Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Чукарландия
Чета, чета из темата и все повече се обърквам! Моля, Момичета, препоръчайте хубава база за сенки, може и да не е точно база за сенки, но да върши работа като такава. Hug

Бижу, коя е тази спирала с топченцата? Аз останах с впечатление, че говориш за тези триъгълните на Буржоа, с огледалцето. Hug

ПП Не оприличавам Жулиен Д`Ирви с червената Рексона от едно време. Много са ми различни. Но и двата - любими. Peace

# 496
Ако ще да е от тези магазини, за които говорим в темата, то:

Има цветове - перлени и мат.

Другото, което се сещам са стик сенките на Астор, но някой каза, че ги няма вече.

# 497
не съм Бижу, но това е спиралата и  Simple Smile
Скрит текст:

да похваля крем за ръце на Алверде
Скрит текст:
за много сухи ръце обаче не знам ще върши ли работа, на мен са ми горе-долу добре сега в студа /пазя ги много/

# 498
Момичета, много благодаря на тази, която писа, че серумите на Евелин(SOS lash booster) за подхранване на мигли, стават и под спирала. Аз имам дълги и гъсти мигли и почти никоя спирала не може да ги подреди, но серумчето върши точно това и като сложа спирала отгоре - ефектът е разкошен  Hug Иначе ефект за подхранване не съм сигурна дали има, бях си взела серума, защото покрай бременността и раждането ми бяха пооредели миглите, но не го ползвах дълго - те сами се възстановиха с времето. Сега обаче го преоткрих за под спиралата Simple Smile

# 499
Вижте този сет на Есенс. Предлага се в дрогерии Лили. На промоция е в момента (17 лв).
5 продукта са. Сенките са в 6 цвята.

# 500
  • Deutschland
Само в тази цветова гама ли има сетове?

# 501
  • Варна
Каква разправия имах с една продавачка точно по повод на тази промоция на Катрис. В началото на месеца беше, купих си продуктите, специално аз попитах за промоцията, тя се мота 10 минути уж питайки дали реално има промоция и търсейки скреч карти. После, като спечелих, ми заяви, че не можело аз да си избера подарък (макар на скреч картата да пишеше само "Честито, печелите"), а тя трябвало да ми избере (считайте най-гадния подарък). И през цялото време продавачката ме гледаше страшно злобно, все едно съм взела нещо нейно. Разбирам, че искат колкото се може повече клиенти да не си вземат подарък, за да си го приберат те, но пък чак толкова ... Ей такива случки ми напомнят защо мразя да влизам в "Лили". Да не говоря, че същата тази продавачка в същия ден почти скъса кутията на един парфюм, който бях купила за подарък ...

Та така ... а по жалбата ми до КЗП от септември срещу лъжливите етикети с цени няма никакво решение и най-вероятно изобщо няма да има.  Crossing Arms

Явно е до продавачка.
При мен момичето изкара цялото кашонче с подаръци.Показа ми всеки един подарък по отделно и ми ги обръщаше един по един(че всичко на Катрис е с черна капачка).Спрях се на червилата, показа ми ги отново едно по едно, харесах си две, отвори ми ги да видя цветовете.Питах я дали може да отида до стилажа да видях тея цветове имат ли тестер, изчака ме, избрах си червило, пожела ми Весели Прзници и това беше.

# 502
  • София
Чета, чета из темата и все повече се обърквам! Моля, Момичета, препоръчайте хубава база за сенки, може и да не е точно база за сенки, но да върши работа като такава. Hug

# 503
И аз ще си взема такива сенки за база ,че другите не се намират .А виждали ли сте ги намалени някъде.Преди имаше промоция на 7лв

# 504
  • Чукарландия
Благодаря, Момичета за предложенията! bouquet

И да попитам, малко лаишки, но досега не съм ползвала - защо са цветни? Как избирате какви да си вземете? Мислех, че като са база, не би трябвало да имат цвят. newsm78
И всъщност какъв цвят е удачно да си взема аз? Hug

# 505
Бел, това не е база, сенки са. Дълготрайни, кремообразни. Просто някои цветове са подходящи за нанасяне като основа и над тях прахообразни цветни, защото колор тату на Мейбълин са бетон като се нанесат.

# 506
  • Чукарландия
Благодаря, Бижy! bouquet

То едно ли е, да се сетя?!? Joy

# 507
Всички цветове са подходящи за база, тя не е дефинитивно бежова или безцветна. Черното например кара ярки цветове, особено дуохромните, да изпъкват. Зависи какъв грим полzваш, но като начален вариант бих предложила:
Creme De Nude
Creme De Rose
Creamy Beige
Имам и съответните пейнтпотове на Мак, но тези ми харесват повече. На Мак ми стоят по-сухи.

# 508
  • Чукарландия
Благодаря, gevestra! bouquet

Какъв грим използвам ли? Mr. Green
Ами сенки не използвам в ежедневието, но ми се приисква при повод да сложа освен спирала и молив, някоя и друга сянка. Wink
Та за целта си взех една палитра на Makeup Revolution и за да са по-трайни сенките, смятам да "подложа" с база. Тези, които си изброила: Creme De Nude, Creme De Rose, Creamy Beige на Мейбълин ли са? Има ли ги в ДМ и/или Лили? Hug
Не съм от София и ще ми е трудно да намеря нещо по-специално. Hug

# 509
Такаааа връщам се от Лили,няма нищо ново на Есенс,нито на Катрис.неАм думи  ,а и другите им неща са толкова обрани почти нищо няма #Cussing out взех си само бюти блендера на Ебелин от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт