И да не давам да ме безпокоят докато кърмя никой не ми обръща внимание. Някой път се заключвам в спалнята, но виенето, ревът и тропането по вратата не помагат за спокойно кърмене.
Ох,извинявай,че се смея,но това е един друг смях... Аз имам същия проблем,но с кучката
Вие нещастно пред вратата. Особено ми е любимо това "внимание" като приспивам. Огнян й е свикнал,ама то колкото и да си свикнал,това нещастно скрибуцане хич не е приспивно
. Изобщо понкога като приспивам е голям купон. Кучката страда,баткото я озаптява,а аз се чудя кое е по-добре - кучката да си страда и баткото да я хока или кучката да си страда,а баткото да си мълчи

Комбинацията вампир-коледа не е много подходяща,но пък така има някакъв баланс близнашки
. Първите горе още се моткат,но вторите почнаха да боцкат. НИНИВ, може пък да се сродим по вампирски 
.

Вече са големи,няма опасност. В доста страни слагат бебетата по корем още от раждането. Така се облекчават коликите. При нас,заради някаква статистика,която не знам дали е обновявана в последните 70 години,бебетата се слагат да спят настрани. Моя приятелка и двете си деца е отгледала спящи по корем. Така че спокойно.
И ние слагаме Йоана докато вечеряме на бънджито и бързичко заспива после уморена, но с това често будене....
Поне не е толкова ревлива като кака си. Нея точно заради такива истерични ревове на 3-4 месеца започнах да я слагам да спи по корем и доста спеше. Щом му е удобно на детето не е проблем. Големи са вече. Оня ден Йоана как се е добрала до завивката си (спи с чувал по принцип) и я метнала на главата си. Та като не е успяла да я махне сама нададе вой да я освободя. Като пиле в кълчищата се беше омотала, а бях наоколо уж. Мисълта ми е, че ако не им е комфортно, и т.н вече реагират. Желая ви спокойна нощ, ние май пак ще ставаме често...много е подут венецът, но не са прорязали зъбчетата.
И ние слагаме Йоана докато вечеряме на бънджито и бързичко заспива после уморена, но с това често будене....
Поне не е толкова ревлива като кака си. Нея точно заради такива истерични ревове на 3-4 месеца започнах да я слагам да спи по корем и доста спеше. Щом му е удобно на детето не е проблем. Големи са вече. Оня ден Йоана как се е добрала до завивката си (спи с чувал по принцип) и я метнала на главата си. Та като не е успяла да я махне сама нададе вой да я освободя. Като пиле в кълчищата се беше омотала, а бях наоколо уж. Мисълта ми е, че ако не им е комфортно, и т.н вече реагират. Желая ви спокойна нощ, ние май пак ще ставаме често...много е подут венецът, но не са прорязали зъбчетата.
А какво да говорим за вампирска
. Таткото на баткото е от Русе
Щях да кажа те и на една дата родени с твоя момък, ама не са
Уф, трябваше да използвам, че децата спят и да дремна и аз, че след малко се започва будуването... Пък аз гледах Хари Потър...Този пък изчезвам

И двамата вече намалиха количеството мляко на около 120 мл, но пък стават да си искат по веднъж нощем. Преди спяха, като заклани до сутринта, а сега си върнаха едно нощно хранене.
Момата ми спи по корем често - нищо й няма. И аз се успокоявам, че вече са големи и ако имат проблем, ще си "кажат". Много се чудя за бънджи. Не искам да се затрупваме с вещи, но пък сигурно ще ги занимава и радва бънджито.