Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Някой пробва ли вече новите продукти на Катрис? В частност Illuminating serum primer? За какво може да се ползва? Със суха кожа съм, ако има значение.  Laughing

И аз влизам да чета за него. Това беше единственият продукт, който ме впечатли от новите колекции на Есенс и Катрис. Имаше ги заредени в Лили на Раковска, но не посмях да взема.
Четох, че серумът става както за основа под грима, така и за хайлайтър на скулите. Аз си имам хубав хайлайтър, така че повече ме блазни идеята да го ползвам като основа, но се чудя дали ще запушва порите и дали няма да ми лъсне лицето заради тези блестящи частички в него  Thinking

Взех си трите лимитки на Алверде с принцесите. Харесват ми ароматите, доста за мазни и за сухите ми ръце през зимата са идеални  Peace

# 466
  • Варна
А аз искам да попитам лимитираната колекция на Катрис освен озарители, какво съдържа? Червила? Руж?

# 467
  • София
Някой има ли впечатления от стикове за стробинг на Лумис? Харесала съм си розовия.
Тия стикове за мен не струват и 5ст, едни меки, твърде пигментирани и мазни.Имат тестери, виж ги, но аз като ги видях рязко отстъпих назад. Stop

# 468
А аз искам да попитам лимитираната колекция на Катрис освен озарители, какво съдържа? Червила? Руж?

Има две червила, които са по-скоро тип балсам за устни. Почти нямат цвят и са доста мазни. Другото са озарители - течни, прахообразни... Има и една спирала, която била блестяща, обаче не посмях да я взема  Laughing

Вече няколко дни пробвам това http://juliasbeautyblogbackup.de/wp-content/uploads/2016/11/coca … 3954-1024x374.jpg , за което споменах по-назад. Допада ми. Има много лек и свеж аромат. Два цвята са - уж розовеещ и уж златист, но цвят не си лични кой знае колко на моята кожа. Течно е, апликаторът е като на гланц за устни. Прелива се що-годе лесно, обаче засъхва бързичко и трябва да се работи стегнато, за да не остане бяло петно на скулата  Laughing

# 469
Минах набърдо пред ДМ и Лили и съвсем скромно си купих само спиралата с топченцата на Буржоа. Понеже ми се случват хубави неща и дълго чакани промени, няма да се ядосвам за това, че на щанда пишеше пред спиралите цена 16 и нещо, аз съответно платих на касата 23 и нещо. Да 23 е, не е намалена, но няма кой да погледне кое къде слагат и кое колко струва, и ако имах нерви за разправии от магазина щях да се обадя в КЗП, то пък тяхното край няма. Tired

Да споделя за любителките на аромати - в ДМ Tesori d`Oriente са намалени на 8 лв и стотинки. Има един много харесван и любим парфюм на доста скъпата(за незапознатите, пък и за запознатите) марка Montale - Sweet Oriental Dream, та този Byzantium Tesori d`Oriente, който е издание на марката от тази година, е просто разкошен и негов абсолютен двойник! Влюбена съм. Heart Eyes Другия аромат на Tesori d`Oriente, който харесах е White Musk. Във Фрагрантика е посочен като приличащ си с Essence Narciso Rodriguez, който имам, но не си приличат. За ориентир, копие е на някогашната червена Рексона и ето този парфюм-дезодорант, който също е нейно копие и е мега траен, и шлейфов аромат.

# 470
Бижу,
честита ти спирала, на намалена цена е само тази с огледалцето /розово или зелено триъгълниче/

за Tesori d`Oriente - супер, ето 2 от роднините ще ги зарадвам  Grinning

днес вечерта мисля да ходя до ДМ....не че не съм била скоро де  Laughing

# 471
Момичета ,с какво да залича едно петънце от пъпчица .  Embarassed утре съм на доктор и ми е неудобно  Embarassed Ще ходя до лили или дм ,но не знам какво да си купя. newsm78 В процес на заличаване е ,но няма да стане до утре  Embarassed

# 472
tanya27, прочети тук за зеления молив коректор на Max Factor

# 473
Благодаря ,а отзиви имаш ли ?

# 474
За зеления нямам лично впечатление, ползвам розовия. Но за заличаване на червенини от пъпки и дори терапия за по-бързо оздравяване, са зелените коректори.

# 475
Австрийска е, нещо като местната ГР. Имат не лоши неща на добри цени.

Бижу, ще ме караш да се разхождам до ДМ да видя тези Tesori.
Редактирам се, ходих, но нищо не ми хареса, не попаднах на мой аромат.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 15:40 от Lemy

# 476
  • на последния етаж
Astor продава ли се някъде сега? В няколко ДМ магазина минах, но не видях щендери...  Thinking

# 477

Ходих до Лили специално за това червило и го нямаше  smile3512  От къде си го взела?

# 478
Момичета ,с какво да залича едно петънце от пъпчица .  Embarassed утре съм на доктор и ми е неудобно  Embarassed Ще ходя до лили или дм ,но не знам какво да си купя. newsm78 В процес на заличаване е ,но няма да стане до утре  Embarassed

ползвам Имекс антибиотична паста с цвят на фдт е

# 479
Ходих в Лили,потроших сума'ти лев.  Embarassed 
Купих Пудра на Лореал , Спирала също на Лореал,коректор Афинитон и подарък за мъжо ,дано му хареса. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт