Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 672
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Знаете ли дали спиралите на Мейбълин са намаление в Ремедиум. Точно сега се сетих, че ми трябва като за първи път нито в Лили, нито в ДМ са намалени Sad

# 586
Мейбълин бяха намалени целия ноември в Ремедиум, а и почти навсякъде другаде, едва ли ще ги намериш сега. Този месец са намалени Лореал предимно.

# 587
  • Вестерос
Ето това е червилцето

номер 4

имам и на мейбалин такъв тип червило, на голдън е по-добро.

# 588
  • София
Знаете ли дали спиралите на Мейбълин са намаление в Ремедиум. Точно сега се сетих, че ми трябва като за първи път нито в Лили, нито в ДМ са намалени Sad

В сайта на ремедиум излиза за тази че е намалена http://remedium.bg/make-up/maybelline-lash-sensational-full-fan- … fect-mascata.html ,но дали важи и за реалните аптеки не знам.

# 589
  • Варна
Това вероятно са последните ми покупки за годината:

Скрит текст:

Почудих се пред лимитираните хайлайтъри - трябва ли ми изобщо още един, не ми ли трябва, в крайна сметка взех този, понеже не е обичайния златист/сребрист нюанс. Розовее доста и мисля, че може да се ползва и като руж. Е, доста бляскав руж, но какво пък.
Другото не е особено интересно, а и не съм пробвала нищо още, така че впечатления нямам.

# 590
  • София
Това вероятно са последните ми покупки за годината:
Хахаха казваш го само защото остават 8 дни. Mr. Green

# 591
  • Варна
Глупости, казвам го, понеже вече съм нов човек smile3534

# 592
Глупости, казвам го, понеже вече съм нов човек smile3534
А аз си помислих, че замиаваш за някоя хижа в планината Hug

# 593
  • Варна
Де да имах този късмет. Тук ще си стоя, гримирана сред влагата и морския вятър. И само някой да е посмял да ми цитира Хемингуей Crossing Arms

# 594
  • Вестерос
 Joy

# 595
Момичета ,купих от Лили ,тампони за многократна употреба. Как се процедира с тях ?  Rolling Eyes предполагам се перат ?  newsm78 Други особености?

Аз тези тампони/гъбички ги ползвам с измивен гел за лице.Т.е. като си насапунисам лицето после го доизмивам с гъбката,така ми е по удобно.
Аз с тях си свалям изсъхналите маски от лицето.

# 596
Момичета ,купих от Лили ,тампони за многократна употреба. Как се процедира с тях ?  Rolling Eyes предполагам се перат ?  newsm78 Други особености?

Аз тези тампони/гъбички ги ползвам с измивен гел за лице.Т.е. като си насапунисам лицето после го доизмивам с гъбката,така ми е по удобно.
Аз с тях си свалям изсъхналите маски от лицето.

Чудех се за какви тампони говорите... И аз така - свалям маски, не грим.

# 597
Честита Коледа!
Имате ли наблюдения върху базата за сенки на Аура, много течна ми се видя

# 598
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честита Коледа!
Имате ли наблюдения върху базата за сенки на Аура, много течна ми се видя
http://www.beautifullsin.com/2016/09/aura-prime-me-eye-shadow-base.html

# 599
  • София
Купих си такава спирала:

Удължава, извива и разделя миглите, но не прави никаква плътност (дебелина, обем) Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт