Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
От Лили.

# 481
Бихте ли ми казали , според вас тези четки прилични ли са?не очаквам да са на нивото на Мак и т.н.

http://spestete.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0 … -urban-decay.html

повечето пишат , че са хубави

# 482
със сигурност са китайско менте, което означава, че може и да са добри, но и да са пълен боклук - въпрос на късмет

# 483
Бихте ли ми казали , според вас тези четки прилични ли са?не очаквам да са на нивото на Мак и т.н.

http://spestete.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0 … -urban-decay.html

Имам същите от Алиекспрес за 5 долара. Много ме дразнят какви надценски слагат в българските сайтове  #2gunfire
Не съм впечатлена от четките. Може би само тези за руж и пудра ползвам, другите са твърди, изкуствени и не разнасят добре продуктите.
Иначе не падат косъмчета и не миришат зле.

Любимите ми четки от средния клас са на Екотуулс. Имам един травел комплект + още няколко за сенки, вежди, пудра и ФДТ. Много съм доволна от всичките. Тази за пудра я ползвам вече от 5-6 години ежедневно, не е мръднала и един косъм не е паднал от нея.

# 484

Naked четките ли? За мен са пълен боклук. Има в пъти по-добри китайски четки за същите пари от Алиекспрес.  Peace

Да добавя - освен, че не работят добре, моите миришеха ужасно.

# 485

Взех си трите лимитки на Алверде с принцесите. Харесват ми ароматите, доста за мазни и за сухите ми ръце през зимата са идеални  Peace

Какви са тези лимитки с принцеси?

# 486

Взех си трите лимитки на Алверде с принцесите. Харесват ми ароматите, доста за мазни и за сухите ми ръце през зимата са идеални  Peace

Какви са тези лимитки с принцеси?
Тези

# 487
на Tesori d'Oriente много ми харесаха White Musk и Orchidea della Cina и ги взех за подарък
надявам се да се харесат
Byzantium е тежък, специфичен, превземащ парфюм - дойде ми много аромата дори без да съм го пръскала

има едни MTV-та, Jamming Vibe ми допадна за младежи, дамските ми се сляха някак - също са на промоция в ДМ

днес сефтосах Aura Geisha плюс ружа Maiko и няколко човека ми направиха комплимент колко съм свежа Blush
 Mr. Green това е то, колко и трябва на една жена
Aura е едно от откритията ми тази година  Heart Eyes

# 488

благодаря  Simple Smile, утре ще погледна дали ги има в ДМ в подлеза на НДК, днес на Славейков не ги видях

# 489
ооо супер , много ви благодаря, признавам четейки коментарите под снимката бяха аха да ги поръчам.

Аз нямам много четки и мислех да си поръчам някой сет, иначе моите са Megaga , взех ги на бройка от един козметичен магазин , продавача каза , че ги взимал на голям к-т и ги продавал на бройка ,били професионални уж.в нета няма инфо за тях на български само от някакви чужди сайтове намирам нещо.харесвам ги и ме е яд , че не си купих различни , защото сега вече  не зарежда от тях.има тема за четките , но някак ми е неудобно да пиша там , тук си ви познавам виртуално  Mr. Green

# 490
В кой град си? Аз ходих в МОЛ Сердика в София и имаше само от тъмните нюанси, а така ми хареса точно това, което се споделила. Heart Eyes

# 491
  • Варна
Във Варна съм.

# 492
Fifty shades, добре си направила, че си се отказала от тези четки. Ако имаш някакви други въпроси, но не искаш да питаш в темата за четките, пиши ми на лични.  Peace

# 493
  • Варна
Catrice имат игра, в която си взимаш продукти за 8лв., теглиш скреч карта и може да получиш безплатно червило или лак за нокти.Взех си бързосъхнещ топ лак и писец за акценти.Спечелих червило ( Urban Baroque C02 Elisabeth) Нежно нюд червило с лилаво-пепеляв подтон и на устните ми цвета го няма, иначе е се усеща доста хидратиращо.

Загледах се в хайлайтърите от новата серия, но не си взех, защото ми напомняха на блестящ руж за лице(особенно розовия и златистия).Серумът е бял с финни частъци, но не ми се струва неща изключително добро, дава лек перлен блясък на кожата, но при покривен ФДТ може и да не личи.

# 494
Каква разправия имах с една продавачка точно по повод на тази промоция на Катрис. В началото на месеца беше, купих си продуктите, специално аз попитах за промоцията, тя се мота 10 минути уж питайки дали реално има промоция и търсейки скреч карти. После, като спечелих, ми заяви, че не можело аз да си избера подарък (макар на скреч картата да пишеше само "Честито, печелите"), а тя трябвало да ми избере (считайте най-гадния подарък). И през цялото време продавачката ме гледаше страшно злобно, все едно съм взела нещо нейно. Разбирам, че искат колкото се може повече клиенти да не си вземат подарък, за да си го приберат те, но пък чак толкова ... Ей такива случки ми напомнят защо мразя да влизам в "Лили". Да не говоря, че същата тази продавачка в същия ден почти скъса кутията на един парфюм, който бях купила за подарък ...

Та така ... а по жалбата ми до КЗП от септември срещу лъжливите етикети с цени няма никакво решение и най-вероятно изобщо няма да има.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт