Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Бел, ето разгледай https://www.google.bg/search?q=Creme+De+Nude&biw=1366&bi … lline&imgrc=_  има инфо за всички цветове под картинките. Peace Но тези цветове са лимитки и не знам колко ги има налични из козметичните магазини.

О, забравих! Я разкажете за konjak гъбата, че си я купих онзи ден, намалена е в ДМ. Как се ползва, колко често. Blush

# 511
Моля, BBeLLa. На мейбълин са, да. Аз съм ги купувала от ДМ. Ако не се гримираш редовно бих ти препоръчала Creme De Nude - светло бежово, все едно коректор. То е най-универсално и всеки цвят върху него ще е ок.
Това е Creme De Nude:

А това са трита цвята, които споменах по-горе:

# 512
  • Чукарландия
Еее, страхотни сте Момичета! Благодаря за изчерпателното инфо, много сте мили! bouquet bouquet bouquet

# 513
  • София
Всеки път като посегна към тестерите на Татутата, те са толкова изсъхнали, че не мога нищо да тествам на ръката и така и не си купих. Crossing Arms

# 514
Всеки път като посегна към тестерите на Татутата, те са толкова изсъхнали, че не мога нищо да тествам на ръката и така и не си купих. Crossing Arms
Това за съжаление е точно така. Не ги затварят добре, оставят ги без капачки, нацапани... По тези магазини повечето тестери са така.  ooooh!
Много са хубави за мен тези сенки на Мейбълин, на Мак ми стоят като на парцали, тези са по-мазнички някак си, блендват по-лесно и изсъхват една идея по-бавно, което е по-добре. Единствено тези стъклени бурканчета ме вбесяват, не стават за пътуване.

# 515
Такаааа връщам се от Лили,няма нищо ново на Есенс,нито на Катрис.неАм думи  ,а и другите им неща са толкова обрани почти нищо няма #Cussing out взех си само бюти блендера на Ебелин от ДМ.

Доволна ли си от бюти блендера?  Grinning

# 516

Доволна ли си от бюти блендера?  Grinning

ще кажа утре , сега съм гримирана и няма как да  пробвам  Hug

И аз сега като пробвах сенките на Мейбълина бяха мноооого сухи  Confused иначе с пръст ли ги нанасяте?

# 517
И аз сега като пробвах сенките на Мейбълина бяха мноооого сухи  Confused иначе с пръст ли ги нанасяте?
Изсъхнали са тестерите, сенките не са.  Peace
Аз нанасям с пръст, по принцип обичам да се гримирам с пръсти. Иначе може с четка от изкуствен косъм като Зоева 142 или Rеаl Techniques Domed Shadow Brush.

# 518
И аз се включвам към любителите на Color Tattoo на Мейбълин. Обожавам ги. Имам ги от повече от една година, в цвят On and on bronze и ги използвам, както за основа, така и самостоятелно. Когато ме мързи да се гримирам, слагам само тези сенки и стоят разкошно.
Имам и още едни в леко розов цвят, тях ползвам по - рядко.
Хареса ми един от показаните в темата цветове от матовата серия, мисля да си взема и него  Grinning
Нанасям ги с пръст, много по - лесно ми се разнасят така, отколкото с четка.

# 519
Само в тази цветова гама ли има сетове?
Да, само този вид е сетът на Есенс.

Скрит текст:

# 520
На мен Color Tattoo, ако ги нанеса директно на клепача без база, ми се събират в гънките на окото след 2-3 часа. Специално за цветове On and on bronze и Permanent taupe говоря. И хич не са така дълготрайни за каквито ги рекламират. Иначе двата бледи нюанса не са лоши, за база вършат работа, но трябва да се фиксират с пудра или телесен цвят сенки отгоре.  Peace

А относно базите като цяло - аз искам да пробвам тази на Римел, интересно ми е дали е добра. Много съм доволна от тази на Есенс, но тук споделихте, че вече е изчерпана в повечето магазини. Тази на Ейвън е средна работа, не е много зле, но и не прави особено впечатление. И коректор, нанесен върху клепачите и фиксиран с пудра, също върши добра работа за основа.   Peace

# 521
молив нанесен под сенките също ги фиксира  Peace

аз днес рано сутринта се гримирах в синьо с молив на аура за основа плюс синьо от палитрата на Буржоа
Скрит текст:
и още си стои синьото

# 522
Ееее защо не се снима Crossing Arms

# 523
  • Вестерос
със сигурност са китайско менте, което означава, че може и да са добри, но и да са пълен боклук - въпрос на късмет
Китайско менте имат няколко приятелки, много са доволни, но не са големи кокони като мен и не ги ползват често. Аз реших да не рискувам само на базик си взех от алито на екотулс 4 четки коплект. Много ми харесват. Нямаха мирис, мекички (четката за пудра, руж), добре нанасят, не им падат космите. Смятам да си взема и оригинални от Лили да видя разликата Laughing

# 524
Един глупав въпрос, като сложа база на есен трябва да изсъхне и тогава сенките ли, все ми се разтичат , а с мейбълин тато пак ли - база и после сенките, всичкобми изчезва стича се, остава само по ръба на окото, като очна линия

Общи условия

Активация на акаунт