ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Пак сме болни...  Cry  Пак сополки, кашлица....
Вчера купих инхалатор по съвет на една бургаска мама. Надявам се да помага. Давам лекарства, но много искам да не се стига до антибиотици.
Нямам обяснение как разболявам детето си!  ooooh!
Ние имаме инхалатор покрай баткото,но е абсурд да задържа бебока и минута да изтърпи маската. Може би,защото не е бейбихалер. Тях не съм ползвала. Иначе хремата на баткото доста се облекчава с инхалация с физ.разтвор,както и кашлицата,особено при задух.

# 211
Някаква хитра идея за приложение на малките бурканчета от пюретата или да ги изхвърлям? Засега ги трупам, но те са предимно 80гр, 125 гр, наистина са мънички... но все си мисля, че трябва да има някакво умно приложение Simple Smile  

Забелязали ли сте че кашата ако не се изяде до 10-тина минути се втечнява? И няма шанс да се дояде с лъжица.. пък и бебчо почва да се дразни...и накрая му давам около останалата 1/3 от кашата в шише с биберон. Чудя се нормално ли е това и дали бъркам някъде? ама си я правя точно както пише в указанията.

# 212
  • София
Не се шашкайте толкова.  АМ не е отрова. 
Не е, ама за моето дете, ако искам давам, трябва да търся козе. Аз не ям кравешки млечни заради нея. Снощи, без да се усетя, ядох моцарела и днес е с разстройство и точки кръв в изпражненията Sad
И вие ли сте с алергия към белтъка на кравето мляко? При баткото като я откриха на 4 месеца започна с пилешка супа. При бебка я откриха в майчин дом и досега се пазим. АМ има за алергични деца. Баткото ни беше на Фризопеп. И на бебка съм и взела ако ми потрябва.

# 213
Нормално е да се втечнява, защото се отделя водата, която съдържат.

# 214
Някаква хитра идея за приложение на малките бурканчета от пюретата или да ги изхвърлям?

=baby%7Crecentsearch%7C5&term_meta[]=food%7Crecentsearch … entsearch%7C5]Тук

Ох, нещо ми се прецаква линка  ooooh! ама май пак излизат идеите....

А ако не излиза, влез на www.pinterest.com и напиши "baby food jar crafts". Има безкрайно много идеи.

# 215
  • България
Днес видях как купуват пюре на 3м.бебе.И когато попитах това за него ли е, едва ли не ми се скара бабата,която беше около 40г.А майката ми обяснява колко добре му се отразявало.Педиатърката така казала.Малко съм шокирана.Н е приемам и прекаленото вманиачаване по късно захранване.Всеки си има глава на раменете, ама ,хора,3месеца!!!И си представям колко много като тх има.Дано наистина всичко е наред!

# 216
Днес видях как купуват пюре на 3м.бебе.И когато попитах това за него ли е, едва ли не ми се скара бабата,която беше около 40г.А майката ми обяснява колко добре му се отразявало.Педиатърката така казала.Малко съм шокирана.Н е приемам и прекаленото вманиачаване по късно захранване.Всеки си има глава на раменете, ама ,хора,3месеца!!!И си представям колко много като тх има.Дано наистина всичко е наред!
И аз захраних рано ама това е прекалено.Поне да изчака бебето да навърши 4 месеца.Всеки си знае дано не му се отрази зле на бебето.

# 217
Някаква хитра идея за приложение на малките бурканчета от пюретата или да ги изхвърлям? Засега ги трупам, но те са предимно 80гр, 125 гр, наистина са мънички... но все си мисля, че трябва да има някакво умно приложение Simple Smile  

Забелязали ли сте че кашата ако не се изяде до 10-тина минути се втечнява? И няма шанс да се дояде с лъжица.. пък и бебчо почва да се дразни...и накрая му давам около останалата 1/3 от кашата в шише с биберон. Чудя се нормално ли е това и дали бъркам някъде? ама си я правя точно както пише в указанията.
В малките бурканчета замразявам пюре. Като направя един сладък картоф,например,давам колкото ще давам и останалото количество го слагам в такива бурканчета. Кърма също замразявам в тях. За кашата,ако е с кърма,много се втечнява.

# 218
Н е приемам и прекаленото вманиачаване по късно захранване.Всеки си има глава на раменете, ама ,хора,3месеца!!!И си представям колко много като тх има.Дано наистина всичко е наред!
Ние не сме ли цялото поколение захранени със сокчета на 2 месеца? Аз съм яла бананови каши и кайсиеви пюрета на 3 месеца по препоръка на педиатър, накарал 20-годишната ми майка да ме отбие, понеже й била нехранителна кърмата Joy Това защото съм била качила за месец само 450 грама според изключително точните им измервателни уреди от преди 3 десетилетия, въпреки че съм била с по-високо тегло от средното за възрастта.
А какво се има предвид под късно захранване? СЗО и Министерство на здравеопазването препоръчват изключително кърмене до 6ти месец, така и ще процедирам. Детето ми се роди на термин, не е недоносено, за да се притеснявам, че може да няма достатъчно запаси от желязо и не мога да намеря дори една единствена логична причина да го захраня преди това.

С карта на ДМ не е нужно свеки път да си с детето или акта за раждане, а само да носиш картата. Ползва се отстъпка на определени продукти за месеца.
Защо ми е да си измислям? На мен ми искат детето или акт за раждане. Прави се, за да не ползваш чужда карта. На вас защо не ви искат, не знам.

# 219
  • България
Никой не ми е искал детето като пазарувам с картата Simple Smile Те по принцип са с мен де ама отвън с кака си или татко си.Веднъж опитахме с тях, но едва минаваме между рафтовете с близначката количка.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 16:30 от ирен22

# 220
  • София
А ако не излиза, влез на www.pinterest.com и напиши "baby food jar crafts". Има безкрайно много идеи.

Малко извън темата, но от известно време Пинтерест не ми зарежда. По-точно, зарежда ми, но не виждам снимките там.
При вас всичко ли е ОК с този сайт?

# 221

Малко извън темата, но от известно време Пинтерест не ми зарежда. По-точно, зарежда ми, но не виждам снимките там.
При вас всичко ли е ОК с този сайт?

И при мен не може да се отвори, точно така  - отваря се сайта, но не зареждат картинките. Sad

# 222
И при мен има същия проблем. Някъде имаше тема из форума за решаването му, но не се задълбочих. Пуснете търсачката, ако искате.

# 223
  • София
Златна да си, мила ми Мохини!!!  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=954753.msg34144728#msg34144728

# 224
Гениално!
С тези настройки наистина PInterest вече може да се отваря и разгледах идеите Simple Smile При всички положения със сигурност ще се възползвам от десетина от празните бурканчета с една деликатна панделка от канап или рафия и чаени свещички - ще е чудесна декорация за празничната маса  Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт