ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз този път гледам да давам вкусовете отделно. Ако трябва да въвеждам нещо ново,първо давам него и после вече въведенето. Постепенно намалявам количеството на старото и унеличавам новото. После вече и смесено давам. Просто от опит с баткото,който не яде тиквички,например,но на крем супа ги яде. Сега правя опит с малкия да не свиква с някакъв общ вкус,че после е голям зор и вече не знам с какво да храня големия.

# 541
Да благодаря ви и аз така мисля да направя давам нещо 5-6 дни и ако към него няма реакция после ще го давам в комбинация с друго.

# 542
Понеже захраних с картоф и морков , да споделя о аз, прие го много добре , след време предложих чист картоф и му се мусеше. Хапва го , но само в комбинажия с нещо. Примерно с тиква най много го харесва.

# 543
А някой включил ли е вече глутена ?

# 544
Добре де, след като с картофа я нахраних и очевидно не й харесва, какво да правя? Да го комбинирам с друг зеленчук или?
Иначе не знам какво става с малката, но вече на няколко пъти както я оставям да спинка вечер , седи будна, като хипнотизирана и след известно време започва да крещи. Нито виждам да са зъби, нито нищо. Просто нямам идея...

# 545
Не знам защо всички държите на този картоф, след като очевидно никой няма успех с него.  Laughing

# 546
Аз щях да започна с морков, тъй като и от него имах домашни, но ме разубедиха. Мнение на педиатър, неонатолог и акушер и реших, че те знаят повече от мен.
От както имам бебче, не сме имали по-тежка нощ. Малката не спира да плаче, крещи, абсолютно никой и нищо не я успокоява  Cry Sad

# 547
Не знам защо всички държите на този картоф, след като очевидно никой няма успех с него.  Laughing
Лекарите държат на картофа. Това са необходими въглехидрати. Аз вече изобщо не го давам,така или инаме скоро няма да заместя хранене,така че засега просто вкарвам постепенно нови вкусове.

# 548
  • България
Да, давала съм трохички хляб и пшеничена каша!

# 549
Бебо отказва мляко и изобщо храна от снощи в 8. newsm78 Посреднощ се събуди , дадох млякото и стисна устни, след 10тина мин пробвах пак , без успех и се отказах. Дне сутринта отказа мляко, и каша направих също не я яде, 2 лъжички и се разплака...Това възможно ли е да е от зъбите? Или вече не харесва млякото?! newsm78 Четох за Милумил , че в такива ситуации ако продължава отказа се предлага, заради ваниловия вкус.От седмица много го болят венците и мажа, но явно няма ефект. Хем единия зъб отдавна изби , само дето трябва да порасне малко . baby_neutral
И горните и долните венци са червени в момента. Отделно пищи страшно силно, криви се, постоянно мрънка с проплакване без видима причина.Температура няма нито хрема.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 09:06 от __Magi

# 550
Добро утро Simple Smile
При нас май не е така тежко положението все още с венците. Подули са се, доста яде ВСИЧКОООоо.... лиги навсякъде..хаха... НО зъбчета - не.
Но да ви споделя едно лекарство, с което съм се запасила за всеки случай. Сестра ми ми го препоръча, че е много добро! "Камилия", някой ако има също впечатления нека сподели. А който има големи проблеми и болки и сърдити бебчета нощем с никнещи зъбки , може да пробва Simple Smile

# 551
  • Русе
Със зъбите всичко е до дете, праг на болка и нервна система. С голямата какво ли не опитах - Дентокинд, ,Камилия,  Бочко, Пансорал, едни английски прахчета...само Калгел, който е с лидокаин и не трябва да се ползва често, малко имаше ефект. Пищеше, будеше се по хиляди пъти нощем. Сега бебето изкара три зъба без кой знае какви драми. А картоф искам да прояде, че е в основата на зеленчуковите пюрета. Една тиквичка колко да го нахрани детето. Но явно скоро няма да заместим хранене, та поне да опитва.

# 552
Днес ще въведа с бисквитена каша на Слънчо и бишкоти Plasmon. Peace

# 553
И ние снощи ставахме няколко пъти, сигурно са зъби. Ама не виждам нищо още.  newsm78

# 554
  • Стара Загора
Вчера изби зъбчето вече.На следобедното хранене пуска той втората гърда и аз го подканям  пак да засуче лапва я той обаче вместо да засуче започна да дъвче зърното.И аз изпищях на умряло.И той за пореден път вчера наду гайдата.Оказа се после,че чак кръв ми е пуснала малката пираня.Сега всеки път като го кърмя и ме обзема един страх.Иначр е доста раздразнителен.По цял ден мрънка.Беше посвикнал вечер сравнително лесно да заспива ама сега голям зор.Даваме дентокинд.Надявам се скоро да се поуспокои малко.От два дена не го кърмя на обед, но общо взето правя някакви комбинации от пюрета в които винаги има тиква или морков.Днес му давах тиквичка с картоф и ударих на камък.Такова мрънкане,затвори устата и нищо.Утре мисля направо да му го сюеся А тиква.Дано да го изяде.

Общи условия

Активация на акаунт