Избор на сушилня - 7

• 121 744
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за съветите, момичета. Afrodita , по спомени мисля, че и ти беше със същата сушилня. След като изкарах 2 сушилни влажни, се позачетох в упътването и видях  настройка степен на сушене, която се избира с комбинация от клавиши. Тоест освен настройките на всяка програма, които ди избираш всеки път : гардероб, гардероб+, слънце и тн има и др настройка, която тръгва по дифолт с всяка програма. Пусках дънки,анцузи, спално бельо ...всичко е сухо.

# 181
Купих тази http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DEC68S/p/687477, каква е разликата с 48S Суша на гардероб+, на памук, 2.05 ч.Не духа топло защото е с термопомпа. Има сензор, и ако дрехите са малко, намалява времето. Притраква ми нещо барабана и ме дразни. Вашите как са.

# 182
Аз съм с AEG T8DEC49S. Моята не трака, НО вече пет пъти я пускам да суши и мирише на изгоряла гума, пластмаса или нещо подобно. Дрехите също се вмирисват. Днес и е втори ден от покупката. Вашите миришат ли?

# 183
Аз съм с AEG T8DEC49S. Моята не трака, НО вече пет пъти я пускам да суши и мирише на изгоряла гума, пластмаса или нещо подобно. Дрехите също се вмирисват. Днес и е втори ден от покупката. Вашите миришат ли?
Не мирише, трака. Като сложа ръце на нея, има вибрации, в тон с притракването, нивелирал съм, уж. Даже и празна също, интересна работа.Да взема в сервиза ли да питам newsm78

# 184
Не мирише, трака. Като сложа ръце на нея, има вибрации, в тон с притракването, нивелирал съм, уж. Даже и празна също, интересна работа.Да взема в сервиза ли да питам newsm78
Ужас. Това, че трака не е добре според мен.
Май и аз ще звъня в сервиза. Ако пак е дефектна ще се гръмна.
Надявам се още някой да се включи с AEG и да каже как работи неговата машина.

# 185
В интерес на истината и от моята АЕГ ср усеща такава миризма, но пък по дрехите не усещам, супернса, топли, меки, гладки, дори и да има нещо лекп влажно го доизсушавам навън, за мен не е проблем, аз не пускам на най-дългата програюа, страх ме е да не се свие нещо...
Днес искам да пусна само една риза, можр ши, на каква програма за ризи или да настроя време?

# 186
  • Сф
Обяснете ми, моля, защо освен програмата се избира и допълнително степента на сущене на АЕГ-тата. Не разбирам за какво е. Нали, ако са по- мокри сензорът ще улови това и ще ги суши по- дълго? Винаги ли центруфугирате на най- високите обороти? Аз само чаршафи и хавлии пускам на 1200, а дрехите на 800оборота. В магазина казаха, че винаги на 1200+оборота тр да се центрофугират преди да се сложат в сушилнята.

# 187
На моята не се настройва отделно време, тя е според програмата.Имам такава програма , която може да настроя времето  Peace
И абсурд да суша на 1200 обор аз просто нямам толкова до 1000 е моята, но пускам макс 800 и се старая да не тъпча много и двата уреда  Peace

# 188
Ако сензорът на памук е нагласен за определена влажност / сухота програмата да свърши, но ти си сложила повечко дрехи или от опит искаш да ти е по-сухо прането от програмирания за това сензор си добавяш допълнително сушене със слънца или с текст зависи колко пране слагаш.
За мен да сушите само една риза си е разхищение на електричество и време.

# 189
Пералнята ми е същата серия https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 8jMqQggFL4By8sc0Q  Центрофужа на 1600 оборота, това скъсява времето на сушене, икономисва ток. И двата уреда са А+++, -50 процента.

# 190
  • Пловдив
beginnig, на коя програма суши? Аз вчера пробвах едни чаршави на памук със степен на сушене слънце и излязоха сухи, ни ми се иска и при Микса да излизат така. Ще прибвам следващия път Микс със слънце .
Моята е AEG 48S и не ми мирише на гума и нищо не трака, поне за сега Simple Smile

# 191
  • София
Благодаря за съветите, момичета. Afrodita , по спомени мисля, че и ти беше със същата сушилня. След като изкарах 2 сушилни влажни, се позачетох в упътването и видях  настройка степен на сушене, която се избира с комбинация от клавиши. Тоест освен настройките на всяка програма, които ди избираш всеки път : гардероб, гардероб+, слънце и тн има и др настройка, която тръгва по дифолт с всяка програма. Пусках дънки,анцузи, спално бельо ...всичко е сухо.
Не, аз съм с по-стария модел. Но като гледам разликата им основно е в дизайна и начина на задаване на програми. Примерно при мен "сухо за гардероб", "сухо за гардероб+" и "екстра сухо" са ми 3 различни програми и се избират от голямото кръгло "копче", отделно мога на програмите да им задавам допълнително опция за сушене, която е с 3 нива. При вашите обаче тези програми май се избират от копчетата, които се натискат. Радвам се, че си я разучила твоята и ти изсушава всичко. Simple Smile

Pepich - нормално е първите няколко пъти да мирише гумата, но не се тревожи, ще се оправи. При мен също миришеше, но само първия път остана миризма по чаршафа, то затова и в упътването пише първия път да се пусне стар чаршаф или подобно. Няколко пъти /не съм ги броила, за 2 дена беше/ намирисва покрай машината, но дрехите не миришеха - ухаеха си на гела с който пера.

# 192
  • Сф
Благодаря, мумбас. Моята не е със слънца, а с градеробите- сухо, по- сухо и т.н.
1600 оборота не съсипва ли прекалено мн дрехите? Поне моите наблюдения са такива.

# 193
Моля кажете на каква програма да пусна дънки и риза? За АЕГ,Трябват ми спешно  Praynig и се чудя дали щр се посвият, имам интеррс ризата да се свие малко  Grinning
Афродита?

# 194
  • София
За дънките пускам на програма "дънки", ако нямаш такава на "памук - сухо за гардероб", ризата - зависи от какъв материал е - чист памук, синтетика или микс. Може да я свиеш, само ако е чист памук без изкуствена материя и еластичност - иначе ще я съсипеш. Ако е чист памук и искаш да я свиеш переш на високи градуси и готово. Тя перанята "ще ти я оправи". Само да не ти отеснее накрая  Laughing. Ако ризата е памучна и е горе долу с цвета на дънките може да я пуснеш да се суши с тях на програма за дънки, ако е различн цвят не ги смесвай за да не се боядиса в сушилнята.

Общи условия

Активация на акаунт