Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 658
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • shumen
Меци,с АБ приключихме на 30.01.сутринта.За сега не пие нищо,само Лимфомиозота за 3 сливица и Самбукуса.Не мога да си позволя детегледачка,защото си го гледам сама и няма кой да ми дава пари да и плащам.Миналия месец го гледа една жена 2 седмици,уж беше препочъна от една позната,давах и по 10 лева на ден и накрая пак остана недоволна.Не съм споделяла тук,но ме изкара,че съм най-некадърната майка,окраде ни,а аз я хранех и поях.Е,това не мога да си го позволя повече.При нас засега няма обявена грипна епидемия все още.
Прахче,е,това не е голяма драма според мен.Ще има да празнувате още нови години заедно.

# 661
  • В къщурката на хълма на феите
Не ми слагайте неизречени и не мислени думи в устата ..
каквото почукало, такова се обадило, моето момиче .. щото отстрани изглеждаш повече като разглезена пикла, отколкото като разумната и логична личност, която искаш да си ..

Дани тогава ще потърсиш още .. както е тръгнало Дени скоро няма да спре да боледува, все отлагате операцията на тестиса .. замисляла ли си се, че има реална опасност сина ти да остане стерилен?!

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 11:21 от mecani

# 662
  • Бургас
Мен ми е ясно това, но просто сме такива. Това ни свързва двамата. Може и да не е станало ясно, дано да е това, но споделих за практичната връзка, като неуспешна лично за мен. Мен ми е ясно , че има мъже , които и ден няма да ме изтраят и жени също, защото преживявам всяка емоция и я вадя на показ, има хора които търсят други неща във връзката, приятелите и взаимоотношенията с другите.
 Имах такава неуспешна връзка, живяхме заедно/близо 3 години/ и правихме компромиси и двамата с отношенията и един с друг, просто не бяхме замесени от едно тесто и естествено накрая стана мазало. Това е което исках да кажа, а не че Сигма е егати сухарка, злобарка/ не сме близки по емоционалност и не се разбираме, но съм далеч да си мисля подобни неща за нея/ и за това видиш ли се е развела. Предполагам , че е далеч от толкова елементарно обяснението за несполучливият брак. Все пак и дете имат и не са ден два заедно. Аз лично съм на мнение, че човек компромис със себе си и с емоциите си не трябва да прави, колкото и да е трудно. Когато не ти е комфортно с някого, най-правилното решение , дори и да има деца е , да се разделиш с този някого.

Не искам да съм нищо по-различно от това което съм и да съм глезена, пак ми е ок на мен и на тези, които са около мен, на този който не допадам като личност и преди съм го казвала, не е нужно да комуникира или да ме разбира. Аз не се опитвам да разбирам когото и да било , а само да приемам хората, толкова. Не мога да променя света и другите, мога само да ги приема такива каквито са, поне това съм научила.

# 663
  • shumen
Меци,операцията ще е тази пролет.Водих го в София и Плевен и двама лекари казаха,че тогава ще е най-добре.

# 664
Не мога да променя света и другите, мога само да ги приема такива каквито са, поне това съм научила.
вярвай ми не звучиш така ..

Меци,операцията ще е тази пролет.Водих го в София и Плевен и двама лекари казаха,че тогава ще е най-добре.
за да стане това, туй дете трябва да е живо и здраво .. от споделеното от теб през последните три месеца, Дени здрав не е бил, пие АБ вместо вода и положението не е като да се оправя, а точно обратното .. потърси си жена да го гледа и не го пускай на градина ..

# 665
  • Бургас
Искам в света да няма нещастия и хората да са в хармония, защото го преживявам и всичко да се случва като на филм, като нещо някой си пожелае и да става и да свършва с Хепи Енд....... Но съм наясно, че няма как да стане. Вчера видях едно коте в снега , докато ходих до магазина , седи и мяука и ми се прииска да го прибера, ама само го подминах. Още ми държи от тогава. Еми такава съм, знам го, за глупости се хващам , да ходя да се гръмна ли. Казах на мъжът ,той седи мига мига, каза забрави, ако искаш му занеси нещо да яде. Още ми минава през акъла да ида да го взема. Ей такива дребни неща ме държат. От мухата слон правя. Не ми занесох да яде , още си стискам, ама това е докато направя супата , според мен.  Мъжът пък от кога говори, че ще купи на Ивейн, дървена къща за кукли за Коледа. И тъкмо понагласихме парите този месец и решихме да купим къща. И малко преди Коледа идва и каза, че няма да и купи на нея , щото гледал някакво болно  детенце по БТВ, майка му говорела  как другите чакат Коледа , а те чакат да започне терапия и да има средства и превел парите за кухнята на Ивейн на детенцето. После седнахме и ревахме заедно не беше ясно за какво точно, ама ......такива сме си.

# 666
Пуфе сериозно ли мислиш, че нас такива неща не ни вълнуват?!

# 667
  • Бургас
Сигурно, за това и споделих именно с вас, когато ми се сговни настроението и защо точно така се чувствам и очаквах да ме разберете или ако не ме разберете поне да го приемете, а не да ми кажете да спра да се лигавя,да ми обяснявате колко по-сериозни неща има в света/аз това го знам и без това/ или да ми обяснявате, че съм захаросана и това го знам, но съм такава и това са моите емоции и душевност и поне малко да се зарадвате, след това.

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Прахче - специално се върнах и прочетох коментарите относно пътуването при тежки зимни условия, когато не е наложително - никой не е коментирал какви са ви отношенията, а че е неразумно да се тръгва при положение, че един куп хора са закъсали в преспите и бедстват.

# 669
  • Бургас
Пуфе, нищо лично, ама като почна да чета такива лиготии, та ме хваща диабет. Здрави сте, ще се съберете утре. Голямата работа.

Това беше, на което се опитах да кажа, че знам че сме захаросани.......ама сме такива и това са ни отношенията и е проблем за нас разделянето, ако за друг не е и го изживяваме, но и това ни държи като двойка и за това го и споделих. Нищо повече и не знам защо Меца реши , че съм казала е Сигма е злобна и не знам си още кво.

Мъжът като иде в командировка, ни той спи, нито аз. Имам приятели дето пътуват с корабите и не се виждат по месеци, но са здрави семейства и са го приели, аз само при мисълта и се притрисам, мъжът също , като се върне от командировка казва само как не се е наспал, защото не може да спи без мен. Аз като се разсърдя , лягам на дивана и това е великото наказание.....и за двамата  Crazy Crazy еми такива сме .....

# 670
  • Sydney
ама казваш, че приемаш другите, пък се чудеше що моя бил толкова параноичен на тема сигурност... така, че не си само и единствено с правото си да даваш мнение... както ти тогава каза, не би го търпяла, както и може би някои от нас няма да търпим такива неща на каквито вие сте си свикнали и си ги харесвате... стига със споровете  Peace

# 671
  • Бургас
е ти сподели, че е проблем за теб  newsm78 newsm78 аз проблем с това, че той иска да дойде при мен нямам. Тогава казах, че и аз не разбирам ти защо си траеш, като не си ок и ако бях в твоето положение, щях да му го кажа много ясно. Ако беше казала, както и го направи, че всъщност сте си двамата ок с това, то тогава коя съм аз да ви казвам и давам акъл за вашите отношения.  Т,е опитах се да бъда съпричастна с теб и това, което определи като проблем, защото човек като сподели с приятели проблем, очаква някой да му е съпричастен, нищо повече, нали за това споделяме, да ни олекне.

# 672
  • Варна
Тъй, ай да кажа и аз, последните 6 месеца съм без мъж по обективни причини, гледам си сама детето, от време на време помощ от сестра ми и майка ми, една жена наех лятото да я взема след детска и да я разхожда в морската градина , падам, ставам, втрисам се, плача, ама такова е положението за момента, и дрехите да си раздирам ситуацията няма да променя , чакаме го да дойде ....на коя жена и е приятно да е сама с детето, ами на НИКОЯ , търпим щот сме с топки !!!

Това горе бяха моите пет пари по полемиката и не търся съчувствие!!!

Честита Нова 2017, бъдете здрави !

# 673
Аз ще се изолирам от последните теми, щото нЕкак си нямам сили да се изкихам точно сега по тях...
Минавам да ви честитя на патерица Коледа, да ви поздравя и за Новата 2017г. Пожелавам ви от здраве да не се отървете, че напоследък гледам е кът. Hug
Ние НГ я посрещнахме в едни приятели. Хубаво изкарахме, легнах в 6:30 и дребен отлепи в 7:50. Ама беше тръгнал да се разболява и всъщност снощи това окончателно стана факт, та си му дадох АБ. ooooh! Страшно начало на годината, няма що! Tired Аз от миналата сряда се върнах на работа, а Ники беше яко болна по това време и правихме адските схеми как да не изляза в болничен, преди да са ми видели очите в службата. Сега ММ пак настоява да правим разни врътки. Разбирам го - финансово ще ни стане много трудно, ако почна да взимам болнични на поразия, обаче пък в другия вариант хем е адски сложно и намесваме всякакви хора, хем аз само физически съм на работа и цял ден се притеснявам...
Мръннах набързо, ще се огранича до тук. Извинявайте за негативизма! bouquet

# 674
Вече знам що ме сърбят ушите тия дни. Не знаех, че съм нещастна  Joy
Прочетох за гърча на детето на наша приятелка от форума и после веднага за това. Е как точно едно до другото ми изглеждаха  Stop
И да не ми е лесно да отглеждам детето си сама. Дори досега плаках, защото баща и не иска да я вземе да другата седмица, за да ида на работа. Ама щом твоите отношения с мъжа ти са тема на темата, нямаш проблем. Просто е смешно отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт