Избор на сушилня - 7

• 121 180
  • 788
  •   1
Отговори
# 360
Моят е същият, сега  проверих. Доволна съм много! Дано да продължи така.

# 361
Здравейте.
Имам сушилня Горение от 1 година.
Ползвам я интензивно и до сега съм нямала проблеми.
Днес обаче пуснах да суша хавлии и след 20 мин. изключи, светеше индикатора, че филтрите са за чистене и че ваничката за вода е пълна. (!)
Това обаче не е така, защото сушилнята току що беше изчистена. Чисти се на 5 цикъла.
Някаква идея какво да правя?

# 362
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте.
Имам сушилня Горение от 1 година.
Ползвам я интензивно и до сега съм нямала проблеми.
Днес обаче пуснах да суша хавлии и след 20 мин. изключи, светеше индикатора, че филтрите са за чистене и че ваничката за вода е пълна. (!)
Това обаче не е така, защото сушилнята току що беше изчистена. Чисти се на 5 цикъла.
Някаква идея какво да правя?

Самопочистващ се ли е долния филтър?

Ако е самопочистващ се на 22 стр. съм писала информативен пост за това Simple Smile

Цитат
Да предупредя, за сушилните със самопочистващ се долен филтър! Срещала съм такива мнения и препоръки, но не им обърнах внимание, защото в момента на четенето им не ме засягаха лично  Embarassed
Самопочистващия се долен филтър се нуждае от почистване в сервиз на 1-2 години, в зависимост от интензитета на ползване на сушилнята. Това го няма при долни филтри, които не се водят самопочистващи се, защото те трябва да се чистят от ползавателя на всеки 4-5 цикъла. Индикация, че това се налага е, когато започне, непосредствено след пускане на програма (пр. след 5-10 мин. от пускането), сушилнята да се изключва и да свети индикация да се изпразни контейнера за вода при все, че не е пълен. Случи ми се преди 4-5 дни. Мислех, че се скапа тотално Бошка. Обадих се в сервиза/магазин, от който я закупихме (2-ра ръка е) и техника ми обясни какво става. Чуха се с ММ и ММ под указанията на техника, махна предния капак на сушилнята, изчисти я и сега всичко е ОК. ММ се зае да го направи, защото по принцип се занимава с машини - сервизен инженер на химически машини и уреди е. Почистването отне 30-40 мин.
Та, този пост е информативен Smile Не се шашкайте, ако свети индикация за пълен резервоар, а имайте предвид, че може и да е това, ако не е почистван самопочистващия се долен филтър.

# 363
Не е самопочистващ се.

# 364
  • Сливен
Момичета и момчета,харесала съм си тази сушилна на електролукс http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EDH3488GDE/p/688322 ,някой дали може да сподели мнение за нея.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 21:02 от oesi

# 365
  • София
Момичета и момчета,харесала съм си тази сушилна на електролукс http://www.electrolux.bg/Products/Пране/Сушилни/Сушилни-с-термопомпа/EDH3488GDE/,някой дали може да сподели мнение за нея.
oправи си линка

# 366
  • Сф
Като я гледам, добре изглежда. Моята е АЕГ, но е със същият барабан и филтър. Нали са под една шапка двете компании и продуктите им са доста сходни. Бих избрала Електролукс пред Уърпул или Горение.

# 367
  • Сливен
Общо взето съм се насочила към сименс,бош и електролукс,мислех и за аег,но последните коментари леко ме разубеждават.

# 368
Същата, като АЕГ - то е. Тия запаметяващи програми какви са newsm78

# 369
Не гледайте марките, а параметрите. Тези са горе долу един ранг, така че гледайте енергиен разход, консумативи, полезни функции, клас уред, пък и дизайн.

# 370
Не гледайте марките, а параметрите. Тези са горе долу един ранг, така че гледайте енергиен разход, консумативи, полезни функции, клас уред, пък и дизайн.

По скоро гледайте: намалена-промоционална с 5 годишна гаранция и 0% оскъпяване.
Прекръствате се и скачате.. Joy

# 371
  • Сливен
Трябва да я купим до края на лятото и ми се искаше да се спра на модел и да го следя дали някъде ще изпадне на добра цена.

# 372
  • София
Да ви попитам, ако пусна играчки с пластмасови части да се сушат, освен ужасното тропане, което предизвикват пластмасовите части, ще направят ли поражения по барабана?

# 373
  • София
Да ви попитам, ако пусна играчки с пластмасови части да се сушат, освен ужасното тропане, което предизвикват пластмасовите части, ще направят ли поражения по барабана?
За бараба не нзам, но може да повредиш играчките - да се разкривят, разтопят и дори запалят, освен това рискуваш да повредиш вратата, която е от нещо като плексиглас, освен ако товята не е стъклена.
Като цяло, според мен, не е добра идея да се слагат там. Евентуално в кошницата за вълна и на програма за бикини, сутиени, банкси и подобни фини материи, т.к. темературата е по-ниска там, но пак не знам дали няма пластмасата по играчките да се повреди и разтопи.

# 374
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт