Избор на сушилня - 7

• 121 118
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
Програма "Бебе" не е нужна. С транспортните дефекти трябва да се внимава. Понякога са скрити-усукване, разместване.

# 331
Каква е логиката да се употребява програма суха за гардероб, вместо програма слънчице?

# 332
Канди като марка как са,имате ли наблюдения?Имат на промоция в момента,та да питам Simple Smile

# 333
Канди като марка как са,имате ли наблюдения?Имат на промоция в момента,та да питам Simple Smile
И мен ме интересува същото,и пералня на тази марка е намалена и имат 5г.гаранция,дали си заслужава?

# 334
  • София
Здравеѝте.Бих искал ако е възможно да дадете мнение за комбинирана пералня със сушилня LG F1695RDH7.Важно е за мен , защото ще я купувам по интернет.          Живея в чужбина и ще я изпробвам сигурно след 7–8 месеца.Благодаря предваритлно. Има я  в ТЕХНОПОЛИС мисля.http://www.technopolis.bg/bg//Домакински-електроуреди/Перални/Перални-със-Сушилни/c/P11100102?text=&pageselect=12&pricerange=&attr-1-10=LG&q=%3Aprice-asc%3Abrand%3ALG

Тъй като много време се чудехме дали да вземем комбиниран уред или отделна сушилня, много се бяхме огледали в тази. Тя ни беше топ изборът за комбиниран уред и мисля, че е сред най-добрите предложения на пазара. Един от малкото комбинирани уреди с термопомпа. В крайна сметка обаче решихме да вземем отделна сушилня. Този модел го имаше и в Техмарт, но малко преди Нова година го бяха купили. Проверете все пак и там, цените по принцип са по-ниски от в Технополис.

# 335
  • Сливен
Пералня Канди имам от 9 години и съм доволна,веднъж сменяхме нагревател,стана на място в къщи ,много бързо и лесно,сруваше по спомен около 30лв с труда.Сушилнята ,която е в момента на промоция,лично на мен не ми хареса,видях я на живо,много трудно се отваря вратата,зъбчето на вратата е пластмасово,лично аз предпочитам да е метално и един потребител беше коментирал за контейнера за водата,че се закача с пластмасово зъбче на вратата и ако то се счупи остава неизползваема.

# 336
Тъй като много време се чудехме дали да вземем комбиниран уред или отделна сушилня, много се бяхме огледали в тази. Тя ни беше топ изборът за комбиниран уред и мисля, че е сред най-добрите предложения на пазара. Един от малкото комбинирани уреди с термопомпа. В крайна сметка обаче решихме да вземем отделна сушилня. Този модел го имаше и в Техмарт, но малко преди Нова година го бяха купили. Проверете все пак и там, цените по принцип са по-ниски от в Технополис.             
 Благодаря за отговора.

# 337

Ние нямаме избор,затова е задължително комбинирана.Този модел тука (es) e 1200-1500 евро, та в БГ е по евтина.Проверих Техмарт, модела е молко по различен и е само с 100 лв. по евтин.Жена ми ги избира по красота , а и аз нищо не разбирам, та затова питам за мнения.Трябва да я купя, та маѝстора да е монтира с кухнята. Хич ми се неразправя да я търся в БГ , после и друг маистор . Я отводнение няма да има , я контакт
и после всеки е невинен.Имам опит. Благодаря за отзива все пак ,много сте любезна.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 00:48 от ema361

# 338
  • София
За нищо, успех, мисля, че сте направили добър избор. Някъде четох и пространно ревю на английски, тестово такова, доста положително, напишете в гугъл модела + reviews и ще ви излезе.

# 339
Пералня Канди имам от 9 години и съм доволна,веднъж сменяхме нагревател,стана на място в къщи ,много бързо и лесно,сруваше по спомен около 30лв с труда.Сушилнята ,която е в момента на промоция,лично на мен не ми хареса,видях я на живо,много трудно се отваря вратата,зъбчето на вратата е пластмасово,лично аз предпочитам да е метално и един потребител беше коментирал за контейнера за водата,че се закача с пластмасово зъбче на вратата и ако то се счупи остава неизползваема.

Аз писах за проблема с пластмасовото зъбче на контейнера за вода. Да така беше и случаят беше само един ,но може да се ползва маркуча за отичане в канала и тази екстра с казанчето отпада и си решаваш за в бъдеще проблеми от това естество. Все още я наблюдавам,чета,интересувам се в чужди форуми . Има много,много  доволни и все още остава мой фаворит за следващ модел,ако не събера парички за LG.  Tова ,че се отваря трудно - значи уплътнява добре.
За тази става въпрос и 9 кг.

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-CANDY-GVH-D813-A2-S/p/688827

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:32 от hienata76

# 340
  • Сливен
Ако нямаш възможност да я свържеш към ВИК,както е при мен ,в един момент може да имаш сериозен проблем.Аз също се бях насочила към нея и по Коледа ходихме да я видим,но нещо не ми вдъхна доверие и на живо харесах повече Сименс и Бош,но цените са по-високи.Понеже все още не ми е належаща сушилня ще го мисля.

# 341
Мили момичета,до днес бях сигурна,че ще отида до магазина и ще си купя АЕГ,но колкото повече чета тук коментарите на тези които я ползват, толкова повече се разколебавам....Моля за помощ да си я купя ли или да се насоча към някоя друга марка?Благодаря ви предварително за отговорите bouquet bouquet bouquet

# 342
  • София
Аз също съм с АЕГ /последния модел ... 68S/ и нямам забележки. Какво те притеснява при тези сушилни?

# 343
  • София
Мили момичета,до днес бях сигурна,че ще отида до магазина и ще си купя АЕГ,но колкото повече чета тук коментарите на тези които я ползват, толкова повече се разколебавам....Моля за помощ да си я купя ли или да се насоча към някоя друга марка?Благодаря ви предварително за отговорите bouquet bouquet bouquet
И аз съм с АЕГ, не е последен модел, а с по-старата визия /не знам коя година е модела/. Много съм доволна и нямам забележки. Хем суши всичко, хем не мачка /нещо, което установих, че не всички сушилни правят/.

# 344
Благодаря за отговорите момичета...Притесних се защотото поне 5 коментара бяха с лоши критики,дори някои  казаха,че съжаляват за покупката... newsm78....

Общи условия

Активация на акаунт