Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 2

• 149 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Desi.67,от колко милиграма са твоите капсули?Моите са от 1300мг,и вземам по една капсула-както е указано на опаковката.Вече два месеца пия,обаче  напрежението във гърдите е същото,ПМС пак ме тресе и така..
Kaisia, по-напред писах за Герикапс. На мен ми помогна много за болките в гърдите. Мисля, че може да пробваш.

# 376
  • тук и там
Благодаря,ще пробвам непременно! bouquet

# 377
Герикапс ще взема да пробвам и аз. Витамин Е и А, че има и добри показания.

# 378
За Герикапса имаше май някаква схема на пиене, но не мога точно да си сетя.
На мен ми го изписаха гастрото заради други неща, по 1 на ден 3 месеца и после 3 месеца почивка. Но заради цикъла май се пиеха по 2 на ден и не толкова дълго време, заради опасност от предозиране на вит. А. Най-добре питайте Денис в темата за добавките.

# 379
За Герикапса имаше май някаква схема на пиене, но не мога точно да си сетя.
На мен ми го изписаха гастрото заради други неща, по 1 на ден 3 месеца и после 3 месеца почивка. Но заради цикъла май се пиеха по 2 на ден и не толкова дълго време, заради опасност от предозиране на вит. А. Най-добре питайте Денис в темата за добавките.
Герикапс се пие 2х1 от 2-3 ден на МЦ в продължение на 10 дни, като 1 МЦ се пие, 1-2-3 МЦ се почива.
Тъй като Lemy спомена Денис, ще допълня, че именно тя ме посъветва да взема Герикапс за болките в гърдите и аз съм й много благодарна за това.  

# 380
  • offshore & overseas
Като споменахте, изведнъж се сетих, че майка ми пие Герикапс от край време и чак сега загрявам, че явно е заради подобни симптоматики. Никога не съм я питала защо го взима. На мен са ми изписвали по време на една от бременностите, но не помня по време на коя и защо. newsm78

# 381
Аз съм го пила за здрави нокти и коса, но не съм много постоянна и бързо се отказвам  Rolling Eyes
За болки в гърдите казвате, го пиете  Rolling Eyes И мен ме болят, по-скоро са чувствителни, преди цикъл, а сега както ми закъсня с 10 дена, ми се удължи и времето, през което ги чувствах така  Confused

# 382
  • София
Аз също имам болки в гърдите и то перманентно, започнах да свиквам вече.
Това чудо не мога да го пия, че има соя и ще ми пречи на другите хормони.  ooooh!

# 383
  • София
Момичета, тези от вас, които са изследвали хормони, какви са ви стойностите на ФСХ към момента?

# 384
  • София
Момичета, тези от вас, които са изследвали хормони, какви са ви стойностите на ФСХ към момента?

Аз. ФСХ - 10.94, втори ден. Това е 09 2016 г. , когато съм била на 49.

# 385
  • Prismatica Aerie
11,76 миналия месец.
Миналата година беше 13,41.

# 386
  • София
Леле майко, моето е 24, на втори ден от цикъла. Ако има значение, след цикъл, предизвикан с 10-дневен прием на Примолут Нор. За протокола, на 46 и половина съм.

# 387
  • offshore & overseas
Простете за лаишкия въпрос, но защо изследвате тези хормони? newsm78

# 388
  • Prismatica Aerie
Zazzy , според мен ако менструацията е предизвикана с прогестерон, без значение под коя форма,  изследванията не дават реална хормонална картина. Но според лекарите няма значение дали е спонтанен или провокиран цикъл.
Няма защо да се шашкаш, нормално е яйчниковият резерв да се изчерпва с годините.

# 389
  • София
Мауче, ами за да разберем къде сме, на коя гара. Аз май съм на предпоследната  Mr. Green

Каталано, аз не се шашкам, още преди 5 години ФСХ ми беше към 10-11. Просто ако има начин да спре отведнъж цикъла (не че го искам де), че да не го мисля и да се чудя защо не ми идва, кога ще ми дойде, да ходя ли на лекар и тем подобни. Искам спокойстие, а не нерви.

Общи условия

Активация на акаунт