ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, тези които вече сте давали месо, по колко давате? (Говоря за домашно приготвени пюрета)
Аз се сдобих с домашно пиле и мисля сега да го сваря и да го замразя във форми за лед (четох, че така било най-лесно), но после по колко кубчета да слагам в пюре?  Thinking
По едно кубче, което е около 25-30 гр на пюре 130 -150 гр Simple Smile

# 601
Анелия, ама вие имате гърне? Моята буба не може да сяда и не знам как ще ползваме такава придобивка. Относно бебетата, които не искат да ядат, защо не питате педиатрите? Може пък да дадат някоя идея. Можете да питате и в теемата която е за захранването, може там някой да даде съвет с опит в отказите.

# 602

Многа си е добре принцесата ти. Нали е дама,трябва да е нежна и фина Simple Smile. А иначе за свалянето на кг... С баткото бях качила 40 кг по време на бременността. 8 месеца по- късно снимахве филм и играх концлагеристка- кърмачка Grinning Явно си е до организъм.
Не вярвам - дай клип да видим  Grinning
Хахаха. Ако преди 11 години знаех,че ще ми трябва доказателствен материал един ден,щях да поискам запис Simple Smile. Филмът беше за италианска телевизия. Така и не съм го гледала. Но и сега ставам за концлагеристка-кърмачка. 58 кг/184 см

# 603
  • България
,леле,Хипо,колко си високаааа  Laughing Колкото мъжа ми,представям си ако той е 58кг  Laughing
Аз съм с 20см.надолу, Но и с 10кг.,така че също ставам за ролята.Simple SmileСега като си отидем по празниците по Пазарджик пак ще ме ожалят роднините.

# 604
  • София

Многа си е добре принцесата ти. Нали е дама,трябва да е нежна и фина Simple Smile. А иначе за свалянето на кг... С баткото бях качила 40 кг по време на бременността. 8 месеца по- късно снимахве филм и играх концлагеристка- кърмачка Grinning Явно си е до организъм.
Не вярвам - дай клип да видим  Grinning
Хахаха. Ако преди 11 години знаех,че ще ми трябва доказателствен материал един ден,щях да поискам запис Simple Smile. Филмът беше за италианска телевизия. Така и не съм го гледала. Но и сега ставам за концлагеристка-кърмачка. 58 кг/184 см
Завиждам ти. Аз съм 170см и 55кг. След като родих второто бързо си върнах 52кг /ама бях на 28/. Сега на 36, вече 7 месеца не успявам да върна любимите 52кг.

# 605
Аз реших за няколко да прекратя мъката на Софи с пюретата. След като не иска, явно не е готова. Кофти ми е, тъпо, но така по-добре отколкото да я ужаса и съвсем после да не иска да папа.

# 606
И аз имам данни за роля в италианското кино, ама за бременна булка, ако си търсят.  Mr. Green
 Не мога и не мога да сваля едни 12 кг., ни с йога, нито с тренировки, нито с диети. Ужасно нахални са и така са се загнездили в мен, че няма оттърване.

# 607
Аз реших за няколко да прекратя мъката на Софи с пюретата. След като не иска, явно не е готова. Кофти ми е, тъпо, но така по-добре отколкото да я ужаса и съвсем после да не иска да папа.

Ухх, така не ми се иска и аз да се отказвам...
ДНес пробвах към зеленчуковото му пюре да добавя малко АМ и малко плодово пюре уж да му се подобри вкуса. НО пак голям рев, големи мъки...

Мисля да го пробвам сега на следващото хранене с течните каши на Нестле.
Някой някъде беше споменал че са много хубаво и харесвани от децата. Чудя се само с обикновения биберон за млякото ли да я давам или ще трябва биберон с по-големи дупки?
Някой с опит с тези течни каши??

# 608
Аз си свалих всички 19 килограма още на 4тия месец.Сега целта ми е да махна още 2 3. 57кг съм в момента.

Малко съм притеснена, вчера попаднах на статия за "Какво значат малките дупчици на ушите ви" . Бебо се роди с такава миниатюрна дупчица като точка в началото на хрущяла на лявото уше. Мислех че е някакво родилно и ще се махне но то си е там и е като това описано в статията....но се притесних от написаното и то доста. Моля еи кажете ми виждали ли сте или имат ли и вашите бебчета че съм доста шашната. Бебо е добре и в родилното също нищо не са ми казвали за това.  newsm78 #Crazy
Иначе биха Хексацима вчера и до годинка няма да има никакви ваксини! Whistling

# 609
Днес им въведох месо и на двамата. Момата онзи ден за първи път опита пюре от заешко с моркови. А днес им разпределих остатъка. В камерата имаме домашен заек, който мисля да сваря и пасирам. Вие в какви формички за лед замразявате ? Аз ползвам силиконови формички за сладки и пак побира твърде малко количество. За едното бебе не ми върши работа, камо ли за двете. За месото може и да стигне, но за пюретата абсурд. Crazy

# 610
Маги, не намирам точно тази статия, но четох на няколко места информация, че тази дупчица не е опасна, и почти никога не създава проблем. В редки случаи може да се инфектира, но се лекува с антибиотик. Предавала се била по наследство. Вероятно е от някой роднина на мъжа ти, щеше да знаеш, ако е твой.
Не се притеснявай, намери някой сериозен сайт, за да се успокоиш сега, а естествено после ще си го обсъдиш и с доки.

# 611
Маги, не намирам точно тази статия, но четох на няколко места информация, че тази дупчица не е опасна, и почти никога не създава проблем. В редки случаи може да се инфектира, но се лекува с антибиотик. Предавала се била по наследство. Вероятно е от някой роднина на мъжа ти, щеше да знаеш, ако е твой.
Не се притеснявай, намери някой сериозен сайт, за да се успокоиш сега, а естествено после ще си го обсъдиш и с доки.
От 2 дни по повечето женски сайтове пишат за това. Трябва да поразпитам наистина, защото от моите роднини никой няма такава. Шашнах се, нормално всъщност, като става дума за детето ми.. утре ще звънна , но не мисля , че ще ми кажат кой знае какво..
Мохини Благодаря bouquet за успокоението!!!!!

# 612
Аз пък ще упорствам...взе да харесва морков,взех и бял морков бил по-сладък и ще го пробвам утре с картофче. Иначе днес ми минахме кръв и урина(приключението с колектора беше  Crossing Arms) ,но сме ок.в началото на януари сме на ехо за бъбречетата. Какви други изследвания се полагат някой знае ли? Че педи ако аз не я питам и за ехо нямаше да ни прати...а иначе три дни преди 6тия си месец сме 66см/6,800кг. baby_neutral а колкото до мен все още съм 163 см , но отдавна не съм се теглила...но има какво да се желае Party

# 613
  • гр.София
Аз пък ще упорствам...взе да харесва морков,взех и бял морков бил по-сладък и ще го пробвам утре с картофче. Иначе днес ми минахме кръв и урина(приключението с колектора беше  Crossing Arms) ,но сме ок.в началото на януари сме на ехо за бъбречетата. Какви други изследвания се полагат някой знае ли? Че педи ако аз не я питам и за ехо нямаше да ни прати...а иначе три дни преди 6тия си месец сме 66см/6,800кг. baby_neutral а колкото до мен все още съм 163 см , но отдавна не съм се теглила...но има какво да се желае Party

Преглед при офтамотолог  Peace

# 614
  • България
Маги,изобщо не съм чувала за такива дупчици.Стана ми интересно.Ще прочета.Но наистина,след като лекарите нищо не са ти казали,едва ли е притеснително.
Кити,моето зайче съм го разпределила в найлонови пликчета и във фризера.Там имам и парчета още от хелуинската тиква.Утре ще им правя от нея,че днес не са акали.
Тази вечер в 22 часа всички деца бяха заспали Blush Това не помня да се е случвало  Grinning  Мама релаксира!
П.с.То не пречи някой да се събуди де Wink

Общи условия

Активация на акаунт