Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ами снимай бе момиче! Laughing 6 поста с уточнения и нищо не разбрах накрая ooooh! Crazy Тръгнала си за тази с топчетата, но не помниш коя сме обсъждали(аз никога не купувам водоустойчиви спирали!) и си видяла тригълна, ама със златисто, и си купила нея. Правилно ли разбрах сега? Като спомена и тази с топченца и аз съвсем се овъртолих в спирали...

# 436
  • Варна
Правилно!
Виж колко лесна е комуникацията с мен Laughing

# 437
  • Стара Загора
И едно червило на Римел, това:
Скрит текст:

Кой е номера на червилото? И от коя серия?

# 438
  • Варна
The 1 One Matte, 200 Salute

# 439
Прекрасен цвят червило!  Heart Eyes Не ги бях заглеждала от тази серия изобщо... Как се усеща на устните?

Иначе аз вчера все пак се сдобих с това - http://www.catrice.eu/en/limited-edition/pret-a-lumiere/detail/c … radiant-rose.html , а уж нямаше да купувам нищо  ooooh! Не съм го пробвала още, днес и утре ще го тествам. На пръв поглед ми изглежда обещаващо, ама да видим  Rolling Eyes

# 440
Да ви покажа спиралата с най-огромната четка която съм виждала, бях много изненадана като я видях, но след като я пробвах, се влюбих  Heart Eyes
Сложила съм другата за сравнение.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 13:23 от Lemy

# 441
Прекрасен цвят червило!  Heart Eyes Не ги бях заглеждала от тази серия изобщо... Как се усеща на устните?

Иначе аз вчера все пак се сдобих с това - http://www.catrice.eu/en/limited-edition/pret-a-lumiere/detail/c … radiant-rose.html , а уж нямаше да купувам нищо  ooooh! Не съм го пробвала още, днес и утре ще го тествам. На пръв поглед ми изглежда обещаващо, ама да видим  Rolling Eyes
Чакам отзиви  Hug
Тайга много ми хареса червилото .На каква цена  е?
Полудяла съм по тези матови и полу матови червила.Най трайното ми е на сефора .

# 442
Mомичета ,влизам да попитам.
Колко трае една спирала отворена ? newsm78
Разваляли са ми се ,но не съм обръщала внимание .
Благодаря!

# 443
Днес разгледах новите колекции на Essence и Catrice. Нищо не ме впечатли. Червилата на Essence с гъбичка отпред ми допаднаха като цветове, но ми се сториха много малко количество.

# 444
tanya27,
6 месеца след отваряне пише на повечето спирали

DqVoLsKi_ChArOvNa,
кое е червилото на Сефора, че аз също съм полудяла по матовите червила

# 445
Е,добре е ,добре .
Нещо ми беше отстанало в главата 3 м. Ще мога да ги свърша Wink
Момичета ,как се борите с пъпките.   newsm78 Пример. Имате пъпчица ,червена ,подпухнала ,с коричка ,а ви се налага да излезнете... То вкъщи лесно ,но ...
Пробвала съм с коректор ,ми то без него по не бие на очи. newsm78

# 446
  • Варна
Мисля, че струва около 7 лв. червилото.

# 447
  • sofiq
Благодаря на тези отговорили ми за електрическата четка за зъби за деца Hug
Днес купих тази от 3-дневна промоция в Метро за 23 лв.

# 448

И аз минах през него точно преди 1 час. Нищо от новите лимитки на Катрис и Есънс не бяха заредили и мацката ми вдигна рамене, като я попитах кога ще дойдат.

Ми намерих ги днес в Лилито на Раковска, ама съм разочарована. От лимитката на Essence не са внесли три продукта - пудрата, озаряващия крем за лице и скраба за устни. Аз на скраба най-много му се точех, че няма много такива продукти в БГ по принцип, а те и от този ни лишиха  Close

# 449
Какво ще кажете за сухия шампоан на Syoss ? В момента в Лили е намален на 4,99 лв. newsm12

Общи условия

Активация на акаунт