Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Moята база на Avon започна да става на парцали доста бързо след закупуването.Не се нанасяше равномерно върху очите, ставаше на петна.Мъчех се с нея доста, пробвай първо коректор, ФДТ, защото някои бази не са нищо повече от това, после си вземи нещо по-евтино и накрая пробвай такива над 10лв.
Никой не ти гарантира, че тази от 15лв. ще ти пасне.

# 616
И при мен започна да става така на парцали, но реших проблема с малко крем или серум преди това, някаква база за лице също би помогнала.

# 617
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Сухите шампоани на Балея са ужасни поне за тъмна коса.Само Батисте купувам вече.

# 618
С ФДТ на Ревлона доста ми държат сенките .Взех си сенките на Мейбълин номер 35 бронз. Общо взето залепих 50лв за дребни неща.нямаше преливаща четка за сенки на Еко тоолс Confused Имаха страшно малко четки като избор

# 619
Сухите шампоани на Балея са ужасни поне за тъмна коса.Само Батисте купувам вече.
[/quot
+1 за Батисте  Simple Smile

# 620
  • Варна
Весела Коледа момичета  Simple Smile
Някой може ли да ми препоръча силно фиксиращ гел за вежди?
Ползвала съм цветния и безцветния на Есенс и Катрис,Импала,ГР..никой не ми е достатъчен.
Веждите са ми с нормална гъстота,но дебел косъм.Подстригвам ги ,но не мога да ги обръсна все пак  Laughing
Та идеи?

# 621
Ползвала съм цветния и безцветния на Есенс и Катрис,Импала,ГР..никой не ми е достатъчен.
Веждите са ми с нормална гъстота,но дебел косъм.Подстригвам ги ,но не мога да ги обръсна все пак  Laughing
Та идеи?

Чела съм като идея да се сложи силен гел за коса в празна опаковка от спирала. Не съм пробвала.

# 622
  • Стара Загора
Аз съм чувала много хубави отзиви за базата на Есънс, но вече не я предалгат. А базата на Катрис? newsm78

Тази сутрин отворих базата на Катрис, която си бях купила миналият месец. Откъм наситеност, изкарва хубав цвят на сенките и се преливат лесно. Но какво правя напоследък не знам, както с базата на NYX HD, така и с тази около обяд вече бяха започнали леко да се събират.

Ейвънската при мен също не работи. Прекалено суха е за моя опъващ контур. Направо го сбръчква като стафида. Изсъхна и не бих я повторила. Но пък има доста добри отзиви от жени с мазен клепач.

# 623
От сухия шампоан на Балеа за тъмна коса една приятелка също е недоволна. Аз, както споделих вече за светла коса много го харесвам. Вече започвам да си мисля, че варианта за тъмна коса не е сполучлив. newsm78

# 624
Та идеи?

Чела съм като идея да се сложи силен гел за коса в празна опаковка от спирала. Не съм пробвала.
Да, това става. Аз имам една вакса за вежди на Катрис, но те я махнаха от асортимента си вече, но смятам, че и обикновена така би свършила работа.
Преди години пък бях пробвала и  лак за коса, но не се получаваше Mr. Green

# 625
  • Варна
Мерси момичета,представих си как ми изглеждат прилежно пригладени и с блясък Joy
Голяма борба с Тея веждаци Mr. Green

# 626
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Спиралата за вежди на Лореал за мен е номер едно.

# 627
  • Пловдив
   Коментиран е, но за моята коса най-хубавият сух шампоан
е на Шаума. На Балея ми белее, а  Батисте ми прави гадни бели люспи като пърхут.

# 628
Значи за шампоана е много индивидуално пак, е, аз вече имам този, който вчера ми препоръчахте и ще дам отзиви, когато го пробвам. Ако не става, имам още две предложения Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 629
На Батист на мен много ми харесва, но съм пробвала единствено Шаумата и стария на Балеа. Не ми харесва това, че има спирт на челна позиция в състава и не го ползвам вече. Трябва да се огледам за някой без, че ми е наистина нужен.

Общи условия

Активация на акаунт