♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 61 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Серията много ми хареса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Посмях се, както никога досега. Множество весели моменти. И много любов Wink
Йомер с малкия Исо бяха много сладки. (пролича си контакта на Баръш с малки деца - направо знаеше как да забавлява един малък сладкиш  Heart Eyes Heart Eyes)
И Седа и Синан в асансьора - усещаше се сексуалното напрежение между тях  Heart Eyes - даже бяха като магнити - накрая почти залепнаха един за друг  Heart Eyes
Харесвам го този Салих Бадемджи  Heart Eyes Много добър актьор е  Heart Eyes

Славенка ще вземе да познае, че Дефне ще се изнесе от тях  hahaha hahaha
Интересно само при Йомер ли ще иде да живее или  newsm78 newsm78
Ами то мисля, че й е време вече да стане самостоятелна и да вземе живота си в ръце ooooh!, а не всеки да й казва какво трябва да прави и да се крие като ученичка  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha Сетих се за Исо - колко бързо отреагира, когато Дафинка му каза, че Йомер е горе  hahaha hahaha това се казва приятел - помага без да пита какво и защо  Heart Eyes Heart Eyes

# 76
Ами то мисля, че й е време вече да стане самостоятелна и да вземе живота си в ръце ooooh!, а не всеки да й казва какво трябва да прави и да се крие като ученичка  ooooh! ooooh!

Добре де, след цяла година лъжи и криене не осъзнали, че няма смисъл  ooooh! ooooh! Йомер беше прав да настоява да си кажат всичко и каквото ще да става, ама нашата нали си е тъпа овца- едно си баба знае, едно си баба бае  #Cussing out #Cussing out Колкото по- дълго време крие от техните, толкова по- лошо ще е, като разберат: точно както беше с Йомер... ама къде ти да се сети госпожата, като е по- лесно да легне с него и да си мисли, че така ще го разсее поне за момента  Crossing Arms Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Сетих се за Исо - колко бързо отреагира, когато Дафинка му каза, че Йомер е горе  hahaha hahaha това се казва приятел - помага без да пита какво и защо  Heart Eyes Heart Eyes

За него ми стана жал: първо едва не се удави с чаша вода, а после се оказа влюбен до смърт в някоя явно доста под нивото му...  hahaha Че имаше нахалството и да му се подиграва нашата: ама той си ѝ каза, ще му падне някой ден да ѝ го върне  hahaha hahaha

Аз много се смях на Памир и Седа като обвиниха Айтеник, че шпионира и докладва колегите си  hahaha hahaha и го пратиха милия да си плаче навън  Joy Joy Joy Горкия такава физиономия имаше  Joy Joy Joy

# 77
  • Враца
Ами то мисля, че й е време вече да стане самостоятелна и да вземе живота си в ръце ooooh!, а не всеки да й казва какво трябва да прави и да се крие като ученичка  ooooh! ooooh!

Добре де, след цяла година лъжи и криене не осъзнали, че няма смисъл  ooooh! ooooh! Йомер беше прав да настоява да си кажат всичко и каквото ще да става, ама нашата нали си е тъпа овца- едно си баба знае, едно си баба бае  #Cussing out #Cussing out Колкото по- дълго време крие от техните, толкова по- лошо ще е, като разберат: точно както беше с Йомер... ама къде ти да се сети госпожата, като е по- лесно да легне с него и да си мисли, че така ще го разсее поне за момента  Crossing Arms Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Сетих се за Исо - колко бързо отреагира, когато Дафинка му каза, че Йомер е горе  hahaha hahaha това се казва приятел - помага без да пита какво и защо  Heart Eyes Heart Eyes

За него ми стана жал: първо едва не се удави с чаша вода, а после се оказа влюбен до смърт в някоя явно доста под нивото му...  hahaha Че имаше нахалството и да му се подиграва нашата: ама той си ѝ каза, ще му падне някой ден да ѝ го върне  hahaha hahaha

Аз много се смях на Памир и Седа като обвиниха Айтеник, че шпионира и докладва колегите си  hahaha hahaha и го пратиха милия да си плаче навън  Joy Joy Joy Горкия такава физиономия имаше  Joy Joy Joy

Даже и в съвсем първите серии не съм се смяла така, както се смях сега. Много весели моменти имаше  Joy Joy (дори Корай и Нера не успяха да ме подразнят - бяха ми като някакъв задължителен фон, на който не е необходимо и да обръщам внимание   Twisted Evil) Предполагам с цялостен превод ще е още по-забавно  Party
Само дано Мерич успее  да запази тази весела нотка в сериала, въпреки предстоящия проблем - Йомер  Praynig Praynig

За съжаление Дафина не успява да се поучи от грешките си. Повтаря една и съща грешка до безкрай - няма значение кого и как го лъжеш - лъжата си е лъжа - няма маалка лъжа и голяма лъжа - все си си лъжец Praynig Praynig Praynig

# 78
Много весели моменти имаше  Joy Joy

Едни от любимите ми: Исо в офиса  Joy Joy Joy Joy Joy
Личеше си, че е свикнал в ръцете на Баръш- толкова спокоен и щастлив беше малкия.... На Мюжде хич не ѝ обърна внимание, а как се пулеше срещу Сечкин  hahaha hahaha hahaha

# 79
Аз изчезвам, че утре ще ставам рано  Whistling Whistling Whistling

Лека нощ на лягащите и добро утро на ставащите  Hug Hug

# 80
Добро утро Hug

Ама верно на Баръш баклавата е развалена Naughty

Маме, проверих в Уикипедия - Хилял все с Ай Япъм работи в последните десетина години. Peace

# 81

Скрит текст:

Здравейте!

След първите 10 мин на епизода заспах, но от умора, а не от скука....Гледам мамашите са превели вече епизода, но все още видеото се обработва и рейтинга

Тотал - 7 место - 4,86% (поднялись на 0,9%)
АВ - 3 место - 5,39% (поднялись на 0,96%)
АВС - 5 место - 5,39% (поднялись на 0,51%)

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 09:32 от Slawena

# 82
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
Още не съм гледала впиьода ама е бил чок комик   Joy. Искането на Дафа за брадата на Йомер на мен ми мирише на римски спомени  Thinking. А баклавата на Баръш верно не е каквато беше, ама пак си ми е ОК  Crazy

# 83
Любов, комични моменти, но Йомер не е добре, да видим какво ще излезе от цялата история, но преди истината да излезе на яве, Дафа май ще се изнесе при него, а той може и в болница да влезе от изтощение-  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=67eIjZNDEkY&feature=youtu.be

първи превод на епизода

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 12:24 от Slawena

# 84
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Хубав епизод изгледахме снощи. А края с напористата Дефо беше супер! Дано Мерич не се изложи и да ни даде продължението. Но следващата май ще ни хвърли в зоната на здрача.
А малкия сладур беше просто малко слънчице!

Хубав уйкенд!

# 85
# 86
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Между другото в спомена на Йомер в колата, той непрекъснато поглежда притеснено към задната седалка  и е преди всичко уплашен от нещо ((струваше ми се ядосан първия път - на фрагмана, но не е  ooooh!) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и мисля, че не го гони никой - има нещо друго тук.
След като неслучайно ни запознаха с боя в заведението и как Йомер подпалва и се бие - да не би да е направил някоя беля в някой бой в Рим, а защо не и в Истанбул, преди да замине за Рим  Rolling Eyes Rolling Eyes
И в същност и това да е и една от причините, освен Дафинка, да замине набързо  Thinking Thinking

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
# 88

Тя тази освен,че е под нивото му имала и мустаци Joy Joy
А тя даже и му се подиграваше,че друга щяла да му намери Joy  тя тази сцена сигурно е снимана доста пъти,защото си личи че и двамата едвам се сдържат, а Керем в профил се хили даже Joy

А той как й го върна на тръгване - ау колко гадно и противно нещо правиш Joy  ръкавели свалени,какво ще ми обясняваш,че няма нищо Joy Joy

# 89
  • Враца
Скрит текст:
Ами то мисля, че й е време вече да стане самостоятелна и да вземе живота си в ръце ooooh!, а не всеки да й казва какво трябва да прави и да се крие като ученичка  ooooh! ooooh!

Добре де, след цяла година лъжи и криене не осъзнали, че няма смисъл  ooooh! ooooh! Йомер беше прав да настоява да си кажат всичко и каквото ще да става, ама нашата нали си е тъпа овца- едно си баба знае, едно си баба бае  #Cussing out #Cussing out Колкото по- дълго време крие от техните, толкова по- лошо ще е, като разберат: точно както беше с Йомер... ама къде ти да се сети госпожата, като е по- лесно да легне с него и да си мисли, че така ще го разсее поне за момента  Crossing Arms Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha Сетих се за Исо - колко бързо отреагира, когато Дафинка му каза, че Йомер е горе  hahaha hahaha това се казва приятел - помага без да пита какво и защо  Heart Eyes Heart Eyes

За него ми стана жал: първо едва не се удави с чаша вода, а после се оказа влюбен до смърт в някоя явно доста под нивото му...  hahaha Че имаше нахалството и да му се подиграва нашата: ама той си ѝ каза, ще му падне някой ден да ѝ го върне  hahaha hahaha

Тя тази освен,че е под нивото му имала и мустаци Joy Joy
А тя даже и му се подиграваше,че друга щяла да му намери Joy  тя тази сцена сигурно е снимана доста пъти,защото си личи че и двамата едвам се сдържат, а Керем в профил се хили даже Joy

А той как й го върна на тръгване - ау колко гадно и противно нещо правиш Joy  ръкавели свалени,какво ще ми обясняваш,че няма нищо Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Хубава серия  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт