Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ами може и да не стане така при теб. Моето се разтече за месец. И то не с пигмент ами прозрачна течност.

# 571
  • sofiq
Аз пак да си задам въпроса за блендерите на прити тайм  Blush

Днес доста се зачудих на шампоана с хайвер ,цената е -20% ,не бях доволна от другия от серията който взех  и това ме спира да купя за сега,мнения за него?
Дали е подходящ за тънка слаба и бързо омазняваща се в корените коса?

# 572
Защо просто не разклати червилото? Случва се, нормално е. Било си е годно за употреба...

# 573
И аз забърсах едно такова промоционално, точно 6ти номер. Държи се просто перфектно и наистина е kissproof. Цветът е доста равномерен за яркия нюанс, който съм си взела. По-доволна съм обаче от новите матови гланцове на Флормар, по-издръжливи са.

# 574
Защо просто не разклати червилото? Случва се, нормално е. Било си е годно за употреба...

В червилото не се наблюдавше разслояване, но нацапа всички съседни червила в чекмеджето. Не ставаше за носене никъде... Както си е затворено докрай си течеше. Иначе ми харесваше, купих го ей тъй на майтап, но беше много хубаво, не ми изсушаваше. Червеният цвят беше.

# 575
  • София
Момичета ,купих от Лили ,тампони за многократна употреба. Как се процедира с тях ?  Rolling Eyes предполагам се перат ?  newsm78 Други особености?

Аз тези тампони/гъбички ги ползвам с измивен гел за лице.Т.е. като си насапунисам лицето после го доизмивам с гъбката,така ми е по удобно.

# 576
  • Варна
Купих си едното червило от лимитираната колекция на Есенс. Ами, не си давайте парите. Изключително сухо, не покрива равномерно, откровено казано, изглежда зле върху устните. Не, че е скъпо, но сега ще го преметна малко и ще го изхвърля. Напълно излишна покупка.

# 577
Момичета -отзиви за фдт трю мач имате ли ? Купих си пудра от същата серия,комбинирана еhttps://https://www.beauty.store.bg/p169462/l-oreal-true-match-genius-4- … -pudra-4-v-1.html ,чудна. Приятно изненадана останах ,а почти на магия я купих. Сега си търся нещо малко по покриващо за всеки случай newsm78

# 578
# 579
  • София
Аз пак да си задам въпроса за блендерите на прити тайм  Blush

Днес доста се зачудих на шампоана с хайвер ,цената е -20% ,не бях доволна от другия от серията който взех  и това ме спира да купя за сега,мнения за него?
Дали е подходящ за тънка слаба и бързо омазняваща се в корените коса?
Защо  не си вземеш първо мини опаковка да го пробваш?Аз така направих, защото когато взех лилавия за обем, не бях доволна, изсушаваше ми косата, пък за обем да не говорим.Frowning1
От този с хайвер съм очарована!

# 580
Момичета, пиша само ви споделя, че съм възхитена от балсама за устни на Хималая!!! Simple Smile  newsm18

# 581
Идвам да похваля някои нови придобивки, от които съм изключително доволна  Heart Eyes
Първата е течното матово червило на Флормар. Много меко като усещане на устните, изключително трайно - 5 часа не мърда, може и още да стои вероятно, но идва време за хранене след този интервал  Mr. Green Но дори и след похапване на мазно, пак не е напълно изтрито. Имам проблем с червилата по принцип, тъй като са ми сухи устните и почти никое не ми стои добре и не ми е комфортно. Също така съм много доволна от течните матови червила на Аура, както и от чъбито на ГР. Но двете матови на Флормар и Аура водят засега класацията. Имам цветовете, които съм показала в линковете, но на снимките не изглеждат много реални.
Друго, от което съм много доволна е спиралата Golden Rose City Style Mascara. Много бюджетна и прави страхотни мигли при мен, като изкуствени стават.

# 582
  • София
На Голдън роуз май не и имало продукт от който да не съм доволна. Поддържат си качеството от години, продуктите им нямат промяна в партидите си, винаги са еднакви. Нямам много техни продукти, но каквото тяхно съм купувала, разочарована не съм останала. Според мен трябва да се заемат стилажите им по магазините да бъдат добре заредени, особено в масовото посещавано Лили дрогерия, защото не хващат окото хич, ако не търсиш нещо конкретно.

# 583
  • Вестерос
На гр без лакове съм доволна от един молив зелен за очи и едно червило молив, което като си сложа и само комплименти получавам и все ме питат кое е .

# 584
  • Чукарландия
едно червило молив, което като си сложа и само комплименти получавам и все ме питат кое е .

И аз питам кое е? Покажи го! Hug

Общи условия

Активация на акаунт