да клатя глава и да изкарвам всичко на песен, животът ми е един мюзикъл последните 6 месеца хахахаха Whistling

Общи условия

Активация на акаунт