Избор на сушилня - 7

• 121 963
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
Афродита, само с кошница ли може? Още не съм пробвала програмата, нямам кошница

# 721
Къде в домовете ви стоят сушилните? Аз съм я сложила в кухнята но ми е неприято да съм в помещението докато работи. Без да мирише на препаратите, с които съм прала, въздухът става наситен и тежък от сушенето. От вентилационните решетки долу си духа. Все едно да се сушат дрехите на силен радиатор но много по-концентрирано. Аз съм с алергия и моментално ми пресъхва гърлото и ми се запушва носа, но и другите от семейството го усещат. Нова ми е сушилнята АЕГ, с термопомпа, ако изобщо е от заначение.

# 722
Моята стои в коридора. Аз не стоя там, само минавам, та не съм усещала да ми мирише на нещо. Зимата, като се прибирам отвън усещам топлина в коридора, докато работи сушилнята, но това дори е приятно.

# 723
  • София
Моята стои в коридора. Аз не стоя там, само минавам, та не съм усещала да ми мирише на нещо. Зимата, като се прибирам отвън усещам топлина в коридора, докато работи сушилнята, но това дори е приятно.
При мен също е точно така. Има и аромат от омекотителя. Въдуха ама въобще не ми е неприятен. Само като суша якета доста шуми от циповете и копчетата. Аз също не стоя в коридора, затварям вратата към хола и нямам проблем.

# 724
За кратко ползвах кондензационна сименс без термопомпа и при нея беше така- аромат на това, с което съм прала. При новата, тази "ароматна част" я няма, само "тежък въздъх на препечени дрехи" - не мога да определя по-точно, дано ме разбирате.
За шума и вибрацията дума не съм обелила  Mr. Green, а ги има..., просто не ми прчеат толкова.

# 725
  • София
аз като се прибера от работа, а мъжа ми е сушил през деня в сушилнята, коридора си ухае на омекотителя Simple Smile

# 726
Къде в домовете ви стоят сушилните? Аз съм я сложила в кухнята но ми е неприято да съм в помещението докато работи. Без да мирише на препаратите, с които съм прала, въздухът става наситен и тежък от сушенето. От вентилационните решетки долу си духа. Все едно да се сушат дрехите на силен радиатор но много по-концентрирано. Аз съм с алергия и моментално ми пресъхва гърлото и ми се запушва носа, но и другите от семейството го усещат. Нова ми е сушилнята АЕГ, с термопомпа, ако изобщо е от заначение.

Щом е монтирана  в кухнята и те дразни влагата,която и при най новите модели се отделя 5/10%  в въздуха,пускай си паралелно с сушилнята и аспиратора- на първа степен,а в топлото време с леко открехнат прозорец.Така е и при мен.

# 727
Хиена е точна. И аз съм със сушилня в кухнята . Зимно време аспиратор, а лятно - врата към балкона или прозорец.

# 728
Или нямате моя проблем, или не се изразявам добре, а може и в прекалената ми чувствителност да е проблемът, не знам. Не се отделя влага. Въздухът става прекалено сух и наситен, както когато сте пресушили дрехи на радиатор. Естествено тук количеството на дрехите е по-голямо и затова е по-тежко за дишане. Абсурд ми е да върша нещо в стаята, което много ме ограничава.

# 729

wild poppy - твоята как не суши, центрофигираш ли дрехите и на колко оборота?

Не, нали това написах, вълнени не центрофугирам, защото са предимни мерино и кашмир. Изстисквам внимателно с хавлиена кърпа. Очаквах да излязат влажни заради това, очаквах и два пъти ако се наложи да ги пусна, но определено не очаквах да са толкова мокри колкото си бяха. А в контейнера за вода не се беше събрало почти нищо.

# 730
NOVA NADEJDA , странно, да не би да ги пресушава, защото сензорът не работи коректно? Нова ли ти ве сушилнята? Имаше и други оплаквания за непритна миризма на изгоряла гума, но предимно при нови сушилни.
 wild poppy , и аз съм със същия проблем - мерино и кашмир в кошница и след няколко повтаряния на цикъла за вълна - няма изсушаване. Позволих си да пусна на синтетика без кошница и кашмирената ми жилетка излеже суха, съвсем леко влажна, но от размер XL се беше превърнала в XS.

# 731
Не ги пресушава определено, дори някои неща, предпочитам да доизсуша на парното. От декември е. Ммиризмата не е на гума. По - силна е при настройка памук, вероятно заради по-високата температура, при синтетика се усеща една идея по-слабо но я има. Аз дори взех да избягвам да я пускам, на което ММ се сърди жестоко, то и няма логика да не я ползвам но... Затова се опитвам да разбера къде е проблемът.

# 732
Не ги пресушава определено, дори някои неща, предпочитам да доизсуша на парното. От декември е. Ммиризмата не е на гума. По - силна е при настройка памук, вероятно заради по-високата температура, при синтетика се усеща една идея по-слабо но я има. Аз дори взех да избягвам да я пускам, на което ММ се сърди жестоко, то и няма логика да не я ползвам но... Затова се опитвам да разбера къде е проблемът.

Кой модел е Аег-то?

# 733
# 734
 Shocked hahahaдобрe Hyen-a-a76 Hug

Общи условия

Активация на акаунт