Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Вчера и аз си взех Maiko на Aura и съм страшно впечатлена, по- добро от другите им течни матови червила определено. Трябва да видя и другия цвят дали ще ми хареса.

# 406
Това ли са въпросните червила на Aura? Само тези два цвята ли са?
Скрит текст:

# 407
  • Стара Загора
Заредили са новите колекция на Essence & Catrice в Лили.
Има 3 хайлайтъра на Катрис - със студен подтон (лилави шимър частички), розово злато и златен (при мен има и прасковено). Блестящи, пигментирани и мазнички са. Първият не се праши толкова, но другите 2 са леко брашнени и при суоч с пръст се отнема доста от продукта. Нанесох с пръст на скулите и стои доста плътен воала. Определено мисля че за мазни кожи ще е прекален и ще подчертава порите. Наподобява онзи минералния в кръглата опаковка, но неговия финиш има лека прозрачност. Гел хайлайтъра е като този на Аура от So Sweet колекцията, но доста по-пигментиран.
Стиковете за устни са си направо балсами. Laughing

Скрит текст:

Аз си взех само бутера за ръце на Есънс, защото много харесвам кремчетата им. Heart Eyes
Естествено пак нямаше цени на единия картон. Интересно ми е дали ще сложат или докато има продукти ще гадаят клиентите кое колко струва. ooooh!

Това ли са въпросните червила на Aura? Само тези два цвята ли са?
Скрит текст:

Да, тези са. Но лилавеещият изобщо не стои така при мен. По-тъмен и кафенеещ е. Peace

# 408
Червено червило не мога изобщо да си представя да сложа на моите устни! ooooh! Ще се вижда само една уста Blush
А такова ... лилавеещо в подтона си направо ми придава вид на умряла. Толкова зле да ми стои този цвят, че кожата на лицето ми става пепелява от него. Sick Не са за мен, не че ми трябват още червила, де Mr. Green

# 409
  • Стара Загора
При мен не стои лилаво толкова. Не знам мауви ли да го нарека. Crazy

Скрит текст:

Тук е по-леко нанесено

Скрит текст:

# 410
  • Вестерос
Страхотно за есенските, бях си харесала разни неща

# 411
Ивче, все едно си със съвсем друго червило.
Със лилавеникави неща и аз изглеждам като мъртвец.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 20:55 от Lemy

# 412
Да! То е цвят марсала на твоите устни, не е такова лилаво като на снимката от нета. Но пак не става, мнооого е тъмно за мен и в тази гама не ми стоят добре цветовете. За мен са топли цветове в медно-прасковени отенъци. Или нюд, но пак в топло бежово, не със студен подтон.

# 413
  • Варна
И аз го имам и харесвам, стои ми малко по-различно сякаш:

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 21:24 от Тайга

# 414
Бижу, има едно Ейвънско червило, Frozen rose, мисля, че ще ти хареса. Загледай го някой път, ако решиш, че имаш нужда от ново.

# 415
Благодаря, хубавичко е, но имам доста в тази цветова гама да си измажа... Crazy

# 416
При мен не стои лилаво толкова. Не знам мауви ли да го нарека. Crazy

чудна си  Simple Smile
отива ти много цвета

като те видях и първата мисъл ми беше къде съм тръгнала с тая Гейша Mr. Green  Laughing
ма нещо съм премного уморена и вида ми го няма никакъв
студените тонове ми отиват и нося само такива

топлите цветове и нюд са ми любими, но аз в тях изглеждам като болна от както се боядисвам тъмно

та сега си имам  Heart Eyes гейша течно червило, пудрата, руж Maiко, един лак взех да пробвам държи ли, че ми хареса цвета /434/ и се лакирах преди малко, добре изглежда, да видим колко ще е траен и мисля да приключа с боичките

# 417
  • Варна
Аз пък купих един шампоан на Джон Фрида и серумът за мигли на Евелин.
Мисля, че приключих с покупките за тази година.

# 418
Тайга, да споделиш моля след някоя и друга седмица за серума за мигли  bouquet

# 419
  • Варна
Ами, аз дори не съм сигурна как трябва да го ползвам. Не искам под спирала като праймер, а просто подхранване на миглите - ако това е възможно. Ще пробвам преди лягане и вкъщи, когато не съм с грим.
Ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт