Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Влизам тук да питам за някакъв крем или серум или пък лосион за деколте и шия. До сега ползвах продукт на Ейвън но нямам дистрибутор около мен и търся заместител.

# 31
  • София
Мерси за темата Бижу Hug.
Значиии очарована съм от този шампоан, косата ми разкош, мека, тежка,обемна, а пък как ухаеее Crazy...три дни вече. Взех си мостра от Лилито, че този лилавия за обем беше ужасен за моята коса, но тозиии ще го взимам. Laughing Може би сте го коментирали, ма понеже не помня, го похвалвам. Blush

# 32
  • Щастлива мама на 3 слънца
За предложение за кристали, аз съм най-доволна от тези. Взимам си ги от фризьорката ми за около 15-16 лева, но са уникално икономични. Една година ги ползвам ежедневно и до половината ни съм още. Блясък, мекота и нямо утежняване. Наистина са фаворит за мен!

И Бижу, благодаря за темата! Ти си истинско БИЖУ! Simple Smile
Всичките им продукти са Мн хубави

# 33
  • където ми харесва
Мерси за темата Бижу Hug.
Значиии очарована съм от този шампоан, косата ми разкош, мека, тежка,обемна, а пък как ухаеее Crazy...три дни вече. Взех си мостра от Лилито, че този лилавия за обем беше ужасен за моята коса, но тозиии ще го взимам. Laughing Може би сте го коментирали, ма понеже не помня, го похвалвам. Blush
Понеже не ми зарежда линка, но видях че шампоана е на Есенс, за първи път виждам, че и те имат шампоани. Може ли да кажеш за каква коса е?  Embarassed
Редактиране се, видях на кой е шампоана. Само хубави неща чувам за тази серия, но не съм купувала до сега, та въпроса ми остава.

# 34
  • София
Мисля, че за суха и увредена май....мързи ме сега да стана да погледна, че тъкмо си легнах.Но моята коса не е нито суха,нито увредена, само боядисана, обаче шампоана явно подрханва много прилично,защото скоро не бях виждала косата си такава.Дано само ефекта да не е за първите 2-3 измивания, че ще пукна от яд. Confused

# 35
Влизам тук да питам за някакъв крем или серум или пък лосион за деколте и шия. До сега ползвах продукт на Ейвън но нямам дистрибутор около мен и търся заместител.

приятен е, но не съм много редовна в употребата, защото мажа и крем за лице, и по-лек лосион за тяло на шията и деколтето - каквото хвана или според вдъхновението ми

# 36
  • на последния етаж
Скрит текст:

приятен е, но не съм много редовна в употребата, защото мажа и крем за лице, и по-лек лосион за тяло на шията и деколтето - каквото хвана или според вдъхновението ми
Благодаря за препоръката. Ще го пробвам и аз. Simple Smile

# 37
Благодаря Бубанка. Сега се мажа с гел от алое (купувала съм го за слънчеви изгаряния) но не знам дали е добра идея. Крема на Балеа ще го купувам лятото, тук няма ДМ.

# 38
всичко, което прави кожата ти по-здрава, по-свежа и по-стегната е добра идея  Wink

# 39
  • Казанлък
Благодаря за новата тема! Ще мина да видя днес какви комплекти има намалени в Лили.

# 40
  • София
О, има нова тема,че и 3 страници сте изписали!  Rolling Eyes.Записвам се да ви следя, много хубави неща съм си купила и ползвам по ваши препоръки  Peace bouquet.

# 41
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet
Страхотно оформление! Hug

И аз така по пет пъти на ден припадам от красотата си... Joy

Аз съм използвала този серум на Балеа, както за бюста, така и за деколтето. Хубав е, попива бързо, не оставя мазни следи. Peace

# 42
  • София
Забрави да споменеш за бюста ти какво направи. Mr. Green
Да се поправя за шампоана с хайвер, не е за суха, а за вяла и изтощена коса. Crazy

# 43
Записвам се чак на 3 страница.
Новата опаковка на фдт на Ревлон ми харесва. Малко по-течен ми се струва, но ми допада.

# 44
Момичета, според вас има ли разлика при покривността на Colorstay между този за суха кожа и този за комбинирана?
Аз съм с този за суха и честно казано пълно покритие не се постига, доста леко покрива при мен, като се има предвид, че кожата ми не е проблемна и го ползвам за изравняване на тена и тук таме прикриване на капиляр.
Мисля този път да си взема този за комбинирана.

Общи условия

Активация на акаунт