Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
На моята кожа новия Colorstay на Revlon не е толкова покривен като стария, както и траен. Ще го понося още малко и ще споделя, но засега съм разочарована защото стария го ползвах винаги когато исках да съм сигурна в покривност и трайност.

# 61
Нищо общо няма със стария , този е един лепкав след като се нанесе, попива по-бавно.лъсвам с този  Confused и ми излизат подкожни пъпки , с предния изобщо не беше така.на мен не ми пречеше това , че няма помпа  Crossing Arms

# 62
  • София
Оооф направо ме отказахте от този Ревлон. Stop, чудя се вече кой фдт да взема. ooooh!

# 63
Вземи си пак Римела или виж този Мейбълин, за който писах преди две страници. Hug

# 64
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мини,аз имам новата , тази ли имаш предвид

За мен лично , това е най-добрата тяхна спирала  Heart Eyes даже я давах да я пробват колежки , влюбиха се в нея .прави миглите обемни , позволява напластяване(че аз обичам да слагам Blush) обаче , да , сваля се трудно , но това не ми пречи.не ми се отбелязва под очите , всъщност имах един коректор на Лореал , който се оказа , че действа като дегримьор на спиралата и за това явно се получаваше(така ми го обясниха в другата тема за грим) ,но не на тази спирала , а на синята на Мейбълин -Рокет

Едит:А тази Пуш Драма или както и беше там името точно ,е възможно най-калпавата им спирала  ooooh! нищо не правеше на моите мигли.хвърлих я чисто нова , хвана ме яд и си доставих удоволствието да я запратя към кофата  Mr. Green
Споделям напълно твоето мнение.Не ми се отпечатва никъде и нямам грижи освен свалянето.В блога показах как изглежда при мен.
Другата е смотана.

# 65
  • София
Похвал и от мен за серума на Био карите, любим дрогериен серум!
Похвал и за базата за сенки на Катрис  Heart Eyes
Нямам търпение да видя какво са ни пуснали от Лили в новата брошура.

# 66
  • София
Вземи си пак Римела или виж този Мейбълин, за който писах преди две страници. Hug
Ми Римелааа.... нещо друго като че ли ми се ползва newsm78. А па ти тоя на Мейбълин как го беше оплюла още ме държи негативизма към него Joy.
Нещо Макс фактора ме влече, вчера гледах снимки от гримьорната на шоуто на Виктория сикрет, емиии с Макс фактор ги гримираха Laughing.

# 67
  • Варна
Аз съм недоволна от:
Маска за лице Хамалая/отлепящата се)
essence-хайлайтър Girls just wanna have FUN
Белите сенки на Color Tattoo Maybelline
Всичко на Орифлейм

# 68
Момичета, знам, че вече са коментирани спиралите на Мейбълин, но между най-новата и тази, която е в два цвята http://www.maybelline.com.au/products/eye-makeup/mascara/falsies … ma%20mascara.aspx, коя ще ми препоръчате за обем, извиване и по-течен туш?

Спиралата в пепел от рози Lash Sensational много я харесах първия път, дълго се задържа течна и прави хубав обем... но последните 2 пъти като си я вземам, засъхва много бързо.
От новата и тази, червената, никоя. Confused И двете се отбелязват под и над очите, новата се сваля трудно... Просто при такъв избор от спирали, не точно тези двете.
Розовата е по-добра, но моята е от първите и нямам проблеми с нея.

Аз я ползвам почти месец вече новата спирала на Мейбълин и за мен тя е по-добра от розовата  Lash Sensational .Нямам никакви проблеми със размазване или със свалянето и. Почиствам я с лосионът за почистване на грим на Cien .

# 69
  • Чукарландия
Забрави да споменеш за бюста ти какво направи. Mr. Green

Така го стегна, че не мога да го разтегна... Joy

# 70
Някой ползвал ли е това?  newsm78
Възстановяващ течен кератин за коса.

# 71
  • Варна
Новият каталог на Лили за Коледа ли ще е качен на сайта? newsm78

# 72
Забрави да споменеш за бюста ти какво направи. Mr. Green

Така го стегна, че не мога да го разтегна... Joy
Joy Joy Joy

# 73
А па ти тоя на Мейбълин как го беше оплюла още ме държи негативизма към него Joy.
Бъркаш сА, оплюх минералния фдт, не този. Сега си купих втория и онзи ден го похвалих. Днес все още мисля похвално за него.

# 74
Много харесвам този на Биокарите, ще взимам втора опаковка.
Скрит текст:

А от къде го купуваш? Има ли го по аптеките или добре зареди супермаркети?

Общи условия

Активация на акаунт