Пети клас

• 85 414
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
И във Варна удължиха.Много наваля днес, сутринта беше красиво, но после стана доста студено за моя вкус.

# 151
  • Варна
 Току-що разбрах,че и 09.01 е обявен за неучебен ден за училищата във Варна.
Олимпиадите за уикенда, обаче не са отменени,така че в неделя сме на линия.

# 152
И следващата седмица трябва да я обявят за ваканция, следствие от метеорологичните обстоятелства.

# 153
  • София
И следващата седмица трябва да я обявят за ваканция, следствие от метеорологичните обстоятелства.

Оф, дъщеря ми вече го мина грипа и иска на училище....Скука й е!

# 154
Няма да отменят олимпиадите във Варна. Sad
http://www.moreto.net/novini.php?n=340552
Честит празник на всички именници! bouquet

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 12:23 от Ivet_2000

# 155
  • София
Честит имен ден на всички с името Иван и производните bouquet
Да почерпя виртуално и за моя Калоян  cook
Аз мисля, че в София няма да удължат ваканцията. За 5 години май само веднъж си спомням да са обявявали грипна епидемия (много сме и не се стигат процентите), а иначе кметицата твърди, че на всякъде е почистено, така че и бедствие няма. Ние живеем на 15 минути пеша от училището и няма да е проблем с придвижването, само дано парното им работи, че иначе в понеделник ще е студеничко  cold

# 156
Честит имен ден на всички именици!  Много здраве и късмет! bouquet

Ако не пуснат парното в училище още в неделя, не ми се мисли в понеделник сутринта какъв студ ще е в класните стаи. Но пък добре че дойде студът да измори бацилите.

# 157
Някой може ли да ми снима стр. 56 от тази тетрадка http://bguchebnik.com/uchebnici-i-pomagala/5-klas/balgarski-ezik … ata-programa.html по български език.

# 158
  • София
И София удължи ваканцията - http://www.rio-sofia-grad.com/ новината най-горе Laughing

# 159
При нас грипната ваканция продължава до края на седмицата. За мен лично добре дошло, но не ми се мисли как ще бъде като се върнат в училище!

# 160
Ние от днес сме на училище с намалени часове,парното им работело от вчера на МГ  поне няма да мръзнат децата.

# 161
  • София
И нашите от утре са на училище, ще започват в 8.30 ( вместо в 7.30) а часовете ще бъдат по 30 минути. Това за София, 30-то соу!

# 162
И нашите от днес, почнаха в 9,00(вместо 7,30) и са със супер намалени часове - по 25минути.

# 163
Днес трябваше да и почне английският, но групата е отишла само щерката, другите са решили явно  да не си прекъсват ваканцията. Поне госпожата се е занимавала с нея 30-40 мин. да не е напразно ходенето. Другата седмица ще увеличат дните с английски, за да наваксат с материала. Чудничко ще стане:(

# 164
  • ... рееща се.
Здравейте, мами! Дали някоя от вас има възможност да ми снима няколко страници от учебника по български език? Необходимо ми е съдържанието и урок "Части на речта." или "Изменяеми части на речта, местоимение."

Общи условия

Активация на акаунт