Избор на сушилня - 7

• 121 173
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
Мисля да си взема тази http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machi … 6218-aeg-t8dec49s мисля че е от последните модели на АЕГ

# 346
Момичета незнам в коя тема да попитам , та да питам тук вас за мнение и съвет. Искам да прибера в шкаф пералнята и сушилнята(68С на АЕГ) та се чудя от какви плоскости да поръчам шкафа от ПДЧ или от МДФ , има ли значение според вас какъв ще е шкафа ?

# 347
  • София
Мисля да си взема тази http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/washing-machi … 6218-aeg-t8dec49s мисля че е от последните модели на АЕГ

Моята е следващия модел, не знам каква е разликата. Дано Афродита се изкаже, тя е по-компетентна.

# 348
И аз съм много доволна от AЕG, да чукна на дърво. Добре, че погледнах във форума, за да се сетя да проверя дали е приключила.

# 349
  • Сф
Момичета незнам в коя тема да попитам , та да питам тук вас за мнение и съвет. Искам да прибера в шкаф пералнята и сушилнята(68С на АЕГ) та се чудя от какви плоскости да поръчам шкафа от ПДЧ или от МДФ , има ли значение според вас какъв ще е шкафа ?

Само за визията има значение материалът.

# 350

Аз съм една от недоволните от АЕГ. Моята е същата като тази, която си харесала. Този е най-новият модел. Ако не я купуваш от БГ може да нямаш проблеми. Първата която докараха вкъщи беше с фабричен дефект(нямаше фреон), смениха я с нова. Тя пък мирише много на изгоряла пластмаса. Изтрови ни от смрад. Дрехите също се вмирисват. Сега след почти месец ползване мирише от време на време.
АЕГ не са това, което са били преди години. Сега се произвеждат в Полша.
Но, всичко е до късмет. Помисли, проучи добре нещата и вземи решение. Аз я купих моята, защото много ми похвалиха марката, но не случих.

# 351
  • София

Моята е следващия модел, не знам каква е разликата. Дано Афродита се изкаже, тя е по-компетентна.
Аз, както казах, съм с по-стария модел. Доволна съм. За сведение - не всички модели на АЕГ са произведени в Полша.

# 352
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ моля те да напишеш или покажеш модела на твоята сушилня.

# 353
  • София
Тази е, само че аз я взех на промоция. А на черните петъци преди коледа я мярнах някъде пак на промо, но още по-евтина /от когато аз я купувах/ за 900лв.
Ако някой ми каже къде е произведена, ще го поздравя - никъде не пише, дори и на самата сушилня.

# 354
Момичета,днес ходихме до Технотата.Предимно гледахме перални,но тъй като имам познат в Техномаркет го попитах за сушилните(тъй като и за сушилня се оглеждаме)и ми препоръча Електролукс.Каза,че са много качествени Simple Smile

# 355
Тази е, само че аз я взех на промоция. А на черните петъци преди коледа я мярнах някъде пак на промо, но още по-евтина /от когато аз я купувах/ за 900лв.
Ако някой ми каже къде е произведена, ще го поздравя - никъде не пише, дори и на самата сушилня.

На стикера със серийния номер не пише ли?
На моята и в книжката, обаче на руското упътване, също пише къде е произведена.

# 356
  • София

На стикера със серийния номер не пише ли?
На моята и в книжката, обаче на руското упътване, също пише къде е произведена.

не пише

# 357
Странно!  newsm78
Аз не съм имала до сега уред, на който да не пише къде е произведен.

# 358
Не видях да пише, дали моторът е инверторен, и дали е с термопомпа newsm78. На задния капак също има стикер с модел, сер. номер, дата на пр и производител.

# 359
Да се включа и аз по темата за АЕГ-тачат  Hug
Наистина през последния месец имаше много оплаквания от марката и май по-конкретно от модела на който си се спряла.
Аз също се бях спряла на Електроника,  но накрая си взех АЕГ и мисля че моделът е като на Афродита  Peace
АМИ потвърждават написано то от нея, и слава бога  Praynig,  и съм много доволна че най-накрая се сдобих с такъв страхотен уред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт