Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Моята парфюмна година беше крайно задоволителна и качествено, и количествено. Чак останах без парфюмни желания, почти. Wink
Придобих всичко, което някога съм искала, открих нови любови, някои пък повторих и така... Все мейнстрим аромати, така че няма да изреждам всички.
Като най-най-най-голяма любов обаче, се очерта простичкият Addict, 2014-то издание. Не знам какво се случи и как се случи, но в един момент между нас пламнаха такива опустошителни чувства, че за отрицателно време изпръсках последователно 5 трийсетици /с презумпцията, че ей сега ще ми омръзне, винаги си взимах най-малките мл Rolling Eyes/. Ами, не ми омръзна и винаги ще го обичам, но му изневерих вече толкова много, че никога няма да е същото помежду ни. Laughing
Специално място в сърцето ми завинаги ще има и Insolence EDT. A long time ago in a galaxy far, far away, ми беше нанесъл страхотни смущения в Силата, обаче така си остана в някакъв неизпълнен списък. Тази година ми попадна оферта и не му мислих много. Но не заради аромата ще го запомня.
С него изживях най-красивите си мигове през изминаващата година и, може да прозвучи много незряло, но винаги, когато погледна шишенцето и ме свива стомаха. Embarassed Чак не желая да го пръскам в някакви обикновени дни; ама и в специални не искам, защото те никога няма да са толкова специални, колкото са в спомените ми. Луда работа! Laughing

# 61
Бих искал да помоля за малко помощ. Възрастна жена харесва Dupont Passenger. Интересувам се какъв друг парфюм би и харесал. Моля дайте идеи.
Предварително благодаря.

Здравей,
а защо не и купиш Dupont Passenger след като си го харесва?
Продава се в Лили на доста добра цена в момента.

В случай, че искаш различен парфюм, може да погледнеш във Fragrantica - като напишеш името на парфюма, от ляво ще ти излезнат пафрюми които се харесват от феновете на Passenger.

Поздрави

http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html

За мен това не е ориентир. Толкова различни аромати са изредени, не намирам нищо общо между тях. В такива случаи препоръчвам ваучер за подарък. Ако държиш да подариш непременно парфюм, но не знаеш кой, най-добрият вариант е ваучера. Нека тя сама си избере.

# 62
Бих искал да помоля за малко помощ. Възрастна жена харесва Dupont Passenger. Интересувам се какъв друг парфюм би и харесал. Моля дайте идеи.
Предварително благодаря.

Здравей,
а защо не и купиш Dupont Passenger след като си го харесва?
Продава се в Лили на доста добра цена в момента.

В случай, че искаш различен парфюм, може да погледнеш във Fragrantica - като напишеш името на парфюма, от ляво ще ти излезнат пафрюми които се харесват от феновете на Passenger.

Поздрави

http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html

За мен това не е ориентир. Толкова различни аромати са изредени, не намирам нищо общо между тях. В такива случаи препоръчвам ваучер за подарък. Ако държиш да подариш непременно парфюм, но не знаеш кой, най-добрият вариант е ваучера. Нека тя сама си избере.
Благодаря за отговорите. Преди един месец си взе пасенджера от 100 мл. - за това търся друг парфюм. Относно ваучера, мога да закупя оригинални парфюми на 30-40% под продажната цена и затова ми трябва идея.

# 63

Предварително благодаря.

Пробвай Pleasures na Estee Lauder

# 64
Аризона, толкова приятен пост Laughing Изпълнен с хумор, от истинският и автоирония, усмихнах се като го четях Laughing
stanis, и аз си мислех точно за предложението на goddess, друг вариант е да пробваш водичката на Carven:
http://www.fragrantica.com/perfume/Carven/L-Eau-de-Toilette-23434.html
прекрасна бутилка, ненатрапващ се аромат, който става за всякакви възрасти, но не е за този сезон.

Също вариант е да отидеш при Hermes-ите и там да провериш някакви неща или от градините, или от колоните. Примерно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-de-Rhubarbe-Ecarlate-35375.html
той е от универсалните...Но отново не е за сняг...

Сега се сетих и за този YSL, че може да свърши работа също:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Opium-Vape … Parfum-14627.html

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 12:02 от Zozina

# 65

Предварително благодаря.
Може да погледнеш, макар и доста труден аромат, 24 Faubourg Hermes.

# 66
  • Хасково
Кои са 5-те /повече, по-малко/ парфюма, които ви плениха най-силно през изминаващата 2016 г.? Кои купихте и кои са в очакване?

Тази година разчистих една доста голяма част от парфюмната ми колекция ( над 25 ) които просто не ме радваха и не ми доставяха никакво удоволствие като ги използвам.....
Парфюмът който ме е плени още миналата година и тази вече си го купих е Manifesto L`elixir Heart Обожавам го този аромат......
Купих си също  Prada Candy и Dior Posion Girl Simple Smile
Сега го мисля за Valentina нa Valentino и Angel Muse , но трябва да отида отново да ги тествам  newsm78
Хареса ми и Tom Ford Orchid Soleil , но по-нататък може би ще го взема Grinning  Hug

П.П. Преди години съм ползвала Black XS на Пако Рабан , oще си го харесвам , но не помня дали беше достатъчно траен  ooooh! и се чудя дали да си го взема  newsm78 Какви са ви впечатленията от към трайност , че нали е edt  Hug

# 67
  • Бургас
Виж и Dior-J'adore,като за мен няма прилика с този на Dupont.

# 68
  • В сърцето на един мъж
Много ми е любопитен и Playing With The Devil By Kilian- някои може ли да каже нещо за него
Плодов, момичешки, игрив, закачлив и готин за мен. Обичам страшно и 4-те от бялата серия на Килиън.
Мнго праскови сочни и сладки подсилини от кисело личи /много добре се усеща/ и доста резлив касис. Резливата нотка прави парфюма интересен за мен.

Благодаря Денси за отговора, най-вероятно ще е следващия  Heart Eyes Hug

# 69
Благодаря, Zozina! Понякога така ми се отплесва мисълта... Laughing

* Ани *, за мен е сравнително траен, но не може да се сравни с Black XS L'Exces нито по трайност, нито по сила и интензитет. Ако имаш възможност, пробвай го, защото се различават, поне в началните нотки.

# 70
Тази година бе парфюмно интензивна за мен, защото придобих 8 нови аромата - едни купих, а други получих от размяна. Разбира се не всички бяха това, което очаквах и не ми донесоха парфюмно удовлетворение. Може би най-голямата и приятна изненада е Balensiaga Rosabotanica, който получих днес от една много мила дама alvina_maria bouquet Парфюмът е любов от пръв поглед и съм толкова щастлива.

# 71
didishh, може ли мнение и описание на Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale? Heart Eyes Hug bouquet
Интересуват ме ароматите Xerjoff и на него не съм поръчвала все още проба, та се чудя заслужава ли си да поръчам?!

# 72
  • Виена
Момичета, поръчах си един от коледните подаръчни комплекти на Есте Лодер. НЕ съм догледала обаче, защото в комплекта влиза Modern Muse La Rouge Gloss. Аз съм ползвала излезлия миналата година Modern Muse La Rouge , но от този глос нямам представа, а описанието на компонентите доста се различава от това на La Rouge. Някой пробвал ли го е?

# 73
Да, аз. Писала съм за него. Много хубаво се усеща черната череша. Има и доста рози Hug bouquet
Два различни парфюма са. Хубав е и La Rouge Gloss, мисля няма да съжаляваш за неволната грешка. Всъщност на мен много повече ми харесва. Hug
Правят сравнения с малката черна рокля на Герлен, аз не намирам прилики.

# 74
  • Виена
Дано Simple Smile Комплектчето вече е на път, така че до два-три дни ще споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт