ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
И с баткото и сега съм с шишета на НУК. Не,ме кой знае колко ги ползвам,но цаткото е пил кърма и вода от такива. Сплесканото е на езичето,дупката отгоре!!!

# 151
Хаха, Айс, не няма как това да се случи при нас. По отношение на лична хигиена съм доста строга и няма да позволя детето ми да си ляга без задължителен душ, зъбки и лице!!! Но в интерес наистина се замислих на скоро дали да не намаля къпанията с препарати и някои да бъдат само с вода.
Сорента, честно казано и аз се замислям дали не намаля кърмата ми, но понеже никога не съм се изисквала не знам как да разбера. Прави ми впечатление, че от скоро яде по кратко и в гърдата не остава нищо  newsm78 но пък си спи, не се събужда  Thinking
Да и ние бяхме така докато усетя,че кармата ми свършва. Просто детето се засища от по малко и заспива,но знака беше,че се буди за храна примерно на 2,5 часа вместо на 3 и така ми светна. За водата питах Педи.тя каза че до 250мл не е проблем да пие ( ние сме още на до 150 мл/ден), но било добре да се дава особено при захранването,защото помага на разграждането. Ако не иска да пие минералните води за бебета да се дава преварена или обратно
Кърмата не намалява,а става вече недостатъчно хранителна. По тази причина изхожданията вече не са толкова чести,та даже и един път на няколко дни. Организмът обработва всичко и няма какво да се изходи. Ако има акита,значи все още кърмата е достатъчна. То затова се пжчва и захранването. Simple Smile

# 152
  • Русе
Да "почерпя" виртуално , че одъртявам   Gift party023 И по този повод да се похваля - обичам юни и живот и здраве другият юни ще ставам пак леля   newsm32! От утре се захващам сериозно да захранвам госпожицата, дано успея!

# 153
Да "почерпя" виртуално , че одъртявам   Gift party023 И по този повод да се похваля - обичам юни и живот и здраве другият юни ще ставам пак леля   newsm32! От утре се захващам сериозно да захранвам госпожицата, дано успея!
ЧРД здраве,щастие и любов

# 154
Нинив ЧРД много здраве, щастие, късмет и любов на теб и цялото семейство Hug bouquet весел празник Heart Eyes
 Аз да ви попитам какви плодове и зеленчуци сте въвели до сега? Аз съм въвела морков, тиква, пащърнак, картоф и ябълка. Искам да въведа още зеленчуци незнам с какво да продължа. Кога се въвеждат карфиол, броколи, зел.боб, царевица, спанак и грах? Мисля , че е рано за тях и не смея още та се чудя какво да давам newsm78 Други идеи за зеленчуци? След 10 дена правим 6м. Чидя се и за чушка давате ли вече newsm78

# 155
Гледам на хип има пюре от бял морков. Някой пробвал ли го е?

# 156
Нинив ЧРД много здраве, щастие, късмет и любов на теб и цялото семейство Hug bouquet весел празник Heart Eyes
 Аз да ви попитам какви плодове и зеленчуци сте въвели до сега? Аз съм въвела морков, тиква, пащърнак, картоф и ябълка. Искам да въведа още зеленчуци незнам с какво да продължа. Кога се въвеждат карфиол, броколи, зел.боб, царевица, спанак и грах? Мисля , че е рано за тях и не смея още та се чудя какво да давам newsm78 Други идеи за зеленчуци? След 10 дена правим 6м. Чидя се и за чушка давате ли вече newsm78
Може да захраниш постепенно със всичките които си изброила един по един без царевицата,зел.фасул и грахта.Последните два са газообразуващи тях може по късно към 7-8 месец,чушка също може ако искаш да почнеш да даваш.За царевицата незнам аз на каката не съм давала защото не съм и привърженик незнам дали ще давам и сега.

# 157
  • България
Благодаря ви момичета.И аз така реших,че отгоре трябва да е дупката.Май им харесва.
ЧРД, нинив  bouquet Една зодия сме  Wink Аз съм след седмица.
Аз съм дала на децата доста неща да опитат, но по малко.

# 158
  • Стара Загора
Честит рожден ден Нинив  bouquet
Вчера и днес давам броколи,но определено не се харесва.

# 159
Честит рожден ден и от мен, здраве, спокойствие и усмивки с малките слънца вкъщи  bouquet

# 160
Гледам на хип има пюре от бял морков. Някой пробвал ли го е?

Ние го пробвахме и много се хареса.

Нанив, честит рожден ден ! bouquet

# 161
  • София
Нанив честит рожден ден!
Аз съм въвела картоф, морков, пащърнак (не се хареса), сини сливи, праскови, а от днес предлагам ябълка, а след това мисля да дам тиква.

# 162
Moмичета, да питам и аз по темата с пюретата.
Два поредни дни давам пюре на Хип "Тиквички с картофи" и едва днес виждам, че на картинката има и ориз. Трябва да се науча да чета съдържанието!  ooooh!
Та... това означава ли, че съм въвела и ориз?  newsm78

Иначе съм въвела: Тиква, морков, картоф, авокадо, пащърнак, круши, сливи, банан, тиквички (в тази последователност).
Банан с авокадо е най-голямото лакомство на света. Правя и за бебка и за мен!  eat

Нинив, честит рожден ден! Здраве и щастие желая на теб и семейството ти!  newsm59

# 163
Честит рожден ден,Нинив! От щастие и усмивки да не се оттървеш.
Днес дадох червен картоф. Май му хареса. Има вкус на тиква и много бързо се сварява. Става мекичък и даже му дадох две парченца да си примляска,но не бешя особено вдъхновен от идеята за дъвчене. После другите две парченца (т.е. да станат 4 лъжички като за първи прием) ги прибавих към пюре от пащърнак. Общо взето сладникав обяд имаше,но се изяде. След червения картоф мисля да му дам или броколи или спанак,заради желязото,че и двете са богати на желязо.
С тез нови пластелинени акита голям проблем. Боли го явно,защото плаче със сълзи,докато ака.
Днес сложих много кърма в пюрето и никаква вода от варенето на зеленчуците и пак сука яростно след час. Според мен това е нужда от вода и жажда,а не толкова глад. Опитвам се да му пробутам вода след ядене,но засега само мизерни количества изпива и то по-скоро си плакне устата,отколкото да пие,но то и това е важно да се случва.
Като яде пюрета и почва да има като хрип и трябва да се прокашля,което той инстиктшвно в някакъв момент прави. При някой друг бебок случва ли се такова нещо?

# 164
Moмичета, да питам и аз по темата с пюретата.
Два поредни дни давам пюре на Хип "Тиквички с картофи" и едва днес виждам, че на картинката има и ориз. Трябва да се науча да чета съдържанието!  ooooh!
Та... това означава ли, че съм въвела и ориз?  newsm78

Иначе съм въвела: Тиква, морков, картоф, авокадо, пащърнак, круши, сливи, банан, тиквички (в тази последователност).
Банан с авокадо е най-голямото лакомство на света. Правя и за бебка и за мен!  eat

Нинив, честит рожден ден! Здраве и щастие желая на теб и семейството ти!  newsm59
Най вероятно,аз така не бях прочела да едно пюре че има домат и разбрах в последствие като малкия го изяде и аз чак тогава реших да прочета какво съдържа.За мое най голямо успокоение нищо не му стана

Общи условия

Активация на акаунт