Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Преди време издирвах този парфюм /bond n 9 chinatown/ , но никъде в България не го намерих.
И той е стар, но е невероятен - поне за мен  Simple Smile Така и не успях да си го купя.
http://www.enzo.bg/bond-no-9/chinatown-parfjumna-voda-uniseks/

# 421
  • СОФИЯ
Преди време издирвах този парфюм /bond n 9 chinatown/ , но никъде в България не го намерих.
И той е стар, но е невероятен - поне за мен  Simple Smile Така и не успях да си го купя.
http://www.enzo.bg/bond-no-9/chinatown-parfjumna-voda-uniseks/

Досега не съм пазарувала от сайтове.
Този читав ли е? Да не би парфюмите да не са истински?

# 422
  • До сърцето...

Досега не съм пазарувала от сайтове.
Този читав ли е? Да не би парфюмите да не са истински?

Има цяла тема за този сайт - ТУК

# 423
Бонд се продаваха в София, но вече май има само остатъци. Махнаха ги. Peace
Чайнатаун е прекрасен парфюм. Heart Eyes

# 424
  • СОФИЯ

Аз го търсих миналата година. Къде в София се е продавал?
Този сайт enzo.bg истински ли е или не? Много противоречиви мнения видях  newsm78

# 425
  • Бургас
От "Ла Ви" ще ти опадат зъбките от сладост, Laughing но пък е прекрасен.Да,противоречиви са мненията за Енцо въпрос е на късмет,просто рискуваш.

# 426

Аз го търсих миналата година. Къде в София се е продавал?
Този сайт enzo.bg истински ли е или не? Много противоречиви мнения видях  newsm78
Наистина е най-добре да попитате в съответната тема.
Като цяло, Енцо май е един от доверените онлайн магазини, но аз лично от няколко години избягвам онлайн покупките и не съм се задълбочавала. Постнах линка тук само за информация, че все пак парфюмът се продава в България, моля не го считайте за препоръка.

Преди седмица от размяна получих нишов парфюм, потребителката го беше взела от Енцо. Нямам повод да се съмнявам в оригиналността на парфюма, въпреки че има и перфектни ментета, които по нищо не се отличават от оригинала, така че знае ли човек.  Laughing

# 427
  • СОФИЯ
От "Ла Ви" ще ти опадат зъбките от сладост, Laughing но пък е прекрасен.Да,противоречиви са мненията за Енцо въпрос е на късмет,просто рискуваш.

Нещо хич не ми се рискуват 200лева  Joy

# 428
  • Варна/Лондон

Джеронимо, как няма да пишеш - пиши, пиши......

Веднага се възползвам Laughing
Хвърлих око на Ambre Tabac by Daniel Josier , по съставките съм почти сигурна, че ще ми хареса, но ми се щеше поне проба да намеря. Проблема е че само в ибей го намирам, за проба пък хич. Знам, че тук ще се намери все някой да ми помогне в решението.
Леле, като се чета, ще каже човек, че съм луда по мъжът си, и почти е така, но истината е, че на мен ужасно много ми харесват мъжки парфюми. Много повече от дамските. Случвало се е да усетя хубав парфюм у жена, но никога не съм изпитвала любопитство кой е и какъв е, даже и към моите придобивки с някои изключения съм равнодушна след като им се нарадвам. Докато мъжките... Heart Eyes Случвало се е и да питам непознати мъже, да ситня подир тях само заради аромата...луда работа. По-добре да ги има в къщи, че да не отлепя с някой добре напарфюмиран чужд мъж.  Mr. Green
Пресен пример от преди дни в асансьора на един шопинг център един невзрачен, но добре облечен мъж ''носеше'' много интересн лек повей на хубав парфюм, но единственото което успях да отлича е  аромата на...червило. LaughingАко бях сама, щях да си го питам директно.
Та ако се сещате от ''обстойното'' ми описание, може да се включите с предположения. Laughing

# 429
Здравейте, по принцип не съм такъв маниак като вас, респект Simple Smile, но напоследък се запалвам по нишови аромати. В момента фаворит ми е La fille de Berlin, обожавам го, а отначало изобщо не ми хареса, сега сме като срастнати. Сега се изкушавам да поръчам този Tubereuse Criminelle, но не знам дали няма да ми дойде твърде тежък, пробвала съм го само веднъж. Някой има ли впечатления?

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 21:07 от Марена

# 430
  • Sofia
Избягвам да питам мъже за парфюми, откакто един съсед ме разбра погрешно.  ooooh!

# 431
  • Бургас
Пресен пример от преди дни в асансьора на един шопинг център един невзрачен, но добре облечен мъж ''носеше'' много интересн лек повей на хубав парфюм, но единственото което успях да отлича е  аромата на...червило. LaughingАко бях сама, щях да си го питам директно.
Та ако се сещате от ''обстойното'' ми описание, може да се включите с предположения. Laughing
пробвай този http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Homme-Intense-13016.html или някоя от вариациите му  Simple Smile

# 432
Здравейте, по принцип не съм такъв маниак като вас, респект Simple Smile, но напоследък се запалвам по нишови аромати. В момента фаворит ми е La fille de Berlin, обожавам го, а отначало изобщо не ми хареса, сега сме като срастнати. Сега се изкушавам да поръчам този Tubereuse Criminelle, но не знам дали няма да ми дойде твърде тежък, пробвала съм го само веднъж. Някой има ли впечатления?
В никакъв случай насляпо. Това е изключително труден аромат, който се развива различно буквално всеки ден. Понякога го мразя страстно, понякога го харесвам и почти никога не мога да го нося. Пробвала съм о в различни части на деня, месеца и годината и все е разнолик. Да вземеш този аромат насляпо в цяла бутилка е като да си изхвърлиш парите на улицата според мен.
За протокола много харесвам и често нося Берлинчанката.

И аз не питам никога мъже за парфюми.
Подкрепям Яна за Диор Ом Интенз като аромат на стари червила.

# 433
На мен на червило и пудра ми миришеше L'instant Magic на Guerlain, но вече го няма. Виждах го в Ензо, но не смея от там.

# 434
  • Варна/Лондон
Поръчах една проба на Dior Homme Intensе пък да видим. Ей, страхотни сте, нищо не може да ви затрудни. Hug
Относно питането-не питам всеки мъж, трябва наистина да ме е впечатлил здраво аромата за да питам. Но пък и до сега не съм била грешно разбрана, пу-пу. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт