ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро.
И ние ползвахме прахосмукачката - няма по-добър начин ако е болно детето!
Относно ноктите на краката - и аз досега съм рязала само 2 пъти. Явно растат много по-бавно.

И ние сме с Авент - 3 дупки. Обмислям обаче ако ще му давам малко разтворени бисквитки в млякото вечер да сложа биберон с прорез, защото тези другите се запушват. Някой пробвал ли е вече да дава бисквитка или 1 л каша към вечерното мляко?
Всеки ден се буди в 5:30 да яде...А преди се ядеше чак към 7...затова се чудя какво става.  А отгоре на всичкото вместо до 9ч сега се събуди в 7:30 и вече 40 мин помрънква в леглото , но не влизам и се надявам да заспи сам обратно , но явно не ... Sad

Браво за социалния живот! мартинита, мюзъкали....всеки да е доволен с наличното! хаха Simple Smile

# 316
И Огнян удари поровинката на годинката днес,т.е след 1 час Grinning След вчерашния киселоч,днес,да чукна на дърво,засега е весел и спокоен. Даже неразбрах как сме откарали три часа в игри,общувате с батко и кучка. Надявам се днес вече да се изака,за да въведа пустия ву морков.

# 317
  • България
Честити половин годинки  Heart Eyes
 Дотук се справихме чудесно Laughing
Гласях се и аз за Коледен банкет, ама може и да ми се размине....Май и на кака им мероприятията ще са по същото време.Някой трябва и нея да  придружава, да я прибира.Та ще видим.

# 318
Някой започна ли да ползва Памперс 4-ка? И дали сте по-доволни, защото масово явно от 3-ката само разочарования. Напоследък всяка сутрин памперса е пропуснал и бодито му оtстрани покрай крачетата е мокро Sad
Чудя се да преминавам ли на 4-ката (вече сме над 7кг), поне за през нощта, дали имат по-голяма попивателна способност щом са все пак за по-големи бебчета...?
Някакви други марки да ми похвалите? Засега сме ползвали само Памперс.
Чувам много добри отзиви за новите модели на памперс! Както и за Huggies и Libero. ?

# 319
Аз си взех Памперс 4ка от промоцията в Кауфланд.
Засега съм доволна. Не е пропускал.

# 320
  • София
От поне месец сме на 4-ка Памперс. До момента не е пропуснал  Peace
Беше ~7.700 кг като минах на 4-ка. Сега вече е над 8 кг.
Новите памперси са добри, аз съм много доволна от тях, тестваме ги безплатно Grinning
Не знам като цена как идват... Но аз и от "старите" памперси бях доволна. Решила съм да не си правя експерименти с други марки. За мен памперс си е "Памперс"  Simple Smile

# 321
Отдавна сме на четворка,но основно заради хидроцелето,от което тестисите ву цяха огромни. Доволна съм и от Пуфис 4-ка.

# 322
Благодаря за отговорите!
И аз ще пробвам Памперс 4-ка, както и сега се сетих че имах рекламни материали раздадени в болницата при раждането и имам 4 бр памперси 4-ка на Toujours (Lidl) , та ще ги пробвам и тях Simple Smile
И ако нещо сме недоволни, преминавам на проба и на другите марки, които препоръчвате.

А каква е тази кампания за тестване на новите Памперс??? Simple Smile

# 323
  • София
Имаше тема , в която желаещите да тестват новите памперси се записваха с килограмите на децата. След това изтеглиха на случаен принцип 10 потребители (от нашата тема мисля, че и Максимка беше изтеглена), доставиха ни един пакет с 46 бр.от новите Памперси , пакет мокри кърпички, едно шишенце със синя течност и инструкции за теста.
Аз още не съм тествала с течността и снимала ... Засрам.
Директно на дупе пробвах  Mr. Green

# 324
Аз съм с Пуфис и съм доволна, никога не са пропускали, за сега сме на 3, защото мъжът ми ни беше запасил, понеже работеше за производителя, но като ги свършим минаваме на 4. В началото бяхме на Памперс премиум, но определено съм по-доволна от Пуфис. Те така са направени, че да попиват по-добре след 3, 4 изпишкване отколкото Памперс, за това са идеални за нощно ползване. Памперс имат голям процент попиваемост, но той е за първите две изпишквания.
Поне такава информация имам аз.

# 325
Момичета, току що излязоха резултатите от ПКК и съм страшно ошашавена. Изобщо не ми харесва. Много ви моля, ако някоя може да коментира каквото се сети по следните показатели:

ПКК, в дясно са референтните

Ly% (лимфоцити)   73.8   %   50.0 - 70.0

Neu% (неутрофили)   14.3   %   40.0 - 70.0

Ly# (лимфоцити)   4.71   x10^9/L     1.10 - 3.80

Neu# (неутрофили)   0.9 x10^9/L   2.100 - 6.400

RBC ( Еритроцити - бр.)   5.06   x10^12/L            3.10 - 5.10

Hgb ( Хемоглобин )   129   g/L              95 - 130

MCV (ср. обем на еритроцита)   73.5   fL        Възрастни (82.0 - 96.0); Деца (77.0 - 92.0)

Plt ( Трoмбоцити )   324   x10^9/L          350 - 660

Урина:

Седимент - Плоски епителни клетки ( SQECs )   Наблюдават се   на поле

Sad

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 17:43 от Мохини

# 326
  • София
Момичета, току що излязоха резултатите от ПКК и съм страшно ошашавена. Изобщо не ми харесва. Много ви моля, ако някоя може да коментира каквото се сети по следните показатели:

ПКК, в дясно са референтните

Ly% (лимфоцити)   73.8   %   50.0 - 70.0

Neu% (неутрофили)   14.3   %   40.0 - 70.0

Ly# (лимфоцити)   4.71   x10^9/L     1.10 - 3.80

Neu# (неутрофили)   0.9 x10^9/L   2.100 - 6.400

RBC ( Еритроцити - бр.)   5.06   x10^12/L            3.10 - 5.10

Hgb ( Хемоглобин )   129   g/L              95 - 130

MCV (ср. обем на еритроцита)   73.5   fL        Възрастни (82.0 - 96.0); Деца (77.0 - 92.0)

Plt ( Трoмбоцити )   324   x10^9/L          350 - 660

Урина:

Седимент - Плоски епителни клетки ( SQECs )   Наблюдават се   на поле

Sad

Наличието на плоски епителни клетки в урината означава, че пробата не е достатъчно чиста. Лекаря може да поиска ново изследване.
Обикновено завишени лимфоцити и понижени тромбоцити говорят за възпаление. Да сте настинали или да ви растат зъбки?

# 327
Не е настинал, но зъбки го мъчат от поне два месеца.
Много ме притесняват ниските неутрофили, четох такива неща, че не мога да дишам от ужас. Дано всичко е наред, утре ще търся хематолог.

# 328
  • Стара Загора
От доста време сме на памперс четворка.Явно сме по-големички.Наистина имаше кампания за новите памперси и бях изтеглена,за което много се зарадвах.
Мобилни, недей да се притесняваш преди да си ги показала изследванията на докторката.И на Алекс като му направихме изследванията имаше разминавания и се притеснявах докато ги покажем на следващия ден на педито.Тя каза,че е нормално при бебетата стойностите да са различни.

# 329
Да, ясно че са различни, но на изследването пише, че ако не е посочено друго, то референтните са за пол мъж, възраст 6 месеца.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 20:35 от Мохини

Общи условия

Активация на акаунт