и от разнасяне на човечето,а тепърва да инвестирам в помпа на ток ми се струва безумно. Така че и аз се замислям,когато почна да давам вече по-големи количества, дали да не слагам АМ(особено за кашите,пюретата не смятам дълго да разреждам с мляко,за да започнат да придобиват вкуса на нормално ядене,кърменето отделно). 
и от разнасяне на човечето,а тепърва да инвестирам в помпа на ток ми се струва безумно. Така че и аз се замислям,когато почна да давам вече по-големи количества, дали да не слагам АМ(особено за кашите,пюретата не смятам дълго да разреждам с мляко,за да започнат да придобиват вкуса на нормално ядене,кърменето отделно).
То количествата са малки,но за по-нататък се чудя. На баткото давах АМ Аптамил 1 с кашите и след като се самоотби след 8 месец. Т.е. не почнах с АМ,което е за тази възраст,а с това за новородени. Като спря да иска да суче и спрях да се цедя,защото за да поддържам кърмата трябваше да прекарвам деня в цедене. Общо взето му остана вечерното кърмене,което си търсеше,иначе през деня зяпяше за лъжицата
. Като разбра,че и вечер може да има лъжица и се приключи с кърменето. Те така и за някоя фуста ще ме замени съвсем скоро 
Оказа се, че пюренцата им са много хубави био пюрета, без добавки за сгъстяване, без сол и захар, а цената е много прилична. Накупих си някои пюренца от несезонни плодове и няколко зеленчукови.Препоръчани теми