Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №5

• 151 531
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, тоя Касъм голямо лайно. Нали всеки принц си е имал харем някакъв, защо налита на девойката ? Тя какво ще обяснява, ако забременее. Атике все така нахална, заплюла си го е тоя Силяхтар... как ли ще си дърпат после косите с кака си и с еврейчето...  Спахиите голям екшън устроиха, а Кеманкеш - не човек, ми машина  Joy

# 46
Моля някой да гопреведе?!
Beren Saat: Bağıra bağıra ağlarım

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisindeki rolünü Nurgül Yeşilçay'a kaptıran Beren Saat son verdiği röportajda sürpriz bir açıklama yaptı.

# 47
Привет, Великолепни! Наистина костюмите в новия сезон са невероятни!  Heart Eyes Не съм гледала последния епизод, но малко ми губи вниманието сезона. Фария не ми харесва, единствената, която ме възхищава е Кьосем и само тя.  Mr. Green

# 48
  • София
Здравейте, много мудно ми върви този сезон, не мога да изгледам една серия - скука...Предният сезон нямах търпение да публикуват серията и на един дъх я гледах...Жалко!

# 49
# 50
фария да не се опитва да убие мурад

# 51
Не мисля,че се опитва да го убие,но ще видим.
Артистът ,който изпълнява ролята на Каманкеш определено се покрива на 100% процента от портрети и описания на младия султан Мурад.Метин също добре го пресъздава ,но някак си е по-фин като физика и излъчване за ролята на "кървавия" и свиреп султан, който бил и бая силничък.

# 52
  • София
Великолепният век Кьосем: Султан Мурад изживява най-големия страх в живота си – епизод 5/35, резюме

Султан Мурад взема решението касаещо живота на Фарйа. Спахиите опитали се да убият Кьосем Султан изчезват. Когато Султан Мурад научава, че са посегнали на живота на майка му, той се връща от пътя за похода си. Султан Мурад поема разследване за спахиите нападнали майка му и им залага капан. Принцеса Фарйа защитава живота на Султан Мурад.

Атике Султан прави изненадващо предложение на Силяхтар Мустафа. Силяхтар споделя чувствата си към Гевхерхан. Тайната на шехзаде Касъм, който той крие от всички, е разкрита. Султан Мурад спазва всичките си обещания към принцеса Фарйа. Принцеса Фарйа се изправя пред голяма изненада, когато поема обратно към родината си. Принцеса Фарйа е изправена пред Султан Мурад. Султан Мурад лично ще оповести присъдата си. Фарйа, която е сигурна, че ще бъде екзекутирана, е съсипана, когато чува решението на Султан Мурад.

Момчето, нападнало Кьосем Султан по време на благотворителното събитие, изчезва. Става ясно, че атаката е организирана от самите спахии. Дали Кьосем Султан, която е лошо ранена, ще оцелее? Когато Султан Мурад разбира, че е имало опит за убийство на майка му, той се връща от похода си. Той лично ще потърси и намери Кьосем Султан. Докато Султан Мурад издирва майка си е нападнат от спахиите. Принцеса Фарйа рискува собствения си живот, за да спаси неговия. Атике Султан притиска Силяхтар Мустафа в ъгъла. Съгласна е на всичко. Предлага предложение на Силяхтар. Силяхтар не издържа повече да крие чувствата си към Гевхерхан Султан.

Султан Мурад спазва даденото на принцеса Фарйа обещание. Наказва чичо й Ищван и спасява майка й кралица Катерина. Фарйа вече може да се завърне в родината си заедно с нея. Поела пътя към родината си, принцеса Фарйа се изправя през голяма изненада. Въпреки забраната, шехзаде Касъм продължава да се среща с наложницата. В един напълно неочакван момент, някой ще научи тайната му.

Останалите снимки от епизода:
http://tims.tv/photogallery/yeni-sezon-5-bolum-35-bolum

Султан Мустафа и Султан Сюлейман един срещу друг...  Mr. Green  Laughing

# 53
Зари, благодаря! bouquet

Рейтинг

ТОТАЛ: 32 място(-1 позиция) - 2,05
АВ: 10 място (+2 позиции) - 3,35
АВС1: 18 място (-2 позиции) - 3,17

ФРАГМАН 1 ЕП. 36 рус. суб.

ЕП. 35 рус. суб.

Засега е само този превод, като се появи на друга страница, / писали са да го очакваме утре / ще сложа линк.

# 54
 ooooh! маминка ми прилича на травестит  #Crazy

# 55
Още един линк с превод на руски, със суб. Можете да го гледате и от линка на стр. 1 на темата.

https://vk.com/ayturkofficial?z=video-120644984_456239359%2F95db … l_wall_-120644984

"ВВ Кьосем" с академичната награда за музика

# 56
  • София
Еееееето ме и мен - най-сетне наваксах. Simple Smile

Както и си мислех, Силяхтар действително е влюбен в по-голямата сестра (макар че го раздава мачо с половината женски в сериала Joy). Впрочем, Гевхерхан започва да се усмихва (както и другите герои го забелязаха Grinning), и така ми е много сладка Аслъ Тандоан. Heart Eyes

Тъкмо си мислех, че само около Кьосем няма любовна интрига в новия сезон. Появи се Кеманкеш: Mr. Green

Впрочем, много се радвам на актрисата, която играе Гюлбахар султан - Сибел Ташчъоулу. Много я харесвам. Heart Eyes

Линка, и на мен засега абсолютен фаворит ми е Кьосем (по-скоро, Нургюл). Страхотно обаяние има тая жена! Heart Eyes

# 57
ЗДРАВЕЙТЕ ! иСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ ЗАЩО фАРАЯ СИ ТРЪГНА СЛЕД КАТО ПРЕКАРА НОЩТА С МУРАТ

# 58
Линка, и на мен засега абсолютен фаворит ми е Кьосем (по-скоро, Нургюл). Страхотно обаяние има тая жена! Heart Eyes
   [/i]
Ох, Мюхтешем, бееее!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

#Crazy #Crazy #Crazy #CrazyИ една радостна новина:
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/12/btv_17.html

# 59

Общи условия

Активация на акаунт