Пети клас

• 85 431
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • нейде там, където ....
Днес, олимпиада по география. Вчера, по музика. Миналата събота, по история. Какви са тия щуротии #Crazy

Какво е имало по музика? В класа имаме музиканти, но не са споменавали.

В седми клас и нагоре олимпиадите стават още повече, с още по-малко време между тях и много съвпадения. Утре са олимпиадите по физика и химия. Днес имаше и математическо състезание, освен географията.  Crazy

# 196
Да, моя е грешката. ИСТОРИЯ имам предвид.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 23:09 от B.L.A.Z.E

# 197
Сигурно е " Ключът на музиката".

# 198
 baby_neutral
Сигурно е " Ключът на музиката".
Саксофонът или кавалът newsm78, имаш предвид newsm78 Ще питам утре, че вече спи.

# 199
Във връзка I писмо на МОН  № 9105-15/12.01.2017 г. с вх. № 0200-53/13.01.2017 г. в РУО – София-град, на основание Заповед № 09-1369/15.09.2016 г. на министъра на образованието и науката за организирането и провеждането на ученически олимпиади и национални състезания през учебната 2016/ 2017 година, Ви уведомявам, че на 20.01.2017 г. от 10.00 часа ще се проведе общински /училищен/ кръг на националното състезание Музикална игра „Ключът на музиката“  за ученици от  IV, V, VI и VII клас

# 200
  • нейде там, където ....
Във връзка I писмо на МОН  № 9105-15/12.01.2017 г. с вх. № 0200-53/13.01.2017 г. в РУО – София-град, на основание Заповед № 09-1369/15.09.2016 г. на министъра на образованието и науката за организирането и провеждането на ученически олимпиади и национални състезания през учебната 2016/ 2017 година, Ви уведомявам, че на 20.01.2017 г. от 10.00 часа ще се проведе общински /училищен/ кръг на националното състезание Музикална игра „Ключът на музиката“  за ученици от  IV, V, VI и VII клас

Благодаря, при нас са си го спестили. Confused

Олимпиадата по история за София е на 29.01., но да сте чули за друго състезание/конкурс в тази област преди това?

# 201

Олимпиадата по история за София е на 29.01., но да сте чули за друго състезание/конкурс в тази област преди това?
Йоана каза,че олимпиадата по История е в събота, т.е. на 28,01  Thinking дали не е объркала, че е важно за тренировките по плуване Simple Smile
В събота беше на География, а Музиката явно и при нас са я спестили  Peace

# 202
  • нейде там, където ....
Изглежда, че общинският кръг на олимпиадата по история не се провежда в един ден за всички ученици. В училището на sandokanchev вече е проведен. В училищата на децата ми също се оказа, че са в различни дни.

Изх. № 9137-919/17.11.2016 г.
....
На основание заповед № РД 09-1369/15.09.2016 г. на министъра на образованието и науката за организиране и провеждане на ученическите олимпиади и националните състезания за учебната 2016/2017 г. и във връзка със заповед № РД 28-34/04.10.2016 г. на началника на РУО - София-град
....
ІІІ. Общинският (училищен) кръг се организира и провежда от всяко училище. Директорите на училищата назначават със заповед училищна комисия и определят квесторите.
....
2. Изпитните варианти за общинския кръг се разработват на основата на учебните програми за задължителна и профилирана подготовка за съответните класове от училищни комисии, определени със заповед на директора, при спазване регламента на олимпиадата.

От сайта на РУО.

# 203
Определено при нас е мнала. Питах и приятелките и. Рекох, да не ме е слънгосала нещо newsm78

# 204
Определено при нас е мнала. Питах и приятелките и. Рекох, да не ме е слънгосала нещо newsm78

Хаха много ми хареса таз дума  Hug Laughing

# 205
Послъгала, поизлъгала, русенски диалект, или нещо си, но си я употребяваме.

# 206
  • Габрово
И моят син ходи на "Ключът на музиката". Учителката им по музика ги е питала кой свири на нещо и понеже синът ми е китарист директно го е пратила. Той нямашенищо против.

# 207
  • София
И моят син ходи на "Ключът на музиката". Учителката им по музика ги е питала кой свири на нещо и понеже синът ми е китарист директно го е пратила. Той нямашенищо против.
ivap и моята девойка е китаристка, може да спретнем един дует  Laughing
майтапа на страна, да те попитам, лесно ли му е било на младежа? Аз предложих да моето диване но тя не пожела... нещо хормоните започнаха да ни блъскат май..  ooooh!

# 208
  • Габрово
ivap и моята девойка е китаристка, може да спретнем един дует  Laughing
майтапа на страна, да те попитам, лесно ли му е било на младежа? Аз предложих да моето диване но тя не пожела... нещо хормоните започнаха да ни блъскат май..  ooooh!

Може, защо не   Wink. Ами, каза, че му било лесно. Имало въпроси със слушане и други с четене, доста от фолклора.

# 209
  • София
ivap и моята девойка е китаристка, може да спретнем един дует  Laughing
майтапа на страна, да те попитам, лесно ли му е било на младежа? Аз предложих да моето диване но тя не пожела... нещо хормоните започнаха да ни блъскат май..  ooooh!

Може, защо не   Wink. Ами, каза, че му било лесно. Имало въпроси със слушане и други с четене, доста от фолклора.

благодаря за отговора.
Успех му желаем! Планувате ли да участвате на конкурса за китара "градски преглед на читалищата" (не помня от София ли сте 😔)?

Общи условия

Активация на акаунт