Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • СОФИЯ
Влизам да ви пожелая весело посрещане на Новата година с пожелание да бъде здрава и изпълнена с много положителни емоции. Нека бъде светло в душата ви и споделено в сърцето ви.  Hug
Четейки ви взех да получавам пристрастяване към всичко свързано с аромати /не че преди не съм била/  и съм си поръчала много проби, защото нямам  време да обикалям по молове и магазини. Категорична съм, че трябва да сменя някои от дълго използваните от мен парфюми....имам нужда от "нова и разтърсваща ароматна любов"  Joy

# 676
  • Варна
   Здравейте! Не съм сигурна дали в правилната тема си задавам въпроса, но моля за мнение. Искам да купя парфюм за подарък на мъж. Колебая се между Boss The Scent и Armani Code. Лицето много харесва Aqua Di Gio и ползва с голямо удоволствие Boss En Motion. Искам да му подаря нещо ново като аромат, актуално. Отворена съм за всякакви съвети. Благодаря предварително и ви пожелавам прекрасно посрещане на новата година!  bouquet

# 677
За Boss the scent имам едно категорично мъжко разочарование и то от фен на бранда, който винаги ми е твърдял, че всичко на Hugo Boss го радва доволно и ако му купувам парфюм, няма как да сгреша с който и да е Boss. Коментира, че му мирише на силен лавандулов спирт и нищо повече.
Нямам време да пиша, но те съветвам да не избързваш, поне с покупка на този аромат Peace

Весело и уханно посрещане на Новата година на всички прекрасни дами тук bouquet
Вечерта ще сложа Коромандел, а в този бял и чист снежен ден съм с простичкия White romance Bershka. С най-голямо удоволствие ще си купя и зеления - мента.

# 678
 Някой ще ми каже ли две-три хубави думи за Good Girl Gone Bad By Kilian.Сега реших отново да отворя виалите, които изпращаха преди време. Този специално изобщо не съм го пробвала, защото по пирамида има тубероза в него. Ами да ви кажа при мен май са я пропуснали или поне индийската не е като българската. Joy Joy Много нежен парфюм, не знам въобразявам ли си или надушвам праскова?Харесва ми за сега.

# 679
  • Бургас
Моят съвет е да заложиш на Armani Code,вместо на Boss The Scent.От мен още две предложения за хубави мъжки аромати-http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Sauvage-31861.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-9099.html Весело посрещане на Новата година. bouquet Днес избрах да бъда с новия Шанел. Heart Eyes

# 680
Някой ще ми каже ли две-три хубави думи за Good Girl Gone Bad By Kilian.Сега реших отново да отворя виалите, които изпращаха преди време. Този специално изобщо не съм го пробвала, защото по пирамида има тубероза в него. Ами да ви кажа при мен май са я пропуснали или поне индийската не е като българската. Joy Joy Много нежен парфюм, не знам въобразявам ли си или надушвам праскова?Харесва ми за сега.
Има праскова и при мен. Туберозата и аз не я усещам. И все пак, стой си мирна, ще пламне по-голяма любов. Струва ми се, че не си заслужава парите. Хубав, ама само толкова.

# 681
Не е нещо уау, шедьовър или сложен аромат, но има чудесно шоколадово - какаово начало. Аз си го харесвам и ще си изпръскам малкото бутилче.
Помислих че говориш за Обувката, а то за Килиън.
Обожавам аз този мил, сладък секси аромат и клъчта му! Heart Eyes
Само хубави неща мога да кажа за него.

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 15:19 от densi

# 682
Някой пробвал ли е новият аромат на SJP, една позната тук много ми го похвали и ми стана любопитно:
http://www.fragrantica.com/perfume/Sarah-Jessica-Parker/Stash-SJP-40750.html
каза, че не бил с характер на селебрити ароматите (в смисъл не плодово-флорален), държал се бил много добре и според нея щял много да ми хареса... newsm78

# 683
  • София
Aз не съм, но много отдавна ми е в списъка за прочуване. Едва ли ще имам скоро възможност за проба обаче. Ще съм много благодарна, ако напишеш мнение, като го пробваш.  bouquet Мненията във Фрагрантика са на двата полюса. Толкова много дървесина не знам дали има шанс да ми стои добре (обикновено не), но все пак ми е много любопитен. Бутилката ми харесва доста, поне на снимка.

Весело посрещане на Нова Година на всички, много здраве и късмет през 2017!  bouquet

# 684
   Здравейте! Не съм сигурна дали в правилната тема си задавам въпроса, но моля за мнение. Искам да купя парфюм за подарък на мъж. Колебая се между Boss The Scent и Armani Code. Лицето много харесва Aqua Di Gio и ползва с голямо удоволствие Boss En Motion. Искам да му подаря нещо ново като аромат, актуално. Отворена съм за всякакви съвети. Благодаря предварително и ви пожелавам прекрасно посрещане на новата година!  bouquet

арманито е хубаво , но може да пробваш и calvin klein euphoria intense . Simple Smile

# 685
  • Варна/Лондон
И Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night е много приятен ежедневен парфюм. Ако обаче трябва да избирам между първият и Bleu de Chanel Chanel без колебание посочвам втория.  Peace

# 686
Честита Нова Година, момичета и момчета! Много вдъхновение, живи и здрави и много парфюмни любови Hug

Аз съм вече в пролетта със самоподарения за Нова Година Dolce & Gabbana Velvet Desire  Heart EyesОт любимите ми цветни парфюми - тубероза и гардения, кремообразни бели цветя се носят около мен Heart Eyes Hug

# 687
  • от един красив град
Честита Нова Година!!!!
Вече наближава и новата тема, чакам я с нетърпение  Blush
С кой парфюм посрещнахте годината? Аз избрах Paradiso Roberto Cavalli, заради името ( за които не знае означава Рай ) и емоцията, която ми носи. Най-хубавите ми спомени през изминалата година са свързани с този парфюм - безгрижие, щастие, лято..... и т.н. Пожелавам си Новата година да бъде рай за мен и семейството ми . Пожелавам същото и на вас.  Heart Eyes

# 688
  • Велико Търново
Честита Нова година!!! По-успешна, по-щастлива и по-парфюмна за всички Wink bouquet Hug
Аз заложих снощи на Poison girl - беше ми уютно и топло с него Simple Smile

# 689
Аз по традиция бях с  Долче вита на Диор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт