SUPERNATURAL: Just two MOL files?

• 31 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Пак тези, дано не се появи оная чума русата.

# 721
  • София
В imdb на 17 епизод са му сложили заглавие The British Invasion, дано наистина не се върне чумата  Laughing

# 722
Пфффф..... Crossing Arms

# 723
Догоних ви, т.е. изгледах всичко дотук Party !

# 724
Браво, ей така се прави Лисицо.

# 725
Да! Дори не успях да се издразня на тъпите епизоди Mr. Green Joy .

# 726
 Joy Joy
Аз сядам да изгледам днешния.

# 727
На мен ми хареса - Мааарк Пелегринооо Heart Eyes !

# 728
О, да!
Скрит текст:
И Деган се появи, кеф, сега да видим какво ще стане. Мама Мери си ме дразни по дефолт откакто се появи.... Да бяха върнали папа, голям кеф щеше да е. Поне зърнахме Абадон, още ме е яд, че я убиха, страшна беше. Party

# 729
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
На мен ми хареса.

Чувам оплаквания, че

Скрит текст:
като са върнали Ник и са го направили приемник на Дявола, сценаристите са сасипали митологията на първите пет сезона. На мен лично ми харесва, че Марк се върна. Пък и малко им свършиха опциите. Вариантите им бяха Сам и Кас. Но и двамата няма как да кажат Да отново.. И ако трябва да говорим за митологията... Цялото шоу се крепи върху смъртта на Мери! Не ми допада Мама нещо  Grinning

Добре се завързаха нещата. Да видим накъде ще се разплитат Simple Smile

# 730
Не съм гледала още, но викам да убият Неган и да го върнат тука да получи едно конско от синовете си що троши готини глави  Joy
Мери и мен си ме дразни.

# 731
На мен мама не ми пречи. В смисъл поне не я направиха досадна Laughing .
Любопитно ми е до какво ще доведе сътрудничеството ѝ с британските MOL. Имам чувството, че мистър Кеч се опитва да я "работи", уж елегантно, но я харесва. Не знам как си мисли, че някой от нашите ще даде предимство на работата над семейството, както те правят. Все пак семейството и "family don't end in blood" е сърцето, същността на сериала. И на всичко около него.
Колкото до митологията, виждам, че сценаристите се опитват да изясняват някои стари неща, напр. защо Краули е крал на Ада, защо Ник отново е приемно тяло. Опитват се да вкарат и нови неща като Принцовете на Ада. Ама не се справят много добре Mr. Green .

# 732
Ако развият добре историята с Принцовете на Ада би било интересно, особено сега с чадото на Луци на път.
Смятам, че британците ще прецакат нашите занапред, на този не му е чиста работата, целят нещо и искат да спечелят доверието им, но защо? Не знам дали съм на прав път, времето ще покаже.

Бях много изненадана как точно Краули е станал The King, не го очаквах това, някак си така от нищото....

# 733
Специално с демоните и Ада сценаристите се оплетоха здраво. Кой първи, кои втори, Рицари, Принцове Crazy ... С Рая и ангелите - малко по-малко Mr. Green .

В момента най ме плаши мисълта сериала да продължи толкова, че нефилима да успее да порасне, да мине на страната на злото и да стане опасен Joy .

# 734
 Joy Joy
Мани не думай.

Да, оплетоха се, оплетоха и нас, поне прочетох повечко материал.

Общи условия

Активация на акаунт