Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №5

• 151 986
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Сладури!
Чакам си следващия епизод!

# 61
Момичета има ли някъде субтитри на български във Вбокса има до 13 серия преведени и поне аз не откривам повече.Ще бъда много благодарна ако някой ме светне дали има и от къде да гледам,Благодаря!

# 62
Момичета има ли някъде субтитри на български във Вбокса има до 13 серия преведени и поне аз не откривам повече.Ще бъда много благодарна ако някой ме светне дали има и от къде да гледам,Благодаря!

Няма, за съжаление. Когато започнаха да ги трият заради авторски права, преводачите спряха и превода.

Още снимки за еп. 6/36

https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_239274

https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_239275

https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_239276

https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_239279

# 63
  • София
Поизостанах с темата и сериала, но сега преди празниците ми е много натоварено.  ooooh!

Не знам има ли нужда, но ето фрагманите и с превод на български:

Великолепният век Кьосем - първи фрагман за епизод 6/36

Фарй: Никога няма да бъда роб на някого. Няма да се преклоня пред никого.
Мурад: Казах, че няма да си тръгнеш.
Фарйа: Ще си тръгна.
Кьосем: Как си могъл да бъдеш с момиче от харема на брат ти - Господаря!? Да умреш ли искаш, синко?
Касъм: Майко...
Байазид: Касъм... Едно от момичетата от харема на нашия Господар е забременяла от него... Кьосем Султан се опитва да скрие това.
Зейнел: Отвели са момичето, очакват заповедите ви.
Гюлбахар: Да чакат.
Гюлбахар към Кьосем: Имате време до утре сутринта - или ще говорите с Господаря и ще го убедите да остана в двореца, или лично ще му предам момичето.
Кьосем: Когато брат ти чуе за това, какво ще стане? Ще започне да се съмнява в теб / да те подозира. След това ще изгуби доверие в теб. След това съмненията/подозренията му ще нараснат, ще го гризат, ще го гризат... И след това един ден ще те екзекутира!

Великолепният век Кьосем - втори фрагман за епизод 6/36

Кьосем: Да не си посмял/а да се усъмниш в моята съвест или чувството ми за справедливост!
Жена: Султанке, заключили са вратата.
Кьосем (или може би Гюлбахар): Всеки се опитва да остане жив в този дворец, Айше.
Кьосем: Мислиш ли, че ще успееш да се спасиш? Ще те удуша със собствените си ръце! Със собствените си ръце!
Мурад: Върнах Фарйа обратно. От сега нататък тя е моя фаворитка/гьозде.
Кьосем: Няма абсолютно никакъв начин Фарйа да влезе в харема! Забранено е!
Айше: Господарят ни те е заключил тук!
Фарйа: Напусни! Махай се оттук!
Силяхтар: Ако още веднъж направите същата грешка, последното лице, което ще видите ще бъде моето.
Фарйа: Ако Султан Мурад ме иска при себе си, ще се ожени за мен.

Великолепният век Кьосем: Кьосем Султан е поставена на изпитание заради сина си - епизод 6/36, резюме

Кьосем Султан научава тайната на шехзаде Касъм. Султан Мурад води Фарйа обратно в двореца. Айше Султан полудява, когато разбира, че Фарйа се е върнала в двореца. Кьосем Султан не позволява на Фарйа да влезе в харема. Шехзаде Ибрахим споделя тайната на Касъм с някой, който изобщо не бива да я научава. Бременната от шехзаде Касъм наложница е отвлечена. Когато Кьосем Султан разбира, че наложницата е отвлечена в търси навсякъде. Силяхтар казва на Атике Султан, че в сърцето му вече има някой друг. Гевхерхан Султан и Силяхтар се срещат тайно. Айше Султан и Фарйа се изправят една срещу друга. Султан Мурад е шокиран от това, което чува, когато отива да посети Фарйа. За да остане в двореца, Гюлбахар Султан предлага предложение на Кьосем Султан, на което тя не би могла да устои.

Султан Мурад пресича пътя на Фарйа, когато тя се кани да се завърне в родината си. Той й казва, че вече принадлежи на неговия харем и няма да ходи никъде. Айше Султан е изпълнена с гняв, когато разбира, че Фарйа се е върнала в двореца. Кьосем Султан не позволява на Фарйа да стъпи в харема... Намереното от Султан Мурад решение ще шокира всички.

Шехзаде Ибрахим споделя тайната на шехзаде Касъм с някого, на когото има доверие. Поради тази причина, бременната от шехзаде Касъм наложница е отвлечена. Когато Кьосем Султан научава за отвличането на наложницата, започва да я търси навсякъде, когато е изправена пред някой напълно неочакван.

Атике Султан разговаря със Силяхтар. Ще споделят на Султан Мурад, че биха искали да се оженят. Силяхтар вече не издържа и казва на Атике Султан, че в сърцето му има друга. Атике Султан е зашеметена, когато чува това. Гевхерхан Султан се среща тайно със Силяхтар...

Гюлбахар Султан, която е на път да напусне двореца, заплашва Кьосем Султан. Тя се изправя пред нея отправяйки й предложение, на което не може да откаже. Дали Кьосем Султан ще се пречупи пред Гюлбахар Султан?

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 00:29 от zarani

# 64

Светли Рождественски празници ви пожелавам! Hug

ФРАГМАН 1 еп. 7/37 рус. суб.

Рейтинг - еп. 6/36

ТОТАL: 36 място  / - 4 позиции / - 1,83

AB: 16 място / - 6 позиции / - 1,70

ABC1: 18 място  - 2,63

ЕП. 6/36 рус. суб.

Ще сложа и другия превод, когато се появи.

Зари, благодаря за преводите! bowuu

Лина, за новината! bowuu

# 65
  • София
Изгледах епизода и съм лееееко разочарована от забавянето на развитието. Crossing Arms
Иначе много хубава Гевхерхан, беее. Heart Eyes Обичам си я Аслъ Тандоан, и това е. Heart Eyes
Усещам, че ще има интрига между Атике и новия паша, който дойде (забравих му името). Thinking

Идва ми повече Фарийа вече. В началото беше горе-долу окей любовната история около нея и Мурад, обаче вече ми дотяга. Crossing Arms Спасява ги единствено химията между Метин и Фарах. Flutter

Доколкото помня, Касим не е убит от Мурад, а в някаква битка - така че не би следвало да умре в следващия епизод. Rolling Eyes Иначе ще ми е жал, защото ми е любимото шехзаде засега. Mr. Green

Много, много ми хареса Кьосем в черно - със сигурност са ми в Топ 5 тези султански одежди. Heart Eyes Не я намирам никъде засега (моментът, в който влиза в харема - към края е), ама, ако някой я намери, да я пусне в темата. Heart Eyes

# 66
Тинче, още не съм гледала епизода и не зная за тези одежди ли става дума

Взаимна и макар и за кратко - щастлива любов Grinning

# 67
  • София
Тинче, още не съм гледала епизода и не зная за тези одежди ли става дума

Ето за тези, Лучия. Много ми харесва, много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! Hug Hug Hug

# 68
Превод на еп. 6./36 с рус. суб. вече има и  Т У К

# 69
Фрагман 2 еп. 7/37. Рускините са писали, че заради новогодишните празници, ще излъчат епизода на 06.01.2017 г.

ФРАГМАН 2 рус. суб.

Фарйя & Мурат видео

# 70
Фарая убиват ли я

# 71
Не се знае!По-скоро не обикновено фрагманите са подвеждащи!
Весели Празници!

# 72
Извинявам се, ако съм заблудила някого, но тази вечер се излъчва еп. 7/37, а утре ще има превод на руски.

# 73
ЧЕСТИТА НОВАТА 2017 ГОДИНА!

Дано всички тези прекрасни актьори имат сили да продължат да творят!

Скрит текст:
Нямам сили да им пожелая друго след новия кошмар в Истанбул Cry Cry

Еп. 7/37 рус. суб.

и   Т У К

# 74
За много години!
Благодаря за линка!

Общи условия

Активация на акаунт